- 26 Ekim 2016
- 204
- 191
- 33
Umarım bir gün bana da öylesi denk gelir umudumu kaybettim artık
Asla kaybetme... gec olsun güc olmasin demisler. Ben 30 yasindayim, bekarim, basimdaki deliyi defettim, mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım bir gün bana da öylesi denk gelir umudumu kaybettim artık
Valla ben de ucuz yırttım diyelim Allah'tan yıllar geçirmedik zararın neresinden dönersek kâr. Unuturum inşallah.Asla kaybetme... gec olsun güc olmasin demisler. Ben 30 yasindayim, bekarim, basimdaki deliyi defettim, mutluyum
Allah razı olsun valla hayatımda ilk kez biri bana gıcık olduğunu söyleyince ister istemez sende gıcık oluyorsun ve sonunda da böyle oluyor. benim konu açmamdaki tek amaç bunun ne yapmaya çalıştığını algılayamıyorum sadece anlamlandırmak istiyorumVallahi takdir ettim sizi onurunuzdan dolayi. Vazgecemeyenlerden sonra boyle dik duruslu birini gormek iyi geldi.
Yaklaşık 1 aydır cevap vermiyorum uzağız zaten sadece benim merak ettiğim su gıcık gidiyorum nefret ediyorum deyip herseyime bakması yazması amaç nedirO kadar insan kotu cocuk, p.ç diyorsa vardir bi bildikleri degil mi? Adam! tam da kotu cocuk taktigi uyguluyor sana. Once melek gibi davranip aşik et, sonra da surundur. Sizi sindirip her dedigini yaptiracak. Bu tavrini degistirmek icin sizden cinsellik de talep edebilir. Ancak o zmaan aramiz duzelir falan diyebilir. Uzak durun bu tipten. Insanlarin bi bildigi var. O insanlara guvenin.
Oltaya ne zaman duseceksiniz diye bekliyor. Ara sira hikayelerinize yorum yazmasi, yem atmak oluyor. Engelle gitsin. Ben olsam korkardim herkesin kotu cocuk dedigi birinden. Basinizi agritir boyle tipler.Yaklaşık 1 aydır cevap vermiyorum uzağız zaten sadece benim merak ettiğim su gıcık gidiyorum nefret ediyorum deyip herseyime bakması yazması amaç nedir
Bir aydır hiç bir şekilde muhatap olmuyorum. Bir aydır da ne paylassam mutlaka bisey yazıyor dönmesini istemiyorum amacı nedir onu anlamak istiyorum dediğim gibi gıcık olduğum birinin hiç bişeyini begenmem ve yorum yapmam madem gıcıksın niye beğeniyorsun yorum yapıyorsun sorguladığım buBelki sınırlıdır şimdi geri döner belki ama böyle adam en küçük hata da ne kadar oldu küseli
Allah razı olsun valla hayatımda ilk kez biri bana gıcık olduğunu söyleyince ister istemez sende gıcık oluyorsun ve sonunda da böyle oluyor. benim konu açmamdaki tek amaç bunun ne yapmaya çalıştığını algılayamıyorum sadece anlamlandırmak istiyorum
Ben direk instagramı kapattım bu sefer de whatsapp başlamıştı bence de engellemek en dogrusuOltaya ne zaman duseceksiniz diye bekliyor. Ara sira hikayelerinize yorum yazmasi, yem atmak oluyor. Engelle gitsin. Ben olsam korkardim herkesin kotu cocuk dedigi birinden. Basinizi agritir boyle tipler.
Mesela daha önce birlikte yaptığımız bişeyse sonucu noldu gibiMesela nasıl yorumlar yapıyor hikayenize?
Birsey yapmaya calistigi yok bahane ariyormus kendince bulmus ve pesinden kosmanizi beklemis. Kosmayinca da baglari koparmiyor ki yedekte biri olsun. Capi da belli zaten kafa yormaya degmez.
Bir aydır hiç bir şekilde muhatap olmuyorum. Bir aydır da ne paylassam mutlaka bisey yazıyor dönmesini istemiyorum amacı nedir onu anlamak istiyorum dediğim gibi gıcık olduğum birinin hiç bişeyini begenmem ve yorum yapmam madem gıcıksın niye beğeniyorsun yorum yapıyorsun sorguladığım bu
Zaten bir daha oğlak burcu erkeğine asla bulaşmam dengesizlik ruhlarına isliyorŞimdi bu arkadaşımız önce ölçmüş tartmış sonra görmezden geliceği bir durumu aleyhine çevirip, bak sen hata yaptın beni kaybettin diye size yükü fırlatmış. Yani sizin pişman olmanızı ve tüh benim yüzümden demenizi sağlamış.
Sonrasında arkadaşımız gayet çekinmeden hikayelere bakıp yorumlar vs. Keyfince takılmaya devam ediyor. Yani seviyo olsaböyle sebepten ayrılmaz, hadi ayrıldı gizli falan takip eder bir çekinme fake hesap falan olur bu gayet arkadaşınmjş gibi takılıyor.
Boşver unut dengesiz tiplerle uğraşmak zor başın ağrır.