Seviyorum halaaa

Sevilayy1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
33
-7
25
Sevgilimle 7 aydır birlikteydik ben İzmir’de o aydında yaşıyor. Çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ne desem alıyor ne istesem yapıyor ilgileniyor eğlenceli zaman geçiriyorduk. Bütün çevresiyle bütün arkadaşlarıyla tanıştım abisi ve annesi dışında. Kendi evinde bana makyaj kıyafet ayakkabı kısaca orda yaşıyormuşum gibi herşeyimi almıştı . Ayda bir gidip yanında kalıyordum evli gibiydik. Ben gitmesem o her hafta sonu yanıma gelirdi piknik olsun gezmek olsun zaman geçirirdik. Sonra ben telefonunda arkadaş bulma sitelerinden gelen mesajları gördüm ve bende uygulamayı indirip profil açtım ve bunu ona sen yaptıysan bende yaptım diye söyledim. Aradan 1 ay falan geçti bana arkadaşım profilini görmüş sen ne zaman açtın onu dedi bende sana söyledim dedim sinirden delirdim sinirli halimi gördü sen açtın bende açtım dedim aramız açıldı yazdıklarıma cevap vermedi. Bende evindeki eşyalarımdan birkaç şey istedim gelsin görüşelim diye geldi oturduk konuştuk sorun yok gibi yakın davrandı sonra ben dedim ki ben o tartışmanın uygulamayla değil senin hayatında başka birinin olduğunu düşünüyorum beni ailenle tanıştır ailemle tanış 7 ay olmuş daha uzatmayalım eğer ciddi olacaksak devam edelim olmuyorsak etmeyelim dedim birdaha ses çıkmadı daha önce o evlenip boşandı 1 kızı var ben hiç evlenmedim yazmadı bende yazmadım ama hala sosyal medyada ekli engelleme çıkarma durumumuz olmadı sizce nedeni ne olabilir ne yapmalıyım geri gelir mi gelmez mi kafam karışık ve seviyorum hala

Başka aşklar arayan insanın nesini seviyorsunuz tam olarak?
Sanırım ne istesem alırdı,kendi evinde benim ihtiyacım olan her şeyi almıştı kısmını sevdiniz.
Başka bir neden bulamadım ben zira adam sizi dinlemiyormuş bile “Arkadaşlık sitesinde ben de üyelik aldım,sen yaptığın için” demişsiniz adam he he demiş ama arkadaşı sizi görünce delirmiş.
Anca arkadaşı söyleyince sizin ne dediğinizi anlamış adam.
O kadar boş bir adam ve ne yazık ki boş bir ilişki imiş.

3-4 sene önce bir sevgilim vardı yine sizin gibi gelgitli. Maddi olarak istediğim her şeyi alan yakışıklı biriydi durumu yerinde ve galiba bu yüzden devam ettirmiştim onu kendime çok sonradan itiraf edebildim😀 Tinder görmüştüm telefonunda ve bana şey demişti halen iyi olduğumu beğenilir olduğumu duyma ihtiyacım var filan ben de sakince karşılamıştım sonra silmişti ama o gün bitirmeliyim sonra bitti zaten yani demek istediğim olmaz maddiyat insanın gözünü bürüyor gerçekten

4 Temmuz 2024 konunuz
Sevgilimle 3 aydır birlikteyiz yan yanayken çok iyi bir istediğimi asla ikiletmiyor ne istersem yapıyor çok ilgili alakalı haliyle bende çok alıştım ona yalnız yaşıyor evli gibiyiz bütün arkadaşlarıyla tanıştım abisiyle tanıştım ama ne zaman evlerimize ayrılsak mesajlaşırken sürekli geç yazıyor ve ne alakaysa bu geç yazmaları işten çıkıp eve gidince başlıyor saatlerce yazmıyor aramıyor kaç kere konuştum birkaç gün düzeliyor sonra yine aynı şeyi yapıyor nedenini sorunca oyun oynuyorum diyor yada uyuyorum dışarı çıktığım mı var diyor. Dün akşam 6 da yazdım sabah 9 da cevap yazmış bende ona istediğini yap istediğinle konuş ben sana karışmıyorum dedim ama artık bende ona aynı davranmaya karar verdim inadına gidip bende mi ilgisiz davranıp yazmıyım yoksa sorun olduğunu belli etmeden o yazınca mı yazıyım ne yapmam gerekiyor gitmiş arkadaşlık uygulaması da indirmiş telefonuna baktım o indirdi bende indirdim bu durumu yaşayan var mı

Sevgilimle 7 aydır birlikteydik ben İzmir’de o aydında yaşıyor. Çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ne desem alıyor ne istesem yapıyor ilgileniyor eğlenceli zaman geçiriyorduk. Bütün çevresiyle bütün arkadaşlarıyla tanıştım abisi ve annesi dışında. Kendi evinde bana makyaj kıyafet ayakkabı kısaca orda yaşıyormuşum gibi herşeyimi almıştı . Ayda bir gidip yanında kalıyordum evli gibiydik. Ben gitmesem o her hafta sonu yanıma gelirdi piknik olsun gezmek olsun zaman geçirirdik. Sonra ben telefonunda arkadaş bulma sitelerinden gelen mesajları gördüm ve bende uygulamayı indirip profil açtım ve bunu ona sen yaptıysan bende yaptım diye söyledim. Aradan 1 ay falan geçti bana arkadaşım profilini görmüş sen ne zaman açtın onu dedi bende sana söyledim dedim sinirden delirdim sinirli halimi gördü sen açtın bende açtım dedim aramız açıldı yazdıklarıma cevap vermedi. Bende evindeki eşyalarımdan birkaç şey istedim gelsin görüşelim diye geldi oturduk konuştuk sorun yok gibi yakın davrandı sonra ben dedim ki ben o tartışmanın uygulamayla değil senin hayatında başka birinin olduğunu düşünüyorum beni ailenle tanıştır ailemle tanış 7 ay olmuş daha uzatmayalım eğer ciddi olacaksak devam edelim olmuyorsak etmeyelim dedim birdaha ses çıkmadı daha önce o evlenip boşandı 1 kızı var ben hiç evlenmedim yazmadı bende yazmadım ama hala sosyal medyada ekli engelleme çıkarma durumumuz olmadı sizce nedeni ne olabilir ne yapmalıyım geri gelir mi gelmez mi kafam karışık ve seviyorum hala

Temmuzda adamın abisiyle tanıştığınızı söylemişsiniz, şimdi ise abisiyle tanışmadığınızı. Adam temmuz ayında da aynıymış, isteklerinizi yerine getirmesi nedeniyle adamla görüşmeye devam etmişsiniz.

Adamın bekar olduğuna emin misiniz ? 26 Aralık 2023 konunuzda eşinizden bahsetmişsiniz. Siz ayrıldınız mı, eş olarak bahsettiğiniz kişi sevgiliniz miydi?

7 ayda? EvliyMİŞ gibi yaşamak üstelik Evlenmiş boşanmis çocuklu adamla ... Başını duvara vurursun .

4 Temmuz 2024 konunuz

Temmuzda adamın abisiyle tanıştığınızı söylemişsiniz, şimdi ise abisiyle tanışmadığınızı. Adam temmuz ayında da aynıymış, isteklerinizi yerine getirmesi nedeniyle adamla görüşmeye devam etmişsiniz.

Adamın bekar olduğuna emin misiniz ? 26 Aralık 2023 konunuzda eşinizden bahsetmişsiniz. Siz ayrıldınız mı, eş olarak bahsettiğiniz kişi sevgiliniz miydi?

İşte feraset, işte cesaret, işte adam gibi adamlık.
Buram buram emek.
Puntosundan konu tarihine..
Budur.
Her konuda şöyle bir iki stalkerimiz olsa çorap söküğü gibi çözeriz konuları.

Tam tencere kapaksınız da ama 🤷‍♀️ adam o siteye üyeyse ve yanlış olduğunu düşünüyorsan alır karşına konuşursun sende üyelik açmazsın. Normal bir site değil sonuçta flört sitesi 🤷‍♀️ vay be her istediğini alıyor seni ilgiye boğuyorken birden geri çekilmiş.yaşınızı merak ettim doğrusu, hala seviyorum demenizden sanırım bu ilk deccaliniz.

X