- 6 Şubat 2025
- 10
- 14
- 3
- Konu Sahibi visnelipast
-
Önce kendini sev değer ver, mutlu etMerhaba kızlar , ben hep sevmek sevilmek istedim ne bileyim birisi olsun onunla güzel anılar biriktireyim falan istedim ama olmadı malesef. Çevremdekilere bakıyorum çok özeniyorum, eksik hissediyorum, üzülüyorum. Sizce bu konuyu kafamdan nasıl silebilirim ?
Kaç yaşındasınız? Hiç sevgiliniz oldu mu? Bence yanlış kişiyle olmaktansa yalnız kalmak bir süre çok daha iyi. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın. Hayatınıza şuan birinin girmemesinin de sebebi vardır. Şuan doğru zaman olmayabilir belki de. Bizim için hayırlı olanı Allah bilir. Ayrıca kendinizi eksik hissetmeyin lütfen. Hayatımızda illa birisinin olmasına gerek yok. Biz kendi halimizle bir bütünüz zaten. Kendi değerinizi bilin, kendinizi sevin. Kendinizi sevmek için başkasına ihtiyacınız olmamalı.Merhaba kızlar , ben hep sevmek sevilmek istedim ne bileyim birisi olsun onunla güzel anılar biriktireyim falan istedim ama olmadı malesef. Çevremdekilere bakıyorum çok özeniyorum, eksik hissediyorum, üzülüyorum. Sizce bu konuyu kafamdan nasıl silebilirim ?
Merhaba sevgili salvatore, hayır hiç sevgilim olmadı. yirmilerin sonundayım bu zamana kadar olmaması bana kendimi tuhaf hissettiriyor. Ben sana çok hak veriyorum ama ne bileyim insan özeniyor işteKaç yaşındasınız? Hiç sevgiliniz oldu mu? Bence yanlış kişiyle olmaktansa yalnız kalmak bir süre çok daha iyi. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın. Hayatınıza şuan birinin girmemesinin de sebebi vardır. Şuan doğru zaman olmayabilir belki de. Bizim için hayırlı olanı Allah bilir. Ayrıca kendinizi eksik hissetmeyin lütfen. Hayatımızda illa birisinin olmasına gerek yok. Biz kendi halimizle bir bütünüz zaten. Kendi değerinizi bilin, kendinizi sevin. Kendinizi sevmek için başkasına ihtiyacınız olmamalı.
İnsan gorunce ozeniyor haklısınızMerhaba sevgili salvatore, hayır hiç sevgilim olmadı. yirmilerin sonundayım bu zamana kadar olmaması bana kendimi tuhaf hissettiriyor. Ben sana çok hak veriyorum ama ne bileyim insan özeniyor işte
Çok teşekkür ederim yorumunuz için evet ben pek sosyal değilim.Öncelikle biri sizi sevmediği zaman değersiz olmuyorsunuz.
Bol bol sosyalleşin. Yeni birileriyle tanışın. Umarım zamanla sizin de güzel bir ilişkiniz olur
merhaba sevgili yengenc, evet sosyal değilim biraz daha kendi halimde bir insanım. kpss ye hazırlanıyorum. bulunduğum şehirde arkadaşım yok pek. bir de ben birazcık çekingen birisiyim. tiple bir alakası var mı bilmiyorum ama cok güzel de değilim, erkeksi hatlarım var bence.yirmilerinizin sonundaysaniz ve hic sevgiliniz olmadiysa durum biraz ilginc. sizce sebebi nedir? evden disari cikmayan biri misiniz? calisiyor musunuz? sosyal hayatiniz var mi?
biraz insan icine karissaniz, arkadaslarin arkadaslariyla falan takilsaniz belki yeni insanlar tanir flort edebilirsiniz
Sosyal hayatınız var mı çalışıyor musunuz okuyor musunuz? Çekingen biri misiniz, sizce neden sevgiliniz olmadı?Merhaba sevgili salvatore, hayır hiç sevgilim olmadı. yirmilerin sonundayım bu zamana kadar olmaması bana kendimi tuhaf hissettiriyor. Ben sana çok hak veriyorum ama ne bileyim insan özeniyor işte
Soruya cevap vermişsiniz bile. Tahmin ettiğim gibi çekingen birisiniz ve sosyal hayatınız yok. Ortama karışsanız sevgiliniz olur bence ama önemli olan sağlıklı bir ilişki kurabilmek.merhaba sevgili yengenc, evet sosyal değilim biraz daha kendi halimde bir insanım. kpss ye hazırlanıyorum. bulunduğum şehirde arkadaşım yok pek. bir de ben birazcık çekingen birisiyim. tiple bir alakası var mı bilmiyorum ama cok güzel de değilim, erkeksi hatlarım var bence.
Kendinizi çirkin görmeyin. Özgüven ve enerji çok önemli. Siz kendinizi beğenirseniz çevrenize de öyle bir enerji yayarsınız. Kendinizle ilgili negatif düşünceleriniz muhtemelen ilişki kurmanızı engelliyor, kendinizi sabote ediyorsunuz. Kursa katılın, etkinliklere dahil olun. Bir şekilde karşınıza birisi çıkar. Kpssde başarılar dilerim bu arada. Hakkınızda hayırlısı olsunmerhaba sevgili yengenc, evet sosyal değilim biraz daha kendi halimde bir insanım. kpss ye hazırlanıyorum. bulunduğum şehirde arkadaşım yok pek. bir de ben birazcık çekingen birisiyim. tiple bir alakası var mı bilmiyorum ama cok güzel de değilim, erkeksi hatlarım var bence.
Merhaba sevgili salvatore, hayır hiç sevgilim olmadı. yirmilerin sonundayım bu zamana kadar olmaması bana kendimi tuhaf hissettiriyor. Ben sana çok hak veriyorum ama ne bileyim insan özeniyor işte
e kendi halinde takiliyorsan, sosyal degilsen, ortamlara girip insan icine karismiyorsan kim seni nereden bulsun da sana aşik olsun:)merhaba sevgili yengenc, evet sosyal değilim biraz daha kendi halimde bir insanım. kpss ye hazırlanıyorum. bulunduğum şehirde arkadaşım yok pek. bir de ben birazcık çekingen birisiyim. tiple bir alakası var mı bilmiyorum ama cok güzel de değilim, erkeksi hatlarım var bence.
evet haklısınız çok teşekkür ederim düşünceleriniz kıymetlie kendi halinde takiliyorsan, sosyal degilsen, ortamlara girip insan icine karismiyorsan kim seni nereden bulsun da sana aşik olsun:)
ben sevgililerimi genelde tek basima ciktigim tatillerden buldum bugüne kadar :) siz de biraz birseyler yapin - kalabaliga karisin.
ya da bosverin kpssye hazirlanin. ataninca gittiğiniz sehirde baslarsiniz sevgili aramaya:) hem memur olduğunuz icin bir kesimce büyük arti puan olur, hem uzak mesafeye düsmezsin sonradan, hem de daha hic iliski deneyimin yok..ilk iliskinde kafan hep onda olur sinava calismana engel olur.
Tatil için para lazım. Para için de çalışmak lazım:) sanırım konu sahibi kpssye odaklandığı ve dışarı çıkmadığı için hayatında kimse yok. Sana katılıyorum yengenc, konu sahibi ilk ilişkisi olduğunda, sınava odaklanmakta zorlanabilir, kafası onda olur. Ben de sevgilerimle genelde kurstan, seminerlerden ve sosyal medyadan tanıştım:)e kendi halinde takiliyorsan, sosyal degilsen, ortamlara girip insan icine karismiyorsan kim seni nereden bulsun da sana aşik olsun:)
ben sevgililerimi genelde tek basima ciktigim tatillerden buldum bugüne kadar :) siz de biraz birseyler yapin - kalabaliga karisin.
ya da bosverin kpssye hazirlanin. ataninca gittiğiniz sehirde baslarsiniz sevgili aramaya:) hem memur olduğunuz icin bir kesimce büyük arti puan olur, hem uzak mesafeye düsmezsin sonradan, hem de daha hic iliski deneyimin yok..ilk iliskinde kafan hep onda olur sinava calismana engel olur.
Ne demek, ben teşekkür ederimAyrıca çok dikkatimi çekti. Yoruma Sevgili Salvatore ile başlamanız hoşuma gittiÇok nazik birine benziyorsunuz.
Birileriyle sevgili olmaktan ziyade, doğru insana denk gelmek önemli. Herkes 20lerinde bulacak diye bir kaide yok, nasip kısmet.merhaba sevgili yengenc, evet sosyal değilim biraz daha kendi halimde bir insanım. kpss ye hazırlanıyorum. bulunduğum şehirde arkadaşım yok pek. bir de ben birazcık çekingen birisiyim. tiple bir alakası var mı bilmiyorum ama cok güzel de değilim, erkeksi hatlarım var bence.
sevgili cui, çok teşekkür ederim öncelikle. dediğin gibi sanki buna çok odaklanıyormuş gibi hissettim. böyle olunca da kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum, acaba ben bir şeylere geç mi kaldım gibi düşünceler geliyor.Birileriyle sevgili olmaktan ziyade, doğru insana denk gelmek önemli. Herkes 20lerinde bulacak diye bir kaide yok, nasip kısmet.
Kendini eksik, değersiz, çirkin falan görme lütfen, çünkü alakası yok. Önce kendine değer vermelisin, bu konuda problem yaşıyorsan profesyonel destek almalısın, enerjin değişir, inan bana çok şey farkeder.
Sevmek sevilmek hem çok güzel hem de bunu istemek çok normal. Kafandan atmana gerek yok yani; sadece tek odağın bu olmasın, sevdiklerinle sevdiğin şeyleri yap, imkanlar dahilinde mutlu hissettiğin yerlerde ol.
Sınavına odaklanıp, güzel bi işe girip, sonrasında düzenini kurup sosyalleşmeni tavsiye edebilirim, bir de inancına göre dua, ritüel, her ne ise işte
Umarım çok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?