Sevgilimle 7 aydır birlikteydik ben İzmir’de o aydında yaşıyor. Çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ne desem alıyor ne istesem yapıyor ilgileniyor eğlenceli zaman geçiriyorduk. Bütün çevresiyle bütün arkadaşlarıyla tanıştım abisi ve annesi dışında. Kendi evinde bana makyaj kıyafet ayakkabı kısaca orda yaşıyormuşum gibi herşeyimi almıştı . Ayda bir gidip yanında kalıyordum evli gibiydik. Ben gitmesem o her hafta sonu yanıma gelirdi piknik olsun gezmek olsun zaman geçirirdik. Sonra ben telefonunda arkadaş bulma sitelerinden gelen mesajları gördüm ve bende uygulamayı indirip profil açtım ve bunu ona sen yaptıysan bende yaptım diye söyledim. Aradan 1 ay falan geçti bana arkadaşım profilini görmüş sen ne zaman açtın onu dedi bende sana söyledim dedim sinirden delirdim sinirli halimi gördü sen açtın bende açtım dedim aramız açıldı yazdıklarıma cevap vermedi. Bende evindeki eşyalarımdan birkaç şey istedim gelsin görüşelim diye geldi oturduk konuştuk sorun yok gibi yakın davrandı sonra ben dedim ki ben o tartışmanın uygulamayla değil senin hayatında başka birinin olduğunu düşünüyorum beni ailenle tanıştır ailemle tanış 7 ay olmuş daha uzatmayalım eğer ciddi olacaksak devam edelim olmuyorsak etmeyelim dedim birdaha ses çıkmadı daha önce o evlenip boşandı 1 kızı var ben hiç evlenmedim yazmadı bende yazmadım ama hala sosyal medyada ekli engelleme çıkarma durumumuz olmadı sizce nedeni ne olabilir ne yapmalıyım geri gelir mi gelmez mi kafam karışık ve seviyorum hala