Sevmeden evlendım ne yapmalıyım??

öyle kısa sürede boşanmaya kalkarsanız sevmiyorum diye karşı taraf dolandırıcılık davası da açabilir size o kadar masraf yapılmış kız şimdi cayıyor vs.
çok kötü bir durum olmuş.
çekişmeli davaya hazır mısın? bir de sanırım sevmiyorum gibi sebeple boşanma sebebi olarak kabul edilmiyor mahkemede yani evlendiğin kişinin kusurları olmalı.

Herseyın farkındaym gec oldu ama

Hersey tam da bu en ıyı şekilde ıfade etmıssın ama olanlar oldu ben herkese karsı cok mahcupum..en yakın bildıklerım benı atese ıttı kımse destek olmadı ıcınden gelmıyosa yapma demedı ama ben hala onları dusunuyorm karsımdakı kısıyı dusunuyorm onuda ınanılmaz bır duruma soktum Allahm bır cıkar yol ver

Evet demeden önce aklınız neredeydi acaba ? insanlar sevdiğine bile evlenince tahammül edemiyor sevmeden evlenmek nedir ?

Evet demeden önce aklınız neredeydi acaba ? insanlar sevdiğine bile evlenince tahammül edemiyor sevmeden evlenmek nedir ?
Istemedgımı olmayacagnı defalarca soyledım degerlı buyujlerımız olacak evlılık keramet vs sozlerını zırvaladı mecbur kalıp ıyı bıseyler olmasını duygu olusmasını bekledım

Evlenmişsin şimdi gelmiş ne yapmam lazım diyorsun evlilik çocuk oyuncağı değil yada hemen vaz geçeceğin bir eşya değil karşındakinin duygularıda var ailen başına silah mı dayadı yetişkin bir insansın bunu düşünmeliydin ama eşini kırmadan anlatmaya çalış ve ayrıl yoksa kendin gibi karşındakinide
üzüceksin

Istemedgımı olmayacagnı defalarca soyledım degerlı buyujlerımız olacak evlılık keramet vs sozlerını zırvaladı mecbur kalıp ıyı bıseyler olmasını duygu olusmasını bekledım
hayır büyüklerinize hiç kabahat bulmayın maalesef suçlu sizsiniz akıl sizin aklınız. kocanızın da hakkına girdiniz çok üzücü.

Eşinize üzüldüm yazık ya o kadar emek evlilik durumları kolay değil. Bir erkek bunu kadına yapsa ne laflar edilirdi...
İnsan hiçmi akıl etmez evlilik bu yahu .. sizede üzüldüm insanın sevmediği birinin kendisine dokunmasi gerçekten çok kötü .. Neden en başında düşünüp böyle saçma bi durumunun içine girip dram yaşar ki insan...
Eşiniz ayrılma fikrine ne diyor ?
Midenizin almadığı evlilik elbette masraf oldu ,adama da yazık diyerek yürümez. .

Başlığa istinaden cevap veriyorum: BOŞANMALISIN, hem de şartlar elverdiği kadar hızlı.
zaten "büyükler ne der" diyerek bi hata yapmışsın, şimdi de "elalem ne der" diyerek yeni bi hata yapma.
karşındaki insana da yazık, belki o seni seviyor ve umutla bekliyor..

Ya peki sevmedigin adamla birlikte olma düsüncesi seni mahvetmiyomu cok zor bı durum sonıcta nasıl kabul edebildin aile baskısı var insan buna nasıl dayanabilirr?

çekişmeli davaya gerek yokki anlaşmalı boşansınlar hiçbir şey talep etmesin almasın adamdan

Dünyada neler oluyor ki insanlar acımasız ...affedersin... bazı şeylerin olması gerekiyorsa, oluyor ;hiç birsey engel olamıyor ne yazık ki... olan olmuş ...bundan sonraki kalan hayatını mutsuz geçirmesin... iç huzur çok önemli

İnsan bazen sevdiğine tahammül edemiyor değil sevmediğine etsin. Yapmanız gereken belli kendinize de eşinize de eziyet etmeyin.

Buradaki msj yazan çoğu arkadaşları içten buldum...bence dinleyin...boşanırsanız biraz kafa dinledikten sonra
, kendinize yeni çevre edinirsiniz...bu sizin özeliniz ve hayatınız... herşeyi herkese anlatmak zorunda değilsiniz...onlar ne der elalem ne der'e bakmadan sağlıklı karar almalısınız...tüm samimiyetimle içten söylüyorum ki benzer yanıtları iş arkadaşlarım da söyledi ve ben de boşanmış bi kadın oldum...hayatı insanlar kolay yapmıyor ;bari siz kendinize acımasız olmayın... ilerdeki vakitte, toparlandığınızda gönül işi olurda sevdiğin çıkarsa karşına ozaman anlatırsınız..bu sizin özeliniz...her insan kapalı bir kutudur içinde bir çok sır saklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…