• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyor mu?

Mesela daha önce birlikte yaptığımız bişeyse sonucu noldu gibi

Mesela öğrencimi paylaşırım çocugun geleceği parlak mı muhabbet açmaya çalışıyor böyle
Aslında yem atıyor gibi ama çok içinizden geliyorsa daha önce yaptığınız şeylerin sonucunda ne olduğunu “bak böyle oldu, sen yaptın mı?” tarzı ya da “yeni nesil zeka küpü” gibi ne resmi ne samimi orta düzeyde cevaplar verebilirsiniz bence. Belki de yeniden olmak istiyordur sizinle yavaş yavaş yanaşıyordur.. bence sonradan keşke cevap verseydim diye pişman olmaktansa denemeye değer..

Aslında yem atıyor gibi ama çok içinizden geliyorsa daha önce yaptığınız şeylerin sonucunda ne olduğunu “bak böyle oldu, sen yaptın mı?” tarzı ya da “yeni nesil zeka küpü” gibi ne resmi ne samimi orta düzeyde cevaplar verebilirsiniz bence. Belki de yeniden olmak istiyordur sizinle yavaş yavaş yanaşıyordur.. bence sonradan keşke cevap verseydim diye pişman olmaktansa denemeye değer..

Ne istediğini bildiğini sanmıyorum, eğer ne istediğini bilse emin olsam belki ben de böyle duramazdım ilk defa bir erkeğe bu kadar yoğun duygular hissetmiştim ama gıcık olması benim de ona gıcık olmama neden oldu Bizden bisey olmaz

inşallah daha da gıcık olur

Hakli ama bekledigi davranislari yapmiyorsunuz napsin adam. O yazdikca cevap verecektiniz ozur dileyecektiniz, seni seviyorum diyecektiniz ki o da sen bir bardak soguk su ic diyecekti. Adam egosunu sisiremedi yapmayin boyle seyler :)

Hakli ama bekledigi davranislari yapmiyorsunuz napsin adam. O yazdikca cevap verecektiniz ozur dileyecektiniz, seni seviyorum diyecektiniz ki o da sen bir bardak soguk su ic diyecekti. Adam egosunu sisiremedi yapmayin boyle seyler :)

Varlıklı bir aile çocuğu kendi de zengin herhalde hayatında ilk defa bu tavırla karşılaştı ondan da hala beni merak ediyor olabilir

Varlıklı bir aile çocuğu kendi de zengin herhalde hayatında ilk defa bu tavırla karşılaştı ondan da hala beni merak ediyor olabilir

Atamadigi tripler icinde kalmis olmasin cok iyi niyetlisiniz.

bence gicik falan oldugu siz degilsiniz, egosunu tatmin edememesi.
bazi erkekler cok anlik etkilenip, uzun ugraslar verip, sonra bi anda soguyabiliyorlar.
sizinki daha yayik bi cinstense ( ki oyle deniliyormus zaten ) siz onu kafanizdan cikaramayin diye boyle muhabbete devam edecek ( cikaramamissiniz da )
gercekten hoslaniyorsaniz ne yapacaginiza siz karar verin. ama cok da onemli degilse iletisiminizi kesebilirsiniz gordukce hatirlamamak adina.

Canim oglak burcu biraz boyle seylere takintilidir kendimden biiyorum. Mesajda birsey sakladigini düşünmüştür kafasinda senaryolar uretmistir ve guveni sarsilmistir. Oglak burclari guvenleri sarsilinca direk uzaklasirlar. Ne yaziyordu ki kimdendi mesaj bu kadar sinirlendi.

Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardımınızı almak istiyorum. Çünkü düşünmekten uykularım kaçtı.
Bir arkadaşım sayesinde bu çocukla tanıstık. 3 ay gece gündüz sürekli konustuk. Birlikte pikniklere gittik. Hersey çok güzeldi. Daha da samimi bir şekilde sohbet etmeye basladık. Onun bir ayakkabı dükkanı var ben oraya her gittiğimde bana mutlaka küçük küçük sürprizler yapardı. En basiti sevdiğim çikolatayı cebinden çıkartıp beni mutlu etmişti. Bir gün yağmurda sırılsıklam kaldım çalışanına şemsiye yollatmıstı. Sürekli bu gibi şeyler yapardı. kendisi bisküvi yer bana da kendi eliyle yedirtir. Kafede bisey yer bana da yedirirdi. Kötü bir çocukmuş tabiri vaiz p.ç diyorlarmış kendi de yakınırdı bu durumdan ama benim gözümde melek gibi birisi. Bir çok kızın canını yakmış öyle dediler. Ama bana bir kere bile dokunmaya kalkmadı üstelik fırsatı da vardı gece arabayla gezerdik. Birinde evde kimse yok beni kahvaltıya davet etti. Gittim yaptığı tek şey dizinde merhametle saçımı oksamaktı. Bir iki ay daha konustuk ardından beni uyardıgı halde onun sinir olduğu şeyi yaptım whatsappta bir mesaj sildim diye bana gıcık olmaya başladı. Yapmayacaktın deyip, Mesajlarıma ters cevap vermeye beni kırmaya başladı. Ne olduğunu sorduğumda bir kere sana gıcık gittim ve senden huylandım ne yapsan düzeltemezsin üzerine bir soğuk su iç dedi. Bende yazmamaya başladım. Her hikayemi kaçırmadan takip eder bazısına kendi yorum bile yapar. Ama bisey diyemiyorum yine tersler diye. Amacı ne sizce neden bana bunu yapıyor ? En kötüsü sanırım ben asık olmuşum onu düşünmekten yoruldum.
Ben oğlak burcuyum. Eğer fazla hislerim olmadıysa bir bahane bulurum.
Eşimi çok çok severek evlendim eşimin için kul köle oldum, fakat sevmeseydim çok kuvvetli bı bir bahane bulup kaçardım.
Boşver hiç kafana bile takma dönerse senindir, dönmezse kolunda biriyle görür seni.

Ortada sevgi falan yok :işsiz:
sizin gözümüzü boyamış , sonrada basit bir olayda hadi sana bye bye

"Efendi kızların p.ç erkek tercihi" sözünü neden doğruluyorsunuz kızlarcım ya? Böyle tiplerin taktiği budur ki. Önce çok üstüne düşer adeta bir melektir, "Sana dokunmaya kıyamıyorum, seni çok seviyorum"lar falan havada uçuşur, sonra saçmasapan bir bahaneyle geri çekilir, sen "Allah Allah ne oldu ki ben bir hata mı ettim" diye kendini sorgular durursun, en son hata yaptığına karar verip çocuğun üstüne daha çok düşersin ve hooopp seni sinekkapan bitkisi gibi ağzını kocaman açarak kapıverir. Sen de bu hastalıklı ilişkiden kurtulmak için uğraşır ama bir türlü kurtulamazsın. Sürekli sana kendini hatalıymışsın gibi hissettirir, arada çok üstüne düşer gerçekten seni sevdiğine inanırsın falan filan kısır döngü. Genelde erkek cinsinin terk etmesi ve kızımızın yıllarca ilişkinin kalıntılarını üzerinden atamaması ile sonuçlanır.

Velhasılı kelam, başlamadan bitir.

Canim oglak burcu biraz boyle seylere takintilidir kendimden biiyorum. Mesajda birsey sakladigini düşünmüştür kafasinda senaryolar uretmistir ve guveni sarsilmistir. Oglak burclari guvenleri sarsilinca direk uzaklasirlar. Ne yaziyordu ki kimdendi mesaj bu kadar sinirlendi.

Mesajı kendisine yolladım kendisine yolladığım mesajı okumadan sildim o da bahane oldu

"Efendi kızların p.ç erkek tercihi" sözünü neden doğruluyorsunuz kızlarcım ya? Böyle tiplerin taktiği budur ki. Önce çok üstüne düşer adeta bir melektir, "Sana dokunmaya kıyamıyorum, seni çok seviyorum"lar falan havada uçuşur, sonra saçmasapan bir bahaneyle geri çekilir, sen "Allah Allah ne oldu ki ben bir hata mı ettim" diye kendini sorgular durursun, en son hata yaptığına karar verip çocuğun üstüne daha çok düşersin ve hooopp seni sinekkapan bitkisi gibi ağzını kocaman açarak kapıverir. Sen de bu hastalıklı ilişkiden kurtulmak için uğraşır ama bir türlü kurtulamazsın. Sürekli sana kendini hatalıymışsın gibi hissettirir, arada çok üstüne düşer gerçekten seni sevdiğine inanırsın falan filan kısır döngü. Genelde erkek cinsinin terk etmesi ve kızımızın yıllarca ilişkinin kalıntılarını üzerinden atamaması ile sonuçlanır.

Velhasılı kelam, başlamadan bitir.

Doğru diyorsunuz teşekkür ederim

Valla gitmek isteyene olur herkes yoluna demek lazım sorun ne konuşalım vs hiç gerek yok. Tamam git diyince geri dönğyorlar zaten çok saçma neden bilmiyorum da ama böyle

Valla gitmek isteyene olur herkes yoluna demek lazım sorun ne konuşalım vs hiç gerek yok. Tamam git diyince geri dönğyorlar zaten çok saçma neden bilmiyorum da ama böyle

Bence de Allah hakkımızda hayırlısını versin ne istediğini bilen insanlarla karsılastırsın

Back