- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Bence konu baştan tuhaf..Evet bence de tuhaf...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence konu baştan tuhaf..Evet bence de tuhaf...
Kesinlikle bence de. Cok ilginc bir konu. Acilmasindaki amaci da cozemiyorum. Ergenlerin fantazilerine hizmet icin acilmis gibiBence konu baştan tuhaf..
Geldim geldim bişi yok.Merak ettim acaba neden banlanmis konu sahibi?
Stajyer avukattı benim, asıl avukat yokken bi pazar günü idi.Sorayim mi sormayayim mi derken soracagim.
Bu disci koltugunda avukat ofisinde bilmem nerde sevisenler kiminle sevistiler? Sevgilileriyle mi? Avukat, doktor bilmem neyle mi?? Cidden bunu cok merak ediyorum...
Ergenuslar kısmına cevap vereyim sadece,Kesinlikle bence de. Cok ilginc bir konu. Acilmasindaki amaci da cozemiyorum. Ergenlerin fantazilerine hizmet icin acilmis gibi
Sorun yaraticiligi degil ki. Acaba disciyle mi yapmislar? Tanimadigi bir kisiyle gelisiguzel mi? Ya o disci evli biriyse mesela? Ya da nisanliysa??
Ona göre mi cevap vereceksin kızzzbir sorum olacak benimde
sevişmek dediğiniz
sevişmek mi yoksa seks mi
hahahah yok ya aklımın alamadığı seyler var da burdaki mekanlardanOna göre mi cevap vereceksin kızzz
Gerçekten öyle yaa yetenek abidesi çiftlerhahahah yok ya aklımın alamadığı seyler var da burdaki mekanlardan
O ihtimal de var ama neden avukat ofisinde ya da disci koltugunda densin ki o zaman? Sevgilim disci onun muayenesinde falan denirdi herhalde..
Ne libidosu tövbe. . Insan tanimadigi ekin adamiyla niye şey etsin ki
ya yerin dibi ya en üstü heKonu unutulmuş ama ben yazayım
Çatıda ve bodrumda
Aynen
Catı güzeldi ama
Gel senle çatıda bir kahve içelim
ayıp ettin heraldeAhaahahah kahveler senden olursa olur
ayıp ettin heralde