- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
deluTamam iste elime degmedi dedim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deluTamam iste elime degmedi dedim zaten
kız sen böyle dur sana olimpiyat madalyası vercemMekan vasat olabilir ama ben ilginç sevişirim bak..hemen fıkrını değiştırme
Eki Görüntüle 1401143
Mesela :))sevişmek istediğimiz mekanları yazabiliyor muyuz
Güzelmiş ben uçakta sevişmek isterdim kimse yokken tabi :)))
ben burda isterim su romantikliğe bak ama lütfen akşam olsun sabah değil
Güzelmiş ben uçakta sevişmek isterdim kimse yokken tabi :)))
Kokpit olabilir yani şöyle koltukları yatırırız :)) at koşturmayacaz ya :)))kız uçak daracık neresinde yapcen
Bura nere eyluuuulHey gidi gençlik hey ! Denizin ortasındaki kalede sevişmişliğim vardı. Iki Çocuktan sonra sadece yatak odası zaman bulursak tabiEki Görüntüle 1401526 Tamda burada :)))
Kız o heidi'nin evi değil mi..
ben burda isterim su romantikliğe bak ama lütfen akşam olsun sabah değil
Kız o heidi'nin evi değil mi..
Dedenin evinde bu gece deprem olacak haberi yok hahahha:))heidinin ak sakallı dedesi çıkmasın mutfaktan
hahaha oraya benziyor heidi de benim peter i arıyorumKız o heidi'nin evi değil mi..
dedem evde yok kasabaya alışverişe yollucam peter i atcam eve ben heidiheidinin ak sakallı dedesi çıkmasın mutfaktan
bende çok şaştımwuuu çok ilginç bir konu hiç tarzım değil
neler varmış neler şaşırmadım desem yalan olur ben onları sadece filmlerde dizilerde olur
sanıyordum
Deden evdeyken peteri fıştıklamaya utanmıyacan mı..git peterlerde yap naapcaksan..hahaha oraya benziyor heidi de benim peter i arıyorum
peter de heidi ye yanıktı ya belli etmezdi
Deden evdeyken peteri fıştıklamaya utanmıyacan mı..git peterlerde yap naapcaksan..
çoban fantezisi heededem evde yok kasabaya alışverişe yollucam peter i atcam eve ben heidi