• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyo ama neden böyle?

Dahaa var ya kadinin biri bugun bana diyo ki.iste evlilik yaşin geciyo.Ayy sanki evlensem mutsuz olsam vebaline gircekler banane dicekler.cevre baskisida cabasi.kardesim benden önce gidermis.ben daha 25e yenu girdim kardesimde diyo surekli yasim geciyomus artik 30olmusum da neler neler.ama sana abartmiyorum 19gibi duruyom cok minyonum yaa
Ben 33 yasinda evlendim. Hicte sorun degil. Hayatimi yasadim gezdim dolastim sonrada evlendim. Benide esim 25 yasinda saniyordu. O dönem. Neyse yas göstermesi sorun degil ama koca herzaman bulunur. Ben eskiden derdim kötü biriyle evlenecegime hic evlenmem daha iyi. Ben elin ogluna kendimi niye üzdüreyim.

Ben 33 yasinda evlendim. Hicte sorun degil. Hayatimi yasadim gezdim dolastim sonrada evlendim. Benide esim 25 yasinda saniyordu. O dönem. Neyse yas göstermesi sorun degil ama koca herzaman bulunur. Ben eskiden derdim kötü biriyle evlenecegime hic evlenmem daha iyi. Ben elin ogluna kendimi niye üzdüreyim.
Bende minyon gosteriyom bu en buyuk sansim.hep bes yas kucuk gosteriyom en az :-)

ya şu yoğunum arayamıyorum yalanlarına inanmayın artık ya. Hiç mi yemek yemiyor çay içmiyor tuvalete gitmiyor dinlenmiyor da boş vakti yok nasılsın diye 2 satır mesaj da mı yazamıyor ya?

Bence ara onu cok sakince konus. Deki ben anladimki sana karsi tam his tasimiyorum artik. Lütfen beni anla senden ayriliyorum. Bak nasil shok olacak :-)

Aslında tam tersi
ben hiç gerçekten başarılı birinin ortada kendini övdügunü duymadım genelde başkaları onu över.hepsi öz güven eksikliği, ters tepki.gerçekten ADAM olanlar mütevazıdir

Benim sevgilim de 3 4saat önce ayrıldı whatsappı sildi ben yazmayınca nasıl bana yazmazsın sevgin bu kadarmıydı dedi bırakan o bide peşinden koşmamı bekliyo 5 aydı çıkıyoruz ve artık canımı sıkıyo ne yapmaya çalışıyo anlamadım bu erkekleri dengesiz hepsi :KK64:

Back