• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seviyo ama neden böyle?

Sen de biliyosun ki bazı şeyler bitmiş. Onun da sıkıldıgını düşünüyosun. Seni de bu ilişkiye tek tutan şey ya başkasını bulamazsam korkusu. ileride olacak ilişkilerin hakkında kimse garanti veremez aldatır mı daha iyi mi olur. Ama biraz cesaret be güzelim böyle de olmaz ki.:KK43: Biraz kendine güvenip ilişkiyi bitirme konusunda adım atmazsan daha da kötüye gidecek. Asla iyiye gidecek bi durum görmüyorum. Dahası senn de bizden ne istedigini anlamış degilim herkes her seferinde ayrılın diyo ne duymayı bekliyosun ki daha?

Eski konuna baktım da hem araba aldığını facebooktan öğrenmişsin, hem de araba borcu için senden kredi çekmeni istiyor. Kuzum bu ne yüzsüzlük? Hem ilgisiz, hem seni suçluyor, hem habersizce bir yerlere gidiyor. Valla ben o şahsın yerinde olsam seni el üstünde tutardım bunca şeye rağmen beni bırakmadı derdim, pes valla.

Bir de evlenmeye nasıl ikna ederim diyorsun. Bence de burada aklı başında kimse o şahsı haklı görmez :( Valla ben sinir oldum burdan senin erkek arkadaşına :sinirli:

Eski konulara biraz daha baktım da bu abi bir de imam nikahıyla biriyle yaşıyormuş, çocuğu varmış. Aman ya Rabbim :KK57: sen ailemle tanış deyince, sonra mahçup olma geleceğimiz belli olmaz demiş.

Ve sen sadece ilgisizliği mi takıyorsun kafaya?

Son düzenleme:
Eski konulara biraz daha baktım da bu kardeş bir de imam nikahıyla biriyle yaşıyormuş, çocuğu varmış. Aman ya Rabbim :KK57: sen ailemle tanış deyince, sonra mahçup olma geleceğimiz belli olmaz demiş.

Ve sen sadece ilgisizliği mi takıyorsun kafaya?
Ben okumadım tabi eski konularını da 9 aydır birliktelerse nası çocugu olmuş:KK57:

Keske öyle biri hayatimda olsa ya.Var mi öyleleri etrafimizda bu kadar aldatan insan varken sanmiyom oylesinin beni bulacagini
Var canim. Ben 30umdan sonra öyle buldum evlendim. Esim hala romantik hala arar sorar ben isteyken. Cok ilgili. Ben esimi tanidiktan sonra hakiki sevgi ne demek ögrendim. Yani ilgisiz adam sevmiyordur bu kesin. Bide üstüne para isteyen.

Sen de biliyosun ki bazı şeyler bitmiş. Onun da sıkıldıgını düşünüyosun. Seni de bu ilişkiye tek tutan şey ya başkasını bulamazsam korkusu. ileride olacak ilişkilerin hakkında kimse garanti veremez aldatır mı daha iyi mi olur. Ama biraz cesaret be güzelim böyle de olmaz ki.:KK43: Biraz kendine güvenip ilişkiyi bitirme konusunda adım atmazsan daha da kötüye gidecek. Asla iyiye gidecek bi durum görmüyorum. Dahası senn de bizden ne istedigini anlamış degilim herkes her seferinde ayrılın diyo ne duymayı bekliyosun ki daha?
Sadcee naparsam daha iyi olur duzelir bunu duymak istiyorum.keske hic tanismasaydim onunla. :-( ozguven kazanicam ondan sonra baskalari elbet karsima cikcak vazgecicem ondan.biticek bu iliski belli

Var canim. Ben 30umdan sonra öyle buldum evlendim. Esim hala romantik hala arar sorar ben isteyken. Cok ilgili. Ben esimi tanidiktan sonra hakiki sevgi ne demek ögrendim. Yani ilgisiz adam sevmiyordur bu kesin. Bide üstüne para isteyen.
Biz dahaa sevgiliyken böyle bu evli olsak hic aramaz takmaz.Yani ayri olsakta beni aramiycak suan da aramiyo bisi degismiyo

Eski konuna baktım da hem araba aldığını facebooktan öğrenmişsin, hem de araba borcu için senden kredi çekmeni istiyor. Kuzum bu ne yüzsüzlük? Hem ilgisiz, hem seni suçluyor, hem habersizce bir yerlere gidiyor. Valla ben o şahsın yerinde olsam seni el üstünde tutardım bunca şeye rağmen beni bırakmadı derdim, pes valla.

Bir de evlenmeye nasıl ikna ederim diyorsun. Bence de burada aklı başında kimse o şahsı haklı görmez :KK43: Valla ben sinir oldum burdan senin erkek arkadaşına :sinirli:
Kendini bulunmaz hint kumasi saniyo bu.Gecen arkadaslariyla oturuyoz coc

Bir de evlenmeye nasıl ikna ederim diyorsun. Bence de burada aklı başında kimse o şahsı haklı görmez :KK43: Valla ben sinir oldum burdan senin erkek arkadaşına :sinirli:
Ayy öyle bi ozguven var ki adamda gormen lazim.tip yok pek ama hep diyo ki yok ben eskiden 7kisiyi ayni anda idare ederdim de.Kendine pek guveniyo beyimiz.Bende skldm artik hep benden bekliyo.Yaa işte habersiz foçaya gittin dedigimde de işte kafam yerinde degildi gibi bahane yapti.Amaa bende ona haber vermiycem.Bak bugun konusmadik pek ve iki iş vardi.bunlarin birine basliycakti.hangine basladi falan hic haberim yok anlatmiyo.Ben hep baskasindan duyuyorum.Çok zoruma gidiyo.bende haber vermiycem.Aksama kadar beni aramadi.bu kiz napti öldumu kaldimi insan sorar bi arar yalan mi.ben aramayinca da bi halt karistiriyo oluyorum.

Dahaa var ya kadinin biri bugun bana diyo ki.iste evlilik yaşin geciyo.Ayy sanki evlensem mutsuz olsam vebaline gircekler banane dicekler.cevre baskisida cabasi.kardesim benden önce gidermis.ben daha 25e yenu girdim kardesimde diyo surekli yasim geciyomus artik 30olmusum da neler neler.ama sana abartmiyorum 19gibi duruyom cok minyonum yaa

eliffdiyebiri eliffdiyebiri o bence özgüven falan değil sadece karaktersizlik... 7 tane kızı idare ediyormuş he tabi tabi :) zaten öyle olsa bile bunu söylemesi ve övünmesi bile kendini belli ediyor.

Evet öyle ilgili erkekler var. Benim eşim de öyledir. 5 yıldır tanışıyoruz, 3 yıldır evliyiz. Hala ilk günkü gibi sürüyor ilgisi de sevgisi de... Sen olayın zaten farkındasın. Daha şimdiden aramıyor evlensek daha da beter olur diyorsun.

Bunca hatasına ve kabalıklarına rağmen hala diyorsun ki, nasıl düzeltebilirim? Bu adamı düzeltemezsin. Çünkü hamurunda yok düzelmek. Hiç kimse hiç kimseyi düzeltemez. Öncelikle bunu bil. Bence bir seçim yapman gerekiyor. Ya bu adamı böyle kabulleneceksin ya da ayrılacaksın. Başka seçeneği yok.

Ayrıca o imam nikahlı hanımı ne oldu, çocuk hala bunda mı?

Kendini ne kadar aşağı çekiyorsun, neden kendini bu kadar eziyorsun ki? Yani o iyiler kapılmıştır falan sözleriyle kendini böyle tuhaf insanlara mahkum ediyorsun. Kendi değerini bilmezsen kimse değerini bilmez. Yani zaten iyisi yok, aman kötünün iyisine razı olayım dersen mutsuz bir hayatın olur.
Bu adam seni hiç hak etmiyor ki. Değer vermiyor bir kere. Bu kadar umursamazken daha niye devam etmek için emek veresin ki, emeğini hak eden bir adam değil.
Ayrıca iyi erkek yok hepsi aldatır falan da deme. Nice güzel evlilikler de var. Tüm iyi erkekler de erken kapılmıyor, öyle olsa benim en yakın erkek arkadaşım hala bekar olmazdı, çevremde gördüğüm en düzgün karakterde erkeklerden biri ama bir türlü değerini bulacak birini bulamadı. Kısmet çünkü bu işler.
Kötümser moddan çık bence bir an önce yoksa bu düşüncelerle hayatının hatasını yapacaksın.

Back