Beyin kanaması sonrası bulanık görme

Süpersiniz çok iyi moral oldunuz bana ve çok doğru tespit ne zaman telefonu elime aldım iyileşme durdu kesinlikle oynamıcam işim olmadıkça .Kitap okuma alışkanlığı nasıl olur okuyordum da bıraktım hastalık sebebiyle iyi gelir sanırım şimdi gözlere sizin demeniz .Yani diyorsunuz zarar görse ilk neyse şimdide o olur o doğru bi tespit .Ben sizin tasviyelerinizi kesinlikle yapacağım çok sağolun
Sizin sorununuz nörolojik, aslında MRda bakmıştır doktorunuz göz sinirlerinin etkilenip etkilenmeğine, muhtemelen körlük yaşamadığınız için (beyin kanamalarında bulanık görme çok yaygın) üzerinde durmadılar. Kanama alanına göre miktarına göre bazısı ilk 24-48 saat bulanık görüyorum diyor bazısı 3 ay tam görüşü düzelmiyor, sanırım sizinkide bu şekilde. Evdeyken bol bol gökyüzüne bakın balkonda, uzakta bi ağaç seçin ona bakın dallarına yapraklarına, beyniniz görmek için efor sarfedecek, uzaktaki cisimi seçerken odaklanırız beyin algılamaya çalışır ya onun gibi düşünün, buda beynin egzersizi oluyor.

Sizin sorununuz nörolojik, aslında MRda bakmıştır doktorunuz göz sinirlerinin etkilenip etkilenmeğine, muhtemelen körlük yaşamadığınız için (beyin kanamalarında bulanık görme çok yaygın) üzerinde durmadılar. Kanama alanına göre miktarına göre bazısı ilk 24-48 saat bulanık görüyorum diyor bazısı 3 ay tam görüşü düzelmiyor, sanırım sizinkide bu şekilde. Evdeyken bol bol gökyüzüne bakın balkonda, uzakta bi ağaç seçin ona bakın dallarına yapraklarına, beyniniz görmek için efor sarfedecek, uzaktaki cisimi seçerken odaklanırız beyin algılamaya çalışır ya onun gibi düşünün, buda beynin egzersizi oluyor.
İm Çok teşekkür ederim yani bu bulanık görme olayı çok yaygın zamana bırakacaz galiba dediğiniz gibi egzersizlere başlıcam

Yaklaşık iki ay önce babam beyin kanamasi geçirdi. Belirtilerinden biri bulanık görmesiydi. Doktor kanamanın beynin görme ile ilgili lobuna yakın gerçekleştiğinden kaynaklandığını söyledi. Şu an görüşünün duzeldigini söylüyor babam.:KK43: Göz doktoruna vs gittik bir şey yok dedi. Sizinde zamanla azalıp iyileşecektir inşAllah. Geçmiş olsun.
Nasıl oldu babanızın gözleri umarım herşey yolundadır

Allah şifa versin. :KK43: Düzelecektir inşAllah esef etmeyin. Doktorla konuştunuz mu bu süreçte hiç sordunuz mu tekrardan kendisine?
Sordum geçer falan dedi net bişey söylemedi belki de üzülmeyim diye göz doktorları da bişey yok diyor .kimse net bişey diyemiyor ama sanırım bunanık görme olayı çok varmış .belki de sizin gibi sonradan bi teşhis koyacaklar 1.5 ay oldu çok az bi iyileşme var bu da psikolojimi çok bozdu :KK43:

Sordum geçer falan dedi net bişey söylemedi belki de üzülmeyim diye göz doktorları da bişey yok diyor .kimse net bişey diyemiyor ama sanırım bunanık görme olayı çok varmış .belki de sizin gibi sonradan bi teşhis koyacaklar 1.5 ay oldu çok az bi iyileşme var bu da psikolojimi çok bozdu :KK43:
Bir şey yok diyorlar ise iyileşecektir zamanla. Herkesin iyileşme süresi farklı sonuçta. Lütfen kendinizi düşünüp hırpalamayın. Annemle benim dualarımdasınız sizi unutmuyorum.💕

X