- 17 Şubat 2016
- 846
- 167
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Sevgilimle 9aydir birlikteyiz.İlk 6ay baya ilgiliydi şuan aşiri ilgisiz.Para sikintisi da var bu aralar.Artik hiç arayip sormuyo.Ben aramazsam da sen degistin, sende bi haller var falan diyo.Bugun isteydi yogundu.İki kez aradim açmadi.Mesaj attim yeni cevap atti.Napayim ki herşey eskisi gibi olsun.Benden bekliyo hep yaa :-(
Hep boyle 4aydir ;-(Birde o krediyi çektiğini düşün şuan kara kara düşünürdün Nasıl öderim diye
Parayı vermedin soğuk olması normal
Eee kafaya takiyodur dicem dePara sıkıntısını da hemen araya sikistirmissiniz. Bunun size olan ilgisizligiyle ne alakasi var?
Keske öyle biri hayatimda olsa ya.Var mi öyleleri etrafimizda bu kadar aldatan insan varken sanmiyom oylesinin beni bulacaginiBir de kredi mi vardı, ben onu bilmiyordum. Canım gerçekten öteki konun da benziyor buna. Biz burada ne yazsak boş bence. Çünkü senin bir atılım yapman lazım. Böyle giderse daha çok konu açarsın. Çünkü ilişkin sorunlu. Ben olsam çoktan basmıştım tekmeyi.
İlişkide sana kendini kötü hissettirerek ve seni zan altında bırakarak kendini aratıyor bu adam. Sen sırf kendini aklamak için sürekli arıyorsun, peşindesin. Adamın kafası rahat, hiç çaba harcamadan ilişki yürütüyor. Kendini buna mı layık görüyorsun?
Şöyle bir ilişkin olsa nasıl olurdu mesela? Her sabah seni güzel mesajlarıyla uyandırıyor. Gün içinde arıyor. Buluşmak için can atıyor. Sen bugün yorgunum, buluşmayalım deyince üzülüyor. Seninle ve hayatınla yakından ilgili, saygılı. Senin başarılarınla mutlu oluyor. Her akşam-gece saatlerce telefonda konuşuyorsunuz. Sana ufak tefek hediyeler alıyor, sürprizler yapıyor. Vs. vs. İnan sevgililik, gerçek sevgililik böyledir. Neden böyle biriyle olmayasın ki? Bunlar hayal değil, herkesin yaşadığı şeyler inan.
Bu tarz bir ilişkiyle aylarını har-ca-ma.
Evet cok haklsiin akillanmam benSiz kendinize değer vermezseniz hickimse size değer vermez.göz göre göre seviyo ama diyerek bir ateşe atliyorsunuz..burada ne yazsak boş
Adamin yapisi boyle ama arkadaslarida öyle diyo.Amaa istese arar sorarHayatınızda uğraşacağınız kafa patlatıp üzüleceğiniz ya da bir umuda tutunup bekleyeceğiniz durumlar yaratıyorsunuz bilerek ve isteyerek.. Buna mazoşistlik denir.. Gerçekten kafanız çok farklı çalışıyor biz burda ne kadar ayrıl desek boş.. Hakkınızda hayırlısını diliyorum..
Yogunumu ondan arayamiyom diyidemek ki pek de sevmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?