Sevse boyle diyebilir miydi sizce ne kadar kizsa bile ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum hep üzülmeyeyim diye kibar davraniyo ben sinirli olsam bile. 24
Ne demek ben bilmiyorum. İlişkinin seviyesizliğini görmüyor musun. sana kibar davranıyor diye seviyor anlamına gelmiyor. 24 yaş ne ki daha küçüksün daha iyileri çıkar karşına

kıskanmak bir sevgi göstergesi değil. hatta bir nevi şiddet.

Abi size kopek cekenlere olan bu askiniz gozlerimi yasartiyor. Baska kimseyi bulamiyor musun? Ananiz babaniz boyle yapsa gelip aglarsiniz. Ne meraklisiniz birilerinin pesinde kosmaya. Evlenince duzelir bacim. Olmadi cocuktan sonra kesin duzelir. Baktin hala duzelmedi o zaman 2.cocuk sart.

adamin sevmedigi belli ama su cumle normal mi?
Benimle görüşmek isteyenler var ama ben aramiz düzelsin diye uğraşıyorum başkalarıyla görüşmüyorum sen bana buz gibi davranıyorsun ilgisiz davranıyorsun
benim hayatimdaki insan (asla demez ama) boyle bir cümle kursa "carsin pazar olsun, git görüş kaçırma" derdim

Bilmiyorum hep üzülmeyeyim diye kibar davraniyo ben sinirli olsam bile. 24
aradım açmadı
bana dediki bağırarak
Bırakamıyorum ya çok seviyorum hayatımda tanıdığım en kibar düzgün adam vazgeçemiyorum of
hayatindaki en kibar en düzgün insan daha 4. ayinda seni boynuzlamis, sana bagirip duruyor, insandan sayip telefonunu acmaya useniyor, ilgisiz...
hayatindaki en duzgun insan buysa lütfen hayatina kimseyi alma bu ne bicim hayat

hayatindaki en kibar en düzgün insan daha 4. ayinda seni boynuzlamis, sana bagirip duruyor, insandan sayip telefonunu acmaya useniyor, ilgisiz...
hayatindaki en duzgun insan buysa lütfen hayatina kimseyi alma bu ne bicim hayat
Kendime getiren bi yorum oldu teşekkürler öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…