Sevmeden evlendım ne yapmalıyım??

bir insan zorla evlendirilmez. bence anne babanı bu konu için ikna etmeye çalışmalı ve ayrılmalısın.

bakın durumunuz çok ama çok zor da olan olmuş b.raz iyi yönlerini görmeye çalışsanız. tanımaya çalışsanız. belki çok seversiniz. adamı da iyice soğutmayın bakın evinize tekrar geri dönünce kimse size sempati ile yaklaşmayacak bunu da bilin. tekrar o baskı dolu eve dönmek te var işin ucunda. içim almıyor demişsiniz.bunu bu aşamaya gelmeden çözmeliydiniz ya da sevmeye çalışın bir diğer seçenek çalışıp ayaklarınızın üzerinde durun ama ailenize dönmeyin diyeceğim de sizin ailede töre işi de varsa durum zor gibi.
en iyisi adamla ortak bir noktada buluşmaya çalışın.

Bizim bir tanıdığımız da mantık evliliği yaptı. Başlarda çok zorlanmış, sonradan kocasına körkütük aşık olmuş. Şimdi çok mutlular. Sürekli el eleler, hatta çocukları olsun diye uğraşıyorlar şimdi de. Ama sizinki de böyle olacak diye bir şey yok. Eşinizi hiç sevme ihtimaliniz yoksa boşanın.

Sen neden yaptın cok zor:KK43:((
[/QUO çok istedim ayrılmak çünkü onu tanıdıkça nişanlandıktan sonra değişti nefret ettirmeye başladı kendinden hiç sevmediğimi anladım düğünün son gününe kadar hep Ayrılmak istedim ama Hep zorladılar beni bu saatten sonra ayrılmak mı olur düğüne kalmış bir hafta ne ayrılması evlenince herşey güzel olur herşey Farklı olur dediler ama herşey daha berbat oldu iyi ki bitirmişim ayrılmışım

Eşini sadece istemediğini söylüyorsun.açıkçası ben eşini merak ettim.hiç mi iyi tarafı,sevilecek yani yok.
Mesela kibar mi ,kaba mi?
Cimri mi ,eli açık mi?
Sana aşık mi yoksa o da mi zorla evlendirildi?
Özel günleri hatırlar mi?hediye alır mi?
Hiç mi iyi tarafı yok...iyi taraflarını görsen belki seversin.hiç anlatmıyorsun

Elaleme ne derız aılem ne yapar bunları dusununce delı oluyorum bırde bosanmıs kadınlara olan yaklasım benı dusunduruyor
Çok saçma.... Asıl evli boşanmış diye bir yaklaşım yok ... Evli olup evli değil gibi davrananları hiç görmedinizmi nerde yaşıyorsunuz siz.... Ayrılmayın bence... Boşsnırsanız hayatınız biter. Evli kalırsanız hem eşiniz sizi korur. Boşananlar hep dağa kaçırılıyor. Zaten evli ve bekar olanlar acayip namuslu.... Tüm genellemeler saçmadır bunları geyik olsun diye yazdım. Ben sizin çok sağlıklı olduğunuzu ve sağlıklı kararlar verebileceğinizi düşünmüyorum öncelikle şu elalem kafasını değiştirmeniz lazım zaten elalem için evlenmişsiniz elalem için ayrılamam diyorsunuz e ozaman elalem için katlanıverin.... Konu sahibi ilk kez birine bu tarz duygular hissettim. Sizin önce kendi hayatınızda kendi seçimlerinizin sorumluluğunu almanız lazım.... Siz eminmisiniz baskı ile evlenmedipinize satır araları öyle demiyor bu hikayede.....

Ayrıca eşiniz sizi rahat bırakacakmı bunu kabullenecekmi aklın neredeydi olacak... Önce siz emin olun... Sonrada yapılması gerekeni yapın. Siz aynı insansınız. Medeni durumunuz değişti diye kulaklarınız uzamadı.ayrıca boşver in o cahil cuhul genellemeleri... Ananız bir kere doğurdu tekrarı yok bu hayat yolunun.. Buda Bi ders der yürürsünüz. Artık hayat öyle zorki evlisi ayrılmışı bekarı kalmadı herkes herkesten çıkar peşinde..... Allah iyisine denk getirsin... İyi insanların sayısı az... İyi gibi rol yapandan geçilmiyor ortalık. Dedimya ilahiye güven kınayan kınadığını bulur.... 🙏🙏🙏🙏Sen sevmeyip eziyetle kanser olup çekeceğine kim ne derse desin de yap aklına koyduğunu.... Yoksa o çocuk bahanesiyle her gün eza cefa çeken kişilere dönersin... Ölüsü olan bir gün delisi olan her gün ağlar.... Ayrıl tasa ayrılma bu karar senin.... Ben çay içiyorum bu konuyu yarım saate unuturum herkes gibi.... O nedenle hayat senin..... Sevgilerimle

Ayrıca eşiniz sizi rahat bırakacakmı bunu kabullenecekmi aklın neredeydi olacak... Önce siz emin olun... Sonrada yapılması gerekeni yapın. Siz aynı insansınız. Medeni durumunuz değişti diye kulaklarınız uzamadı.ayrıca boşver in o cahil cuhul genellemeleri... Ananız bir kere doğurdu tekrarı yok bu hayat yolunun.. Buda Bi ders der yürürsünüz. Artık hayat öyle zorki evlisi ayrılmışı bekarı kalmadı herkes herkesten çıkar peşinde..... Allah iyisine denk getirsin... İyi insanların sayısı az... İyi gibi rol yapandan geçilmiyor ortalık. Dedimya ilahiye güven kınayan kınadığını bulur.... 🙏🙏🙏🙏Sen sevmeyip eziyetle kanser olup çekeceğine kim ne derse desin de yap aklına koyduğunu.... Yoksa o çocuk bahanesiyle her gün eza cefa çeken kişilere dönersin... Ölüsü olan bir gün delisi olan her gün ağlar.... Ayrıl tasa ayrılma bu karar senin.... Ben çay içiyorum bu konuyu yarım saate unuturum herkes gibi.... O nedenle hayat senin..... Sevgilerimle
Uyumak ıstıyorm hep oyle zaman gecıyor

X