- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence yalan ya da erken boşalma sorunu var o kişinin hahahahahaBende asansoru merak ettim. Yani pantalon indirene dek zaten gelinen kata cikmis olunur
bdv dendir canımMerak ettim acaba neden banlanmis konu sahibi?
Hahahah hiltonda oturmuyorlarsa doğruBende asansoru merak ettim. Yani pantalon indirene dek zaten gelinen kata cikmis olunur
Belki de kendileri dişçi ve avukattır.Sorayim mi sormayayim mi derken soracagim.
Bu disci koltugunda avukat ofisinde bilmem nerde sevisenler kiminle sevistiler? Sevgilileriyle mi? Avukat, doktor bilmem neyle mi?? Cidden bunu cok merak ediyorum...
Daha demin bunu düşündüm .. Ben cesaret edemezdim heralde bilmiyorum liibidoyla alakalıSorayim mi sormayayim mi derken soracagim.
Bu disci koltugunda avukat ofisinde bilmem nerde sevisenler kiminle sevistiler? Sevgilileriyle mi? Avukat, doktor bilmem neyle mi?? Cidden bunu cok merak ediyorum...
Belki de kendileri dişçi ve avukattır.
Ne libidosu tövbe. . Insan tanimadigi ekin adamiyla niye şey etsin kiDaha demin bunu düşündüm .. Ben cesaret edemezdim heralde bilmiyorum liibidoyla alakalı
Dişçi koltuğu bence çok yaratıcı :)
Hmm bu işi değiştirir tabi ama bana daha çok doktor hasta ilişkisi gibi geldi hasta doktoruna aşık olur falan gibi :) Yada sevgililerdir biri dişçidir iş yerine ziyaret olabilir bunlar aklıma gelenler :))Sorun yaraticiligi degil ki. Acaba disciyle mi yapmislar? Tanimadigi bir kisiyle gelisiguzel mi? Ya o disci evli biriyse mesela? Ya da nisanliysa??
Hmm bu işi değiştirir tabi ama bana daha çok doktor hasta ilişkisi gibi geldi hasta doktoruna aşık olur falan gibi :) Yada sevgililerdir biri dişçidir iş yerine ziyaret olabilir bunlar aklıma gelenler :))
Kimseyi yargılamak istemem tabi ama herhangi biriyle ne bileyim tuhaf biraz.. Birde tuvalet konusunda aklım almadı gerçekten biri açıklasın temiz mi değil mi nasıl emin oluyorlar ki acabaTabi olabilir ama mesela sevgilim dişçi onun koltugunda yaptik falan gibi denirdi. Sadece dişçi koltugu avukat ofisi doktor tuvaleti denilince sanki herhangi birinden bahsediliyor gibi. Bilemedim tabi...
Kimseyi yargılamak istemem tabi ama herhangi biriyle ne bileyim tuhaf biraz.. Birde tuvalet konusunda aklım almadı gerçekten biri açıklasın temiz mi değil mi nasıl emin oluyorlar ki acaba