Sevmek herşeye yeter mi?

GirLookingForLove

..Kalpler Allah'ın elindedir..
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
1.616
1.074
83

Merak ediyorum kızlar bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Sevgi her şeye yeter mi? Her zorluğun üstesinden gelir mi?

Sevdiğimle ne yazık ki geçirdiğimiz bir ayrılık sürecinde bana sevgi her şeye yetmiyor demişti.. Şimdi yine kötüye gidiyor her şey

Deli gibi herkesten her şeyden çok seviyorum.

Sevgimiz üstesinden gelir mi her zorluğun?

Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Sevgi herşeye yeter bence. Her zorluğun üstesinden gelir. El el, yürek yüreğe olduktan sonra.. Aşamayacağı engel yoktur bence insanın. Sevgi kolay elde edilmiyor belki de bu yüzdendir.

Herseyin üstesinden gelmeli her türlü mücadeleyi vermeli bence sevgi.
Buna deger çünkü..
Birlikte olduktan sonrada aşılamayacak engel yok bence.
Hayatta imkansız diye birşey yok derler ya aynen öyle.
Bazen bazı seyleri gözümüzde büyütürüz olmaz imkansız deriz ama insan istedimi neler yapmıyor ki...
Yeter ki istesin...Bence tek önemli olan istemek..
Gerisi bahane..
Seven insan herseyi göze alır bahanelerin ardına sıgınmaz.
Bunun örnekleri çok var ..Öyle yürekli insanlar var ..Hiçbir zorluk karsısında pes etmiyorlar ve sonunda mutlu oluyorlar.
Allah sizede nasip etsin mutlulugu.

bence sevgi herşeyin üstesinden gelmez
araya aile kavgaları girsin
bak bakalım o sevgi yetiyor mu
heleki haklı oldugun halde ailesini tutarsa
o zaman gerçegi görürsün
sevgi yetmez
(bu sadece basit ve küçük bir örnek)

Amin.. Söylediğiniz her cümleye yürekten katılıyorum. Sevmek duygusunun üzerine birde inanmayı eklersek aşılamayacak engel yok bencede.. Bundan sonra kendıme cok daha fazla inanacağım..

Amin.. Söylediğiniz her cümleye yürekten katılıyorum. Sevmek duygusunun üzerine birde inanmayı eklersek aşılamayacak engel yok bencede.. Bundan sonra kendıme cok daha fazla inanacağım..

Aynen canım hele dedigin gibi sevgiye aşkta eklenirse işte ozaman aşılmayacak engel olmaz.
Her zorluk insanoglu için,pes edip gitmek olmaz tabi..
Engelle savaşmalısın.
Eee dünyada hiç birşeyi kolay kazanmıyoruz

Son düzenleme:

öyle tabi. Çok şükür ömrüm boyu asla pes etmedim. Hep ardından gittim bir şeylerin ucundan ötesinden yakalamaya calıstım. Başarılı oldum veya olmadım..İçimde pişmanlık asla kalmadı. Ama bazen olur ya insan uçsuz bucaksız bir boşlukta hisseder kendini,yorulur. Öyle bir yerdeyim işte! Yınede yenilmedim. Cümlelerin beni cesaretlendirdi,teşekkürler :)

Herkesin hayat şartları çok farklı normal görünen sorunlarda tabiki her zorluğun üstesinden gelmelidir, gelemiyorsa ya sorun gerçekten çok büyüktür yada bahane arıyordur vazgeçmek için.

Buna vesile olduysam sevindim canım.
İnşallah en yakın zamanda ferahlıga kavusursun..Olur bazen hayat dayanılmaz bir noktaya getirir ama yine de yılmamalıyız yoksa hayat bizi yener

Herkesin hayat şartları çok farklı normal görünen sorunlarda tabiki her zorluğun üstesinden gelmelidir, gelemiyorsa ya sorun gerçekten çok büyüktür yada bahane arıyordur vazgeçmek için.

Belki burada sadece kendi hayat şartlarımızı değil karşımızdaki insanın şartlarını da düşünmek gerekir. Bunu ne derece başarabiliyorum bilmiyorum ama içinde bulunduğum şartlar çokta normal değil. işte bazen insan en az onun sevdiğini düşündüğü kadar düşünülmek istiyor. Ne yazık ki her zaman öyle olmuyor. Bir taraf bir tarafa daha üstün geliyor.. Bahane midir yada başka bir durum mu bilmiyorum ama sevgimin peşinde koşmaktan vazgeçemiyorum ve istemiyorumda..

Karşındaki insana gerçekten güveniyorsan sonuna kadar gitmelisin ama bazen insan kendini kandırıyor karşısındaki insan kaçarken gözleri kör olmuş bir şekilde devam ediyorsun zararıda sadece kendine oluyor..Bu arada aşılmayacak sorun dediğim maddi yada çevre değil bahsettiğim.Aradan zaman geçince ne yapmışım ben, sadece ben uğraştım tamam sonunda birlikteyiz ama bunu sadece ben başardım onu zorladım diye düşünmeyeceksen, kendine kızmayıp, kendini değersiz görmeye başlamayacaksan sonuna kadar gitmelisin benimde bir kuzenim böyle hep onada bunu söylerim:))

Kaderinde yoksa, istersen dünyalar kadar sev yine de yetmez.
Ben hep böyle düşünürüm.

Ama bu zamana kadar sevgimizin atlatamadığı hiçbir şey olmadı.
Çünkü insan sevince biraz göz yummalı, sabretmeli.
Çünkü gerçekten değiyor, sevdiğine her şey değer.
Herkesin, her şeyin zor zamanları vardır.
Aynı evde yaşadığın canın kanın olan ailenden bile bazen bunalırsın.
Ama biliyorsun ki onlarsız yapamazsın..
Bu da öyle bir şey.
Seviyorsan sahip çıkmalısın sabır demelisin, konuşmalısın.
Sevgi karşılıklıysa zaten iki taraf da birbirine anlayış gösterince tüm sorunlar tek tek zamanla çözülüyor.
Allah gönlümüze göre versin sevgilerimizi..

bir insan haklı durumda ailesini tutuyorsa onun sevgiisndne şüphe ederim

Sevgi tek basina yetmez.. yetmiyorda

Hani derlerya sevmek yurek ister!

Mucadele ister.. fedakarlik ister.. her iki tarafinda secimine gore ilerler cok sevmis ama pes etmis ne yazar!

Sevgi her seye yetsede yetmese de ben mucadele ettim ediyorum arkadaşlar ve başarılı oluyorum da :) yani mutluyum şuan inşallah bozulmaz büyü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…