- 2 Aralık 2016
- 33
- 29
- 34
-
- Konu Sahibi Monolisasa
Amin ya insallah bir cikar yol bulursunuz. İliskiye giremiyorum vajinismusum gibi yap bari :/ daha yeni evlisin ya hemen bosanmaya kalktigini dillendirirsen cok buyuk calkantilar olur ev arkadasin gibi davranmaya calis zanana birak bakalim Allah kalbine sicaklik versin seni cok iyi anliyorumHersey tam da bu en ıyı şekilde ıfade etmıssın ama olanlar oldu ben herkese karsı cok mahcupum..en yakın bildıklerım benı atese ıttı kımse destek olmadı ıcınden gelmıyosa yapma demedı ama ben hala onları dusunuyorm karsımdakı kısıyı dusunuyorm onuda ınanılmaz bır duruma soktum Allahm bır cıkar yol ver
Ilk gece sabretmeye caEvlenmişsin şimdi gelmiş ne yapmam lazım diyorsun evlilik çocuk oyuncağı değil yada hemen vaz geçeceğin bir eşya değil karşındakinin duygularıda var ailen başına silah mı dayadı yetişkin bir insansın bunu düşünmeliydin ama eşini kırmadan anlatmaya çalış ve ayrıl yoksa kendin gibi karşındakinide
üzüceksin
acıkca soyledım onu ıstemedıgımı sevmedıgımı ıcım almadıgınıNe kadardır evlisiniz?
Eşinizle ne gerekçeyle birlikte olmadınız?
Sevmediğin adamla evlenirken hayatın boyunca kendini evli bir bayan olarak mı hayal ettin.Karşında ki insan onun haberi varmıydı evlenirken sevmediğinden?Bu kadar millet ne der diye takıyorsan bol masraflı nişan,kına,düğün de yaptırmışsındır.Bu hayatta herşeyin bir bedeli olmalı üzgünüm ama boşanmak zor o millet hep konuşuyor ve boşanmış kadına hiç iyi yaklaşmıyorlarElaleme ne derız aılem ne yapar bunları dusununce delı oluyorum bırde bosanmıs kadınlara olan yaklasım benı dusunduruyor
Iste evlenirken bi dusuneceksiniz ben bu adamla yatabilir miyim diye,ten uyumu olur mu diye.hayal kuracaksiniz.simdi esine uzuldum acikcasi.benxilce bi kararlar ikinizin de hayatiyla oynamissinizSevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın
Size böyle diyen büyükleriniz nasıl ayrılmanıza onay verecek?boşanmanızı asla kabul etmezlerIstemedgımı olmayacagnı defalarca soyledım degerlı buyujlerımız olacak evlılık keramet vs sozlerını zırvaladı mecbur kalıp ıyı bıseyler olmasını duygu olusmasını bekledım
Size katılıyorum sizden çok karşıdaki kişiye üzüldüm bşr yola girmiş maddi manevi kayıpları olmuş ayrılınca bu insana ne gözle bakacaklar düşündünüz mü benim aklım almıyor bu evlilik beş dk iş gibi mi dğşündünüz normalde yorum yapan biri değilim ama sizin yazınız beni cidden sinirlendirdi allah karşı tarafın yardımcısı olsunÇok yanlış yapmışsınız. Sadece kendinizi değil eşinizin de hayatını mahvetmişsiniz.
Yakınlaşma olmayacak demişsiniz, o zaman bunun adı evlilik olmuyor zaten.
Sevme ihtimaliniz yoksa ki olsaydı şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum, o zaman ayrılın. İkinize de yazık. Bir ömür çekmektense birkaç ay üzülmek daha iyi.
Çok yanlış yapmışsınız. Sadece kendinizi değil eşinizin de hayatını mahvetmişsiniz.
Yakınlaşma olmayacak demişsiniz, o zaman bunun adı evlilik olmuyor zaten.
Sevme ihtimaliniz yoksa ki olsaydı şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum, o zaman ayrılın. İkinize de yazık. Bir ömür çekmektense birkaç ay üzülmek daha iyi.
çok keskin konuşmuşsunuz kim ne yaşar bilinmez ama hep fedakarlığı hanımlar yapıyor ve erkekler çok az fedakar...evlilik tabiki de 5 dk iş değil ama bazen gerçekten yürümez yürümüyor ...ömür boyu da kimse sıkıntı çekmesin..kimse kötü gözle bakmaz da boşanan herkes kendi hayatını yaşıyor... biz hanımlar niye birbirimizi bazen anlamayıp,karşı tavır gibi düşmanca tutum sergiliyor anlamıyorum daSize katılıyorum sizden çok karşıdaki kişiye üzüldüm bşr yola girmiş maddi manevi kayıpları olmuş ayrılınca bu insana ne gözle bakacaklar düşündünüz mü benim aklım almıyor bu evlilik beş dk iş gibi mi dğşündünüz normalde yorum yapan biri değilim ama sizin yazınız beni cidden sinirlendirdi allah karşı tarafın yardımcısı olsun
Mutsuzlugumu kendı aılem goruyo bile bile ustunu kapatıyorlar ıfade etme destek bulma sansım yok..onun aılesı de kendı de cok ıyı ınsanlar cok dusuncelı amaa ben onu evlendıgım kısıyı içim ıstemıyor zamaanla olurmu bilmıyorm ama suan nefes alamıyorum kalbım daralıyor sankı ..ben cok mutsuzum bıle bıle gore gore karaa kapkara bır yola girdım...ınsanlar yzunden elalem yüzünden...Size böyle diyen büyükleriniz nasıl ayrılmanıza onay verecek?boşanmanızı asla kabul etmezler
Eşiniz nasıl bir insan?o sizi seviyor mu?sevecen mi,anlayışlı mi,aile kuracak birisi mi?
Yoksa tam tersi yaşanmaz bir insan mi?
Eğer ilk kişi gibiyse zamanla sevebilirsin...seni seven erkeği ,sevmesende , bu davranranışları zamanla onu sevmeni sağlar.ama 2. Tip gibiyse geçmiş olsun
Bakın evlendiği kişiden beni zorladı veyahut kötü bir insan demiyor şimdi bir yol ayrımına girecek peki bu ayrımını kimseyi yaralamadan yapsaydı olmazmıydı ? Kimseyi tanımıyorum ki düşmanca tavır da sergileyelim Tarafsız bakıyorum ve hatalı şimdi bir yıkım olacak o kişiye ama öncesi yapsaydı bu bir seçim olurdu ha evlenen de boşanıyor evet ama böyle bile isteye değilçok keskin konuşmuşsunuz kim ne yaşar bilinmez ama hep fedakarlığı hanımlar yapıyor ve erkekler çok az fedakar...evlilik tabiki de 5 dk iş değil ama bazen gerçekten yürümez yürümüyor ...ömür boyu da kimse sıkıntı çekmesin..kimse kötü gözle bakmaz da boşanan herkes kendi hayatını yaşıyor... biz hanımlar niye birbirimizi bazen anlamayıp,karşı tavır gibi düşmanca tutum sergiliyor anlamıyorum da
Benim yakın arkadaşım aynısını yasadı ailesi onu 5 yas buyuk biriyle cok zengin diye evlendirdi kız nişanlıyken bile ayrılmak istedigini söyluyordu adam öyle bir yapıstı kı bıakmadı aglaya aglaya gelin oldu evlendi 2 sene agladı sonra cocugu oldu şimdi mutlu mu bilmiyorumMutsuzlugumu kendı aılem goruyo bile bile ustunu kapatıyorlar ıfade etme destek bulma sansım yok..onun aılesı de kendı de cok ıyı ınsanlar cok dusuncelı amaa ben onu evlendıgım kısıyı içim ıstemıyor zamaanla olurmu bilmıyorm ama suan nefes alamıyorum kalbım daralıyor sankı ..ben cok mutsuzum bıle bıle gore gore karaa kapkara bır yola girdım...ınsanlar yzunden elalem yüzünden...
Öyle deme aile baskısı denilen o sey var ya ya Canına kıydırdırlar piskolojik olarak yada mecbur kalır evlenirsin yada sevdigin varsa ona kacarsın bazı Aileler kızlarına hala baskı uyguluyorhayır büyüklerinize hiç kabahat bulmayın maalesef suçlu sizsiniz akıl sizin aklınız. kocanızın da hakkına girdiniz çok üzücü.