- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Yogunumu ondan arayamiyom diyi
Oyle mi diyi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yogunumu ondan arayamiyom diyi
Sevdiğini kim söyledi????
Keske öyle biri hayatimda olsa ya.Var mi öyleleri etrafimizda bu kadar aldatan insan varken sanmiyom oylesinin beni bulacagini
Keske öyle biri hayatimda olsa ya.Var mi öyleleri etrafimizda bu kadar aldatan insan varken sanmiyom oylesinin beni bulacagini
Evet tek hedefim bu suanEzik misin sen, özgüvenini yükselt biraz. Gayet de iyi düzgün insanlar var. Yeter ki sen eziyet çekmek değil keyif sürmek sevgi yaşamak iste.
Layik gormemek degil de oyle insanlarin baskalari tarafindan kapildigini dusunuyorum ben.Bu zmaana kadar denk gelmedi oyle biri.bulamam saniyorum.erkek milleti aldatir sklr elbet ne bilim :-(Canım benim yazdıklarım gayet basit ve herkesin yaşadığı şeyler. Sen o kadar yanlış yerden bakıyorsun ki, herkesin gündelik yaşadığı şeyleri bile ulaşılmaz görüyorsun. İnan sana beyaz atlı prensi anlatmadım. Bu anlattıklarım gayet sıradan. Ama senin bu yanlış ilişkin seni köreltmiş.
Neden hep aldatılmaya odaklısın? Ve neden kendini layık görmüyorsun güzel bir ilişkiye?
Cunku hep ayni sorunlar oluyoHer konu bir konunun kopyası. Akışına bırak
Yok cekermiyim hicc yaaAyrica seni sevmiyor onun yaptığı gibi bir sevgi anlayışı yok. Seven insan Özler, arar, az yada çok ilgilenir. Para istemez. Inşaallah krediyi de çekmemissindir.
Layik gormemek degil de oyle insanlarin baskalari tarafindan kapildigini dusunuyorum ben.Bu zmaana kadar denk gelmedi oyle biri.bulamam saniyorum.erkek milleti aldatir sklr elbet ne bilim :-(
Haklsin canimm seven aldatmazOhoo oo milyarlarca erkek var neden sana da 1 tanesi denk gelmesin? İşte sen böyle baktığın için hep böyle tipleri çekiyorsun kendine. Bakış açını değiştirmelisin
Ben bu davranışları hakediyor muyum diye sor kendine... Neden aldatsın ki seviyorsa?