C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.307 330.720 7 Temmuz 2023 Konu Sahibi zelihadinle #21 zelihadinle .!.: Bu ali Cabbar meselesi nedir bu aralar her de görüyorum ali Cabbar lafini Genişletmek için tıkla... Sevdiğini başkasına vermişler o da hiç bir şey yapmamış düğünde göbek atmış
zelihadinle .!.: Bu ali Cabbar meselesi nedir bu aralar her de görüyorum ali Cabbar lafini Genişletmek için tıkla... Sevdiğini başkasına vermişler o da hiç bir şey yapmamış düğünde göbek atmış
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.307 330.720 7 Temmuz 2023 Konu Sahibi zelihadinle #22 zelihadinle .!.: Vayyy beni yine buldun demek Genişletmek için tıkla... Her yerdesin bacım. Neyse ki benim tercihim kadınlar değil ve evliyim
zelihadinle .!.: Vayyy beni yine buldun demek Genişletmek için tıkla... Her yerdesin bacım. Neyse ki benim tercihim kadınlar değil ve evliyim
E ellerimlekazidim Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 7.584 14.061 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi zelihadinle #23 Mune .!.: Salla dünyayı uykusu gelsin, İstanbul güzelse sebebi sensin, Belli ki sitede yenisin, Kuralları öğrenmezsen banı yersin Genişletmek için tıkla... Süperdi
Mune .!.: Salla dünyayı uykusu gelsin, İstanbul güzelse sebebi sensin, Belli ki sitede yenisin, Kuralları öğrenmezsen banı yersin Genişletmek için tıkla... Süperdi