- 3 Ocak 2016
- 3.126
- 6.285
- 40
-
- Konu Sahibi Monolisasa
Herseyın farkındaym gec oldu amaYazık ama size değil eşinize yazık olmuş madem sevmiyordunuz ilgi duymuyirdunuz nişan döneminde ayrilsaydiniz karşınızdaki insanın da bir gururu var evlilik çocuk oyuncağı değil aile yada çevre baskısı ile yapabileceğiniz bir yaşam biçimi de değil
Evet alısırsndıyolarSevmediğiniz bir evliliği sürdürmenizi mi istiyorlar boşanmanıza müsaade etmiyorlar mı?
Hersey tam da bu en ıyı şekilde ıfade etmıssın ama olanlar oldu ben herkese karsı cok mahcupum..en yakın bildıklerım benı atese ıttı kımse destek olmadı ıcınden gelmıyosa yapma demedı ama ben hala onları dusunuyorm karsımdakı kısıyı dusunuyorm onuda ınanılmaz bır duruma soktum Allahm bır cıkar yol verSanirim biraz aile baskisi aman gec kaliyosun yaş geciyor baskisiyla ailenin iteklemesiyle kendinizi evli bulmuşsunuz bazen aileler bizi ateşe atiyor. Evlilik bu sarilma opme cinsellik işin icine girecek ve o elektrik en başta olmayinca olmuyor malesef. Ahh o kadar masrafa girilmistir evi esyasi vs cok uzucu hakkinizda hayirlisi bastan elektrik almadiginiz sevmediginiz insani sonrada sevemiyorsunuz ben onu biliyorum valla olmuyo ne yapsa batiyo yuzu hosuna gitmiyo bakasin gelmiyo tarzin degil kro buluyosun hareketleri vs ooff icim daraldi
Evet demeden önce aklınız neredeydi acaba ? insanlar sevdiğine bile evlenince tahammül edemiyor sevmeden evlenmek nedir ?Sevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın
Istemedgımı olmayacagnı defalarca soyledım degerlı buyujlerımız olacak evlılık keramet vs sozlerını zırvaladı mecbur kalıp ıyı bıseyler olmasını duygu olusmasını bekledımEvet demeden önce aklınız neredeydi acaba ? insanlar sevdiğine bile evlenince tahammül edemiyor sevmeden evlenmek nedir ?
Evlenmişsin şimdi gelmiş ne yapmam lazım diyorsun evlilik çocuk oyuncağı değil yada hemen vaz geçeceğin bir eşya değil karşındakinin duygularıda var ailen başına silah mı dayadı yetişkin bir insansın bunu düşünmeliydin ama eşini kırmadan anlatmaya çalış ve ayrıl yoksa kendin gibi karşındakinideSevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın
hayır büyüklerinize hiç kabahat bulmayın maalesef suçlu sizsiniz akıl sizin aklınız. kocanızın da hakkına girdiniz çok üzücü.Istemedgımı olmayacagnı defalarca soyledım degerlı buyujlerımız olacak evlılık keramet vs sozlerını zırvaladı mecbur kalıp ıyı bıseyler olmasını duygu olusmasını bekledım
Sevmeden yapılan evlilik inanmadan yapılan ibadete benzer.Sevmediğiniz bir evliliği sürdürmenizi mi istiyorlar boşanmanıza müsaade etmiyorlar mı?
Alişamazsınnnnnn.Evet alısırsndıyolar
Ya peki sevmedigin adamla birlikte olma düsüncesi seni mahvetmiyomu cok zor bı durum sonıcta nasıl kabul edebildin aile baskısı var insan buna nasıl dayanabilirr?Istemedgımı olmayacagnı defalarca soyledım degerlı buyujlerımız olacak evlılık keramet vs sozlerını zırvaladı mecbur kalıp ıyı bıseyler olmasını duygu olusmasını bekledım
Nasıl bi yaklaşım varmış ben boşanmış bi kadınım merak ettimElaleme ne derız aılem ne yapar bunları dusununce delı oluyorum bırde bosanmıs kadınlara olan yaklasım benı dusunduruyor
İnsan bazen sevdiğine tahammül edemiyor değil sevmediğine etsin. Yapmanız gereken belli kendinize de eşinize de eziyet etmeyin.Sevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın