- 19 Ağustos 2020
- 283
- 109
- 31
-
- Konu Sahibi Monolisasa
Çok yanlış yapmışsınız. Sadece kendinizi değil eşinizin de hayatını mahvetmişsiniz.Sevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın
Sevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın
Elaleme ne derız aılem ne yapar bunları dusununce delı oluyorum bırde bosanmıs kadınlara olan yaklasım benı dusunduruyorSizi zorlayacak olan nedir aile mi yani zaten sevmeyerek olmuş kopmanız zor olmaz
Aılem ..Maddi imkan varsa dokunmasına bile tahammül edemediğiniz sevmediğiniz kişiden boşanma sürecinin nesini kaldıramayacaksınız ki sizin için mutlulukla yapacağınız bir şey değil mi bu ?
Olur sandım ınsanlar mutlu olur bende ıdare ederım sandım ama yapamdım tahammulu cok zor bırseymıs buMantıkla ve aile baskısıyla karar verirken evliliğin içersinde bir de cinsellik olduğunu o kişinin size dokunacağını falan hiç hesap etmediniz mi ?
ne yapacağınızı biliyorsunuz zaten. Sadece harekete geçmeniz lazımSevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın
Sevmediğiniz bir evliliği sürdürmenizi mi istiyorlar boşanmanıza müsaade etmiyorlar mı?Aılem ..
Yazık ama size değil eşinize yazık olmuş madem sevmiyordunuz ilgi duymuyirdunuz nişan döneminde ayrilsaydiniz karşınızdaki insanın da bir gururu var evlilik çocuk oyuncağı değil aile yada çevre baskısı ile yapabileceğiniz bir yaşam biçimi de değilOlur sandım ınsanlar mutlu olur bende ıdare ederım sandım ama yapamdım tahammulu cok zor bırseymıs bu