Anket sevmek!!!!sizce hangisi daha kötü?

sevmek!!!!sizce hangisi daha kötü?

• Ankete Katılan
    65
Sevipte kaybetmek...senağlama onu o kadar çok seviyorum ki bizi ancak Allah isterse ölüm ayırır.Bazen Allah'ım sevdiklerimin acısını bana gösterme ben onlardan önce gideyim,onu benden ayırma ufacık bile olsa ondan daha fazla ömrüm varsa ona ver diye dua ediyorum Allah'ım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...

sevip de kaybetmek kötüsü çünkü öbüründe enazından yaşadığını bilirsin bunda kaybettiğinde ise birdaha görme imkanın yok Allah sevdiklerimizi hep yanımızda tutsun hç ayırmasın ben dayanamıorum düşüncesi bile ağlatıor beni

katılıyorum AMİN a.s

dusundurdu beni..
ama yinede sevip de kaybetmek daha zor bence...
kavusamamanin acisi buyk ama en azindan bir yerde nefes aldigini ve tebessum ettigini biliyorum!
off ya aslinda ikisi de o kadar ayni ki !

):

Sevipte kaybetmek..Heleki sevipte bi adilik sonucu kaybetmek daha beter senağlama

bence sevıpde kaybetmek.zaten sevıpde kavustugun zaman o buyuk bı heyecenla bekledıgın ıstedıgın kadın yahut adam her neyse daha sonra degerde kıymet de bılınmıo.Allah korusun ne olursa olsun sevenler hıc ayrılmasın ınsallah

karşılıklı sevipte saçma sebepten terkedilmek

kaybetmeyi ben ölüm olarak algıladım. ölüm zamanla unutuluyor alışılıyor. ya sevip de kavuşamamak. yumruk gibi kalır boğazda

kavuşamamk en kötüsüdür. bir kere bile dokunamamak sevdiğini söyleyememk varya o his öldürür adamı. senağlama hayatı boyunca unutamaz insan her aklına geldiğinde acır içi. ne içten yazdım ama dertliymiş gibi.

yerine göre değişir sanırım. ama kavuşamamak daha kötü gibi duruyor.

Offf kçtü oldum ikiside .. Çünkü ikiside aynı kapıya çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…