- 15 Temmuz 2022
- 29
- -32
- 6
- 37
Esim firsat buldukca cocuklarina karsi ilgilidir. Ama herseye akliniza gelip gelebilecek herseye karisir. Ev temizligine olsun mutfaga bana cocuklara herseye. Surekli tartisiyoruz. Tartistigimiz zaman bende sinirleniyorum haliyle bagiriyorum hemen uzerime yuruyor. Bikac kez vurmusluguda var tokat yedim ondan. Salak gibi sustum ses cikarmadim. Cikardim ama baktim kimse yok yanimda mecbur kaldim iste. Onu ya alttan alicaksin yada seni asagilar iter sover. Sonra pisman oluyo kopek gibi geliyo ama canima yetti artik. En son beni evden kovdu. Sen git dedim gitmedi. Senin anan bacin var benim kimsem yok nere gitcem dedi bana. Biraktim cocuklari ciktim gittim. Ama yine degiscem dedi sozler verdi yine kandirdi beni. Aradan zaman gecti yine ayni.Suan konusmuyoruz. Baska zaman surekli takilir laf atar kavga cikarirdi simdi hiic konusmuyor. Sanirim mazlumu oynuyor bana. Bak ben simdi bisey yapmadim sana ama sen yine beni istiyorsun demenin ve beni haksiz cikarmanin pesinde. Bi yandan cocuklar icin idare et calisiyo kazaniyo alttan al diyo. Diger yanim yok bu boyle gitmez boyle hayat yasanmaz diyo. Akil verin lutfen eger bosanmaya kalkarsam sirasiyla yapmam gerekenler ve haklarim nelerdir. Ev bu arada kendimizin ama benim dugun altinlarim, annemin altinlari ve parasi, babamdan ceyiz parasi ile aldik evi. Az bisey kredi cektik odendi bitti borc. Anneme borcumuzu vermedik. Simdi bu durumda evin ne kadarini alirim. Annemden aldiklarimizi tabi ispatlayamayiz ama herkes biliyor. Sahitle olacaksa ablamin filan gecerli olurmu. Baska yapmam gereken nelerdir. Okudugunuz icin tesekkurler hakkinizi helal edin