Seviyo ama neden böyle?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
846
167
103
33
Sevgilimle 9aydir birlikteyiz.İlk 6ay baya ilgiliydi şuan aşiri ilgisiz.Para sikintisi da var bu aralar.Artik hiç arayip sormuyo.Ben aramazsam da sen degistin, sende bi haller var falan diyo.Bugun isteydi yogundu.İki kez aradim açmadi.Mesaj attim yeni cevap atti.Napayim ki herşey eskisi gibi olsun.Benden bekliyo hep yaa :-(

Canım senin konuların hep birbirinin aynısı, kopyala yapıştır gibi, sevgilin seni sallamıyor ama senden aşırı ilgi bekliyor ve biz hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz ve gördüğüme göre söylediklerimiz ummmrun değil. Neden ısrarla bu konuyu burada açıyorsun farklı bir şey açmış gibi?

Yine aynılarını söyleyeceğimize göre iftar vakti uğraştırma insanları bence aç eski konularındaki yorumları oku.

Eski iki konuna da yorum yaptığımı hatırlıyorum eliffdiyebiri ...
Para sıkıntısı, sevgilinin keyif sıkıntısı; daha önünü görmeden araba almaya kalkarsa olacağı o. Umarım krediyi çekmedin?
Daha önceki konunda da özgüven problemini dile getirmiştin ve sana "Sen sevmeyi bilmiyorsun, nasıl seveceğini bilmiyorsun" demiştim, hak vermiştin.

Ne yaparsan yap, ilişkiniz - gelecekteki ilişkileriniz, önce siz kendinize güvenmeden, kendinize kıymet vermeden düzelmeyecek ve sizdeki bu açığı fark eden sevgiliniz, sizi parmağında oynatmaya devam edecek.
Lütfen bi silkelenin ve kendinize gelin.

Tonlarca yorum yapıldı konularına bunlarla ilgili... Daha ne diyelim?

Yahu senin yüzünden fıtık olucam TERK ET BU ADAMIIIIIIIIIII !!!!!!

Birde o krediyi çektiğini düşün şuan kara kara düşünürdün Nasıl öderim diye
Parayı vermedin soğuk olması normal

Hayatınızda uğraşacağınız kafa patlatıp üzüleceğiniz ya da bir umuda tutunup bekleyeceğiniz durumlar yaratıyorsunuz bilerek ve isteyerek.. Buna mazoşistlik denir.. Gerçekten kafanız çok farklı çalışıyor biz burda ne kadar ayrıl desek boş.. Hakkınızda hayırlısını diliyorum..

Para sıkıntısını da hemen araya sikistirmissiniz. Bunun size olan ilgisizligiyle ne alakasi var?

Bir de kredi mi vardı, ben onu bilmiyordum. Canım gerçekten öteki konun da benziyor buna. Biz burada ne yazsak boş bence. Çünkü senin bir atılım yapman lazım. Böyle giderse daha çok konu açarsın. Çünkü ilişkin sorunlu. Ben olsam çoktan basmıştım tekmeyi.

İlişkide sana kendini kötü hissettirerek ve seni zan altında bırakarak kendini aratıyor bu adam. Sen sırf kendini aklamak için sürekli arıyorsun, peşindesin. Adamın kafası rahat, hiç çaba harcamadan ilişki yürütüyor. Kendini buna mı layık görüyorsun?

Şöyle bir ilişkin olsa nasıl olurdu mesela? Her sabah seni güzel mesajlarıyla uyandırıyor. Gün içinde arıyor. Buluşmak için can atıyor. Sen bugün yorgunum, buluşmayalım deyince üzülüyor. Seninle ve hayatınla yakından ilgili, saygılı. Senin başarılarınla mutlu oluyor. Her akşam-gece saatlerce telefonda konuşuyorsunuz. Sana ufak tefek hediyeler alıyor, sürprizler yapıyor. Vs. vs. İnan sevgililik, gerçek sevgililik böyledir. Neden böyle biriyle olmayasın ki? Bunlar hayal değil, herkesin yaşadığı şeyler inan.

Bu tarz bir ilişkiyle aylarını har-ca-ma.

Keske öyle biri hayatimda olsa ya.Var mi öyleleri etrafimizda bu kadar aldatan insan varken sanmiyom oylesinin beni bulacagini

Adamin yapisi boyle ama arkadaslarida öyle diyo.Amaa istese arar sorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…