Bir de kredi mi vardı, ben onu bilmiyordum. Canım gerçekten öteki konun da benziyor buna. Biz burada ne yazsak boş bence. Çünkü senin bir atılım yapman lazım. Böyle giderse daha çok konu açarsın. Çünkü ilişkin sorunlu. Ben olsam çoktan basmıştım tekmeyi.
İlişkide sana kendini kötü hissettirerek ve seni zan altında bırakarak kendini aratıyor bu adam. Sen sırf kendini aklamak için sürekli arıyorsun, peşindesin. Adamın kafası rahat, hiç çaba harcamadan ilişki yürütüyor. Kendini buna mı layık görüyorsun?
Şöyle bir ilişkin olsa nasıl olurdu mesela? Her sabah seni güzel mesajlarıyla uyandırıyor. Gün içinde arıyor. Buluşmak için can atıyor. Sen bugün yorgunum, buluşmayalım deyince üzülüyor. Seninle ve hayatınla yakından ilgili, saygılı. Senin başarılarınla mutlu oluyor. Her akşam-gece saatlerce telefonda konuşuyorsunuz. Sana ufak tefek hediyeler alıyor, sürprizler yapıyor. Vs. vs. İnan sevgililik, gerçek sevgililik böyledir. Neden böyle biriyle olmayasın ki? Bunlar hayal değil, herkesin yaşadığı şeyler inan.
Bu tarz bir ilişkiyle aylarını har-ca-ma.