Seviştiğiniz En İlginç Yer

Kiralamaya gittiğimiz evde birşeyler olmuştu sayılırsa :KK51: araba artık sıradan olduğu için saymıyorum:KK55:
Kiraladınız mı bari evi :KK70:

Ya benimkiler hiç sonuna kadar gitmedi cok eksiklik hissediyorum bu konuda ahhss

Araba yazan çok var onu tekrarlamıyorum ama gidiş yolundan da puan alıyorsak oraya bir restoran wcsi yazalım :KK70: :KK70:

Kaynanamlarin evinde 😂😂😂 nişanliyken akşam çaya gitmiştik bizi içeri çaya beklerken biz piyuuu 3 saat sonra çikmiştik o zamana kadar 40 defa kapiyi calmişlardi da uyuyor numarasi yapmiştik. Ayy ne guzel gunlermiş onlar yaaa ♥
Kızz nasıl açmadınız kapıyı biz evliyiz kapıyı açmasak elli kere napıyodunuz diye soruyorlar uyuyoruzu yemiyorlar:KK8:

Açmadik sesimizide cikarmadik 😂😂😂 bide caktirmiyoruz saniyordukta benim gelinle oglan evde boyle bisey olsa aboo ben hemen cakardim durumu 😂😂😂
Benim babam geç saatte gelmemden anlıyordu yaa 😂 annemle hiç yaşayamamış adam bana sesini çıkarmıyordu :KK53: tabi bizi düğünden 4 ay önce evlendirdi uğraşamam sizinle diye ne haliniz varsa görün der gbi

X