- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
ilgini cekmis bakiyorumdaSen fanteziden ne anlarsın duygusuz kadinbak millet ne güzel orda burda şaapiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilgini cekmis bakiyorumdaSen fanteziden ne anlarsın duygusuz kadinbak millet ne güzel orda burda şaapiyo
bosver ole daha cok heyecanli oluyordurben anlamadım bunları yaparken sizi görmüyor lar mı halka açık mekanlar hepsi
görünce mibosver ole daha cok heyecanli oluyordur
yok gorunce deil gorunme tehlikesiyle isi pisirme olayindan bahsediyorumgörünce mi
yok ya insanlar sey der sonra üç kuruşluk abazalara malzeme oluruz görmesinler
ayy en sevmediğim his daima biri birşeyi görecek hissidiryok gorunce deil gorunme tehlikesiyle isi pisirme olayindan bahsediyorum
abla bunlar sevişgen vur bunlarıSevişgen hatunlar siziii
Ahhha, sinemacılardan hala bi yanıt gelmedi kayıt olayına filan, ben de bekliyom.Cidden nasil yaptiniz ya sinemada falan kendimi fantezik biri sanirdim ben de millet nerelerde yapmis
Ek: kizlar sinema salonlarinin kamera ile kayit altina alindiginin farkindasiniz dimi
hiç ilginç değil senden bunu beklemezdimEvimizin oturma odası
Ne sevişmeydi be hahahahah:)))
Mekan vasat olabilir ama ben ilginç sevişirim bak..hemen fıkrını değiştırmehiç ilginç değil senden bunu beklemezdim
abla bunlar sevişgen vur bunları
Genelde bar tuvaleti yazılmış. Eh, sperm muhtemelen o tuvaletteki en temiz şeydir. Hammaddesi karbonhidrat neticede.Iyyggghh boyle fantazi eksik kalsin.
Kim spermlerin kol gezdigi tuvalette isemek ister ki? Igrenc... Biraz baskalarini da düşünün bi zahmet..
Eline erkek eli degmemis yaTamam ben de yaziyorum o zaman
Isyerinde, ofiste yapmistik cok defa hem de ki bir kere masa kirildi rezalet ama cok heyecanli oluyordu disarda baskalari varken bazen kimse olmuyordu is cikisi tabi
Kongredeki ogle arasindaki bos odayi da buraya ekleyebilirim
Genelde bar tuvaleti yazılmış. Eh, sperm muhtemelen o tuvaletteki en temiz şeydir. Hammaddesi karbonhidrat neticede.
Eline erkek eli degmemis ya