• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyor mu?

-h_b-

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
28
17
8
Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardımınızı almak istiyorum. Çünkü düşünmekten uykularım kaçtı.
Bir arkadaşım sayesinde bu çocukla tanıstık. 3 ay gece gündüz sürekli konustuk. Birlikte pikniklere gittik. Hersey çok güzeldi. Daha da samimi bir şekilde sohbet etmeye basladık. Onun bir ayakkabı dükkanı var ben oraya her gittiğimde bana mutlaka küçük küçük sürprizler yapardı. En basiti sevdiğim çikolatayı cebinden çıkartıp beni mutlu etmişti. Bir gün yağmurda sırılsıklam kaldım çalışanına şemsiye yollatmıstı. Sürekli bu gibi şeyler yapardı. kendisi bisküvi yer bana da kendi eliyle yedirtir. Kafede bisey yer bana da yedirirdi. Kötü bir çocukmuş tabiri vaiz p.ç diyorlarmış kendi de yakınırdı bu durumdan ama benim gözümde melek gibi birisi. Bir çok kızın canını yakmış öyle dediler. Ama bana bir kere bile dokunmaya kalkmadı üstelik fırsatı da vardı gece arabayla gezerdik. Birinde evde kimse yok beni kahvaltıya davet etti. Gittim yaptığı tek şey dizinde merhametle saçımı oksamaktı. Bir iki ay daha konustuk ardından beni uyardıgı halde onun sinir olduğu şeyi yaptım whatsappta bir mesaj sildim diye bana gıcık olmaya başladı. Yapmayacaktın deyip, Mesajlarıma ters cevap vermeye beni kırmaya başladı. Ne olduğunu sorduğumda bir kere sana gıcık gittim ve senden huylandım ne yapsan düzeltemezsin üzerine bir soğuk su iç dedi. Bende yazmamaya başladım. Her hikayemi kaçırmadan takip eder bazısına kendi yorum bile yapar. Ama bisey diyemiyorum yine tersler diye. Amacı ne sizce neden bana bunu yapıyor ? En kötüsü sanırım ben asık olmuşum onu düşünmekten yoruldum.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardımınızı almak istiyorum. Çünkü düşünmekten uykularım kaçtı.
Bir arkadaşım sayesinde bu çocukla tanıstık. 3 ay gece gündüz sürekli konustuk. Birlikte pikniklere gittik. Hersey çok güzeldi. Daha da samimi bir şekilde sohbet etmeye basladık. Onun bir ayakkabı dükkanı var ben oraya her gittiğimde bana mutlaka küçük küçük sürprizler yapardı. En basiti sevdiğim çikolatayı cebinden çıkartıp beni mutlu etmişti. Bir gün yağmurda sırılsıklam kaldım çalışanına şemsiye yollatmıstı. Sürekli bu gibi şeyler yapardı. kendisi bisküvi yer bana da kendi eliyle yedirtir. Kafede bisey yer bana da yedirirdi. Kötü bir çocukmuş tabiri vaiz p.ç diyorlarmış kendi de yakınırdı bu durumdan ama benim gözümde melek gibi birisi. Bir çok kızın canını yakmış öyle dediler. Ama bana bir kere bile dokunmaya kalkmadı üstelik fırsatı da vardı gece arabayla gezerdik. Birinde evde kimse yok beni kahvaltıya davet etti. Gittim yaptığı tek şey dizinde merhametle saçımı oksamaktı. Bir iki ay daha konustuk ardından beni uyardıgı halde onun sinir olduğu şeyi yaptım whatsappta bir mesaj sildim diye bana gıcık olmaya başladı. Yapmayacaktın deyip, Mesajlarıma ters cevap vermeye beni kırmaya başladı. Ne olduğunu sorduğumda bir kere sana gıcık gittim ve senden huylandım ne yapsan düzeltemezsin üzerine bir soğuk su iç dedi. Bende yazmamaya başladım. Her hikayemi kaçırmadan takip eder bazısına kendi yorum bile yapar. Ama bisey diyemiyorum yine tersler diye. Amacı ne sizce neden bana bunu yapıyor ? En kötüsü sanırım ben asık olmuşum onu düşünmekten yoruldum ve özlüyorum. Ne yapmalıyım
Bir msj sildin diye seni def etmiş resmen fırsat kollamış sevmiyor bence

Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sadece hikayelerime sürekli bakıp bir de yorum yapıyor ne yapmaya çalışıyor ben bunu anlamıyorum

Tek bir mesaj sildin diye mi? Ne tuhaf adam yahu. Akrep burcu mu?

Bence sessiz kal ve hayatina bak. Gelen agam, giden pasam. Bosversene... seviyorsa gelir.
Sadece alışmışım sanırım bir de ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum madem gıcıksın niye herseyime yorum yapıyosun ve bakıyorsun ben gıcık olduğum insanların hiç bir hikayesine bakmam

Sadece alışmışım sanırım bir de ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum madem gıcıksın niye herseyime yorum yapıyosun ve bakıyorsun ben gıcık olduğum insanların hiç bir hikayesine bakmam

Erkek iste. Zarf atti, sen de yemedin, pesinden kosmani bekliyordu bence.
Sen bosver, süslen püslen gez toz hayatini yasa. Daha cok bakar storylerine...

Erkek iste. Zarf atti, sen de yemedin, pesinden kosmani bekliyordu bence.
Sen bosver, süslen püslen gez toz hayatini yasa. Daha cok bakar storylerine...

arkadasa katılıyorum. pesınden kosman ıcın ılgılenmıs gibi yaptı baktı sen yemedın yan çizdi trıp atıyor. bosver yaaa boylelerınden bır cacık olmaz

Size ufak bir ipucu vereyim seviyor mu acaba diye suphe ettiginiz sorguladiginiz insan her kim olursa olsun sizi sevmiyordur. Sasmaz bir kural bu
Ben de aynısını düşünüyorum sevmiyor ama neden yaptığını algılamak istiyorum valla durduk yere ben kimseye sürpriz yapmam

Back