• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyo ama neden böyle?

eliffdiyebiri eliffdiyebiri o bence özgüven falan değil sadece karaktersizlik... 7 tane kızı idare ediyormuş he tabi tabi :) zaten öyle olsa bile bunu söylemesi ve övünmesi bile kendini belli ediyor.

Evet öyle ilgili erkekler var. Benim eşim de öyledir. 5 yıldır tanışıyoruz, 3 yıldır evliyiz. Hala ilk günkü gibi sürüyor ilgisi de sevgisi de... Sen olayın zaten farkındasın. Daha şimdiden aramıyor evlensek daha da beter olur diyorsun.

Bunca hatasına ve kabalıklarına rağmen hala diyorsun ki, nasıl düzeltebilirim? Bu adamı düzeltemezsin. Çünkü hamurunda yok düzelmek. Hiç kimse hiç kimseyi düzeltemez. Öncelikle bunu bil. Bence bir seçim yapman gerekiyor. Ya bu adamı böyle kabulleneceksin ya da ayrılacaksın. Başka seçeneği yok.

Ayrıca o imam nikahlı hanımı ne oldu, çocuk hala bunda mı?
Evet.O kadinda cocugu istiyo bi yandan karisik hersey

Kendini ne kadar aşağı çekiyorsun, neden kendini bu kadar eziyorsun ki? Yani o iyiler kapılmıştır falan sözleriyle kendini böyle tuhaf insanlara mahkum ediyorsun. Kendi değerini bilmezsen kimse değerini bilmez. Yani zaten iyisi yok, aman kötünün iyisine razı olayım dersen mutsuz bir hayatın olur.
Bu adam seni hiç hak etmiyor ki. Değer vermiyor bir kere. Bu kadar umursamazken daha niye devam etmek için emek veresin ki, emeğini hak eden bir adam değil.
Ayrıca iyi erkek yok hepsi aldatır falan da deme. Nice güzel evlilikler de var. Tüm iyi erkekler de erken kapılmıyor, öyle olsa benim en yakın erkek arkadaşım hala bekar olmazdı, çevremde gördüğüm en düzgün karakterde erkeklerden biri ama bir türlü değerini bulacak birini bulamadı. Kısmet çünkü bu işler.
Kötümser moddan çık bence bir an önce yoksa bu düşüncelerle hayatının hatasını yapacaksın.
En iyisi duzgun insani beklemek.evet kismet ama birazda insanin elinde sanirim.mantigim zaten hata diyo

En iyisi duzgun insani beklemek.evet kismet ama birazda insanin elinde sanirim.mantigim zaten hata diyo

Aslında bu konuda tuhaf bir şekilde kader kısmetçiyim ben.
Çünkü çevremde düzgün ilişkisi olan yada evlenenler falan hep ben evlenmek istemiyorum diyen daha uçarı tipler. Sürekli sırf evlenmek için yada hayatımda biri olsun diye zorlayanlar hala arayışta, sürekli görücüler falan görüşüyorlar sonuç yok. Yani kafaya çok takanlar nedense yalnızken akışına bırakanlar mutlu.
Elinde olan kısım şu sadece değer vermeyenle evlenip ömür boyu mutsuz olmamak, akışına bırakmak. Sonrasında düzgün biri karşına çıkarsa devam edersin.
Ama bu kadar falsoları olan bir adamla devam etmek hata olur

Aslında bu konuda tuhaf bir şekilde kader kısmetçiyim ben.
Çünkü çevremde düzgün ilişkisi olan yada evlenenler falan hep ben evlenmek istemiyorum diyen daha uçarı tipler. Sürekli sırf evlenmek için yada hayatımda biri olsun diye zorlayanlar hala arayışta, sürekli görücüler falan görüşüyorlar sonuç yok. Yani kafaya çok takanlar nedense yalnızken akışına bırakanlar mutlu.
Elinde olan kısım şu sadece değer vermeyenle evlenip ömür boyu mutsuz olmamak, akışına bırakmak. Sonrasında düzgün biri karşına çıkarsa devam edersin.
Ama bu kadar falsoları olan bir adamla devam etmek hata olur
Sanirim dedogin hibi akisina birakmak en mantiklisi

Yaa adam evli-çocuklu.
Seni takmıyor, değer vermiyor.
Senden kredi çekmeni istiyor hem de senden habersizce aldığı araba için.
Sana hiçbir şekilde haber vermeden alıp başını gidiyor.
Aramıyor, ilgilenmiyor.
Sen aramayınca seni suçluyor.
Evlenenelim deyince düşünmüyorum diyor.
Annemle tanış deyince mahçup olma sonradan diyor.
Tip yok.
Para yok.
Eğitim seviyesi seninkinden düşük.

Sen hala nasıl düzelir yazmışsın. Beni seviyor diyorsun. Bu kişinin iyi yanı ne sence, bir oku?

Bir de işe girecekti, sormadım ilgilenmeyeceğim diyorsun. Sence umrunda olur mu?

Yaa adam evli-çocuklu.
Seni takmıyor, değer vermiyor.
Senden kredi çekmeni istiyor hem de senden habersizce aldığı araba için.
Sana hiçbir şekilde haber vermeden alıp başını gidiyor.
Aramıyor, ilgilenmiyor.
Sen aramayınca seni suçluyor.
Evlenenelim deyince düşünmüyorum diyor.
Annemle tanış deyince mahçup olma sonradan diyor.
Tip yok.
Para yok.
Eğitim seviyesi seninkinden düşük.

Sen hala nasıl düzelir yazmışsın. Beni seviyor diyorsun. Bu kişinin iyi yanı ne sence, bir oku?

Bir de işe girecekti, sormadım ilgilenmeyeceğim diyorsun. Sence umrunda olur mu?
yok umrunda degilim saat kac oldu bak insan merak eder arar sorar tik yok onemsemiyo deger vermiyo

Yazdıklarımızın bir tesiri olmuyor, aynı içerikli kaçıncı konu, siz fikir almıyor , yeni maceralarınızı haber vermek için konu açıyorsunuz aksi halde tüm kk"nın tanıdığı bu faydasız adam için hala "seviyor" demezsiniz mantıken.

Biri size delik deşik, eski püskü bir kıyafet verse giymezsiniz.

Kurtlanmış yemeği önünüze koysalar yemezsiniz.

Acıyıp sadaka verseler gurur yapar almazsınız.

"Aciz, zavallı , ezik" deseler hakaret ediyor diye kavgaya tutuşursunuz...

Bu adam o kıyafetten, kurtlu yemekten,sadakadan kaç kat daha aşağıda, size hakaret edecek potansiyeldeki insanlardan daha tehlikeli, hala peşindesiniz.

Bu kadarına sevgi, ilgi açlığı denmez artık kapsamlı bir yardım almanız şart, yok özel bir durum değil de bu sizin karakterinizse adam saygı duymamakta haklı, siz paspas olursanız basıp geçen çok olur.

Yazdıklarımızın bir tesiri olmuyor, aynı içerikli kaçıncı konu, siz fikir almıyor , yeni maceralarınızı haber vermek için konu açıyorsunuz aksi halde tüm kk"nın tanıdığı bu faydasız adam için hala "seviyor" demezsiniz mantıken.

Biri size delik deşik, eski püskü bir kıyafet verse giymezsiniz.

Kurtlanmış yemeği önünüze koysalar yemezsiniz.

Acıyıp sadaka verseler gurur yapar almazsınız.

"Aciz, zavallı , ezik" deseler hakaret ediyor diye kavgaya tutuşursunuz...

Bu adam o kıyafetten, kurtlu yemekten,sadakadan kaç kat daha aşağıda, size hakaret edecek potansiyeldeki insanlardan daha tehlikeli, hala peşindesiniz.

Bu kadarına sevgi, ilgi açlığı denmez artık kapsamlı bir yardım almanız şart, yok özel bir durum değil de bu sizin karakterinizse adam saygı duymamakta haklı, siz paspas olursanız basıp geçen çok olur.
Ben ona en son agzima geleni soyledim. Oda susuyorum seninle tartismak istemiyorum dedi.bidaha da aramiycam onu cunku bu durumdan cok skldm cokkkk.O kendini öyle yukarida goruyo ki

Ben ona en son agzima geleni soyledim. Oda susuyorum seninle tartismak istemiyorum dedi.bidaha da aramiycam onu cunku bu durumdan cok skldm cokkkk.O kendini öyle yukarida goruyo ki

Sebebi sizsiniz.
Bu kadar şeye rağmen hala daha ne dese devam ederseniz adam da kendini sizden üstün görür, kendini yukarıda görür. Herkes hak ettiğini yaşıyor kusura bakmayın. Erkek yok bulduğunla idare et mantığında hareket ederseniz daha iyisini zaten bulamazsınız üzgünüm.

Sebebi sizsiniz.
Bu kadar şeye rağmen hala daha ne dese devam ederseniz adam da kendini sizden üstün görür, kendini yukarıda görür. Herkes hak ettiğini yaşıyor kusura bakmayın. Erkek yok bulduğunla idare et mantığında hareket ederseniz daha iyisini zaten bulamazsınız üzgünüm.
Haklsin.zaten bitti gibi bisey bende mesaj atmamaya kararliyim.sinir oldugum konu o kadar cok burnu havadaki

Back