- Konu Sahibi YesilArmut
tanımadıgımız bi apartmanda abiri geldi gelecek heycanı diyorum siz anlayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arabada, eşimin ofisindeEvet başlıktanda anlaşılacağı gibi cesur kızlarımızı bekliyoruz
biri bu yorumu beğenmemiş. kendisi mezarlık bekçisi galiba.hepsi tamam da mezarlık nedir ya. iğrenç. her konuya olumsuz yorum yapip muhalefet olanlardan olmak istemiyorum ama diriye saygınız yoksa ölüye olsun bari..
Kiraladınız mı bari eviKiralamaya gittiğimiz evde birşeyler olmuştu sayılırsa araba artık sıradan olduğu için saymıyorum
Katiliyorum. Hatta iğrenç ötesi.hepsi tamam da mezarlık nedir ya. iğrenç. her konuya olumsuz yorum yapip muhalefet olanlardan olmak istemiyorum ama diriye saygınız yoksa ölüye olsun bari..
Benimde ormanlik alanda nisanliykenEvet başlıktanda anlaşılacağı gibi cesur kızlarımızı bekliyoruz
Sorma tam yakalanacaktik Allahin sevdigi kuluymusuzztanımadıgımız bi apartmanda abiri geldi gelecek heycanı diyorum siz anlayın
Ahshsh cok iyi ya ahahaNişanlıyken eve gelen eşyaları temizleme bahanesiyle dolapta çok güzel dolap sileriz
Oo daha neler var da boşverAhshsh cok iyi ya ahaha
Ben dolaba sigamam hahaha
Kızz nasıl açmadınız kapıyı biz evliyiz kapıyı açmasak elli kere napıyodunuz diye soruyorlar uyuyoruzu yemiyorlarKaynanamlarin evinde nişanliyken akşam çaya gitmiştik bizi içeri çaya beklerken biz piyuuu 3 saat sonra çikmiştik o zamana kadar 40 defa kapiyi calmişlardi da uyuyor numarasi yapmiştik. Ayy ne guzel gunlermiş onlar yaaa ♥
Kızz nasıl açmadınız kapıyı biz evliyiz kapıyı açmasak elli kere napıyodunuz diye soruyorlar uyuyoruzu yemiyorlar
Benim babam geç saatte gelmemden anlıyordu yaa annemle hiç yaşayamamış adam bana sesini çıkarmıyordu tabi bizi düğünden 4 ay önce evlendirdi uğraşamam sizinle diye ne haliniz varsa görün der gbiAçmadik sesimizide cikarmadik bide caktirmiyoruz saniyordukta benim gelinle oglan evde boyle bisey olsa aboo ben hemen cakardim durumu