- 17 Şubat 2016
- 846
- 167
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Kabullendim artik.sevse merak ederdi arardi en azindan.Zor olsada kabullendimadam senı sevmıyor ve umursamıyor kabullensen yararına olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabullendim artik.sevse merak ederdi arardi en azindan.Zor olsada kabullendimadam senı sevmıyor ve umursamıyor kabullensen yararına olur
Yaa böyle adamda nasil boyle ego var deli oluyomKoşarak uzaklaşacağına hala aramıyorum, msj atmıyorum diyorsun
Yaa böyle adamda nasil boyle ego var deli oluyom
Ben 33 yasinda evlendim. Hicte sorun degil. Hayatimi yasadim gezdim dolastim sonrada evlendim. Benide esim 25 yasinda saniyordu. O dönem. Neyse yas göstermesi sorun degil ama koca herzaman bulunur. Ben eskiden derdim kötü biriyle evlenecegime hic evlenmem daha iyi. Ben elin ogluna kendimi niye üzdüreyim.Dahaa var ya kadinin biri bugun bana diyo ki.iste evlilik yaşin geciyo.Ayy sanki evlensem mutsuz olsam vebaline gircekler banane dicekler.cevre baskisida cabasi.kardesim benden önce gidermis.ben daha 25e yenu girdim kardesimde diyo surekli yasim geciyomus artik 30olmusum da neler neler.ama sana abartmiyorum 19gibi duruyom cok minyonum yaa
Bende minyon gosteriyom bu en buyuk sansim.hep bes yas kucuk gosteriyom en azBen 33 yasinda evlendim. Hicte sorun degil. Hayatimi yasadim gezdim dolastim sonrada evlendim. Benide esim 25 yasinda saniyordu. O dönem. Neyse yas göstermesi sorun degil ama koca herzaman bulunur. Ben eskiden derdim kötü biriyle evlenecegime hic evlenmem daha iyi. Ben elin ogluna kendimi niye üzdüreyim.
Döner gelirse senindir,biz pide söyledik
Mubarek açım açOruc basina vurmus belli, herseyi yemege bagliyon mubarek