- 10 Haziran 2020
- 132
- -24
- Konu Sahibi Monolisasa
bir insan zorla evlendirilmez. bence anne babanı bu konu için ikna etmeye çalışmalı ve ayrılmalısın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsa evlendiğiniz adam da bir gün bu durumdan sıkılacak ve beni seven bir kadınla mutlu olmaya hakkım var diyip arayışlara girecek. Çünkü ona da yazık gerçekten. Sorunsuz hallolması dileğiyleBen hıcbırsekılde yaklasmasını ıstemıyorumm olmayacakda
Sen neden yaptın cok zor((
[/QUO çok istedim ayrılmak çünkü onu tanıdıkça nişanlandıktan sonra değişti nefret ettirmeye başladı kendinden hiç sevmediğimi anladım düğünün son gününe kadar hep Ayrılmak istedim ama Hep zorladılar beni bu saatten sonra ayrılmak mı olur düğüne kalmış bir hafta ne ayrılması evlenince herşey güzel olur herşey Farklı olur dediler ama herşey daha berbat oldu iyi ki bitirmişim ayrılmışım
Sevmemenin gerekçesi mi olur ya içinden gelmiyorsa bitti. Yüreği ısınmadıysa olumsuz hiç bir durum olmasa bile yine olmaz.neden sevemezsiniz acaba gerekçeleriniz neler ortadaki olumsuz durum kaldırmaya çalışsanız
haklısınız o zaman zaman kaybetmeden çocuk yoken hayatından çıkmalıSevmemenin gerekçesi mi olur ya içinden gelmiyorsa bitti. Yüreği ısınmadıysa olumsuz hiç bir durum olmasa bile yine olmaz.
Çok saçma.... Asıl evli boşanmış diye bir yaklaşım yok ... Evli olup evli değil gibi davrananları hiç görmedinizmi nerde yaşıyorsunuz siz.... Ayrılmayın bence... Boşsnırsanız hayatınız biter. Evli kalırsanız hem eşiniz sizi korur. Boşananlar hep dağa kaçırılıyor. Zaten evli ve bekar olanlar acayip namuslu.... Tüm genellemeler saçmadır bunları geyik olsun diye yazdım. Ben sizin çok sağlıklı olduğunuzu ve sağlıklı kararlar verebileceğinizi düşünmüyorum öncelikle şu elalem kafasını değiştirmeniz lazım zaten elalem için evlenmişsiniz elalem için ayrılamam diyorsunuz e ozaman elalem için katlanıverin.... Konu sahibi ilk kez birine bu tarz duygular hissettim. Sizin önce kendi hayatınızda kendi seçimlerinizin sorumluluğunu almanız lazım.... Siz eminmisiniz baskı ile evlenmedipinize satır araları öyle demiyor bu hikayede.....Elaleme ne derız aılem ne yapar bunları dusununce delı oluyorum bırde bosanmıs kadınlara olan yaklasım benı dusunduruyor
Uyumak ıstıyorm hep oyle zaman gecıyorAyrıca eşiniz sizi rahat bırakacakmı bunu kabullenecekmi aklın neredeydi olacak... Önce siz emin olun... Sonrada yapılması gerekeni yapın. Siz aynı insansınız. Medeni durumunuz değişti diye kulaklarınız uzamadı.ayrıca boşver in o cahil cuhul genellemeleri... Ananız bir kere doğurdu tekrarı yok bu hayat yolunun.. Buda Bi ders der yürürsünüz. Artık hayat öyle zorki evlisi ayrılmışı bekarı kalmadı herkes herkesten çıkar peşinde..... Allah iyisine denk getirsin... İyi insanların sayısı az... İyi gibi rol yapandan geçilmiyor ortalık. Dedimya ilahiye güven kınayan kınadığını bulur.... Sen sevmeyip eziyetle kanser olup çekeceğine kim ne derse desin de yap aklına koyduğunu.... Yoksa o çocuk bahanesiyle her gün eza cefa çeken kişilere dönersin... Ölüsü olan bir gün delisi olan her gün ağlar.... Ayrıl tasa ayrılma bu karar senin.... Ben çay içiyorum bu konuyu yarım saate unuturum herkes gibi.... O nedenle hayat senin..... Sevgilerimle