Seviştiğiiz en ilginç mekan neresi?

ladymirian bildirdi:

"şimdi ki eşimle o zamanlar sevgiliyiz evli değiliz adam deli gibi 3 ay boyunca otel otel diye tutturdu ben yok dedim gitmek istemedim sürekli kavga ediyorduk bu yüzden bir gün piknikteyken işte yürüyüş yapalım dedik bir süre sonra ortalık sessiz sakindi işte her ağaç altında beni sıkıştırıp öpüyodu ellemeler okşamalar felan işte bilirsin sende sonra gene geldiler bu adama öpüşünce o kadar durdu dedi ki yarın otele gidelim ama böyle sote bi yerde öpüşüyoruz bir yandan da yok diyorum tekrar öpmeye dokunmaya başlıyo benim içim eriyo gidiyo tabi hemen yararlanacak bu durumdan evet derdirtecek aklı sıra ben yok diyorum bu üsteliyo bi yandanda öpüşüyoruz sonra herif patladı işte zaten öpüşüyoruz dokunuyorum felan niye gelmiyorsun halimi görmüyor musun diye isyan etmeye başladı benide sever çok üsteleyemiyodu ama patladı askerden yeni geldimde şöylede böylede bende gıcık ediyorum öpüyorum ufak ufak olmaz aşkımmm diyorum en son adam çıldırdı tutamadım beni kucagına aldı kimsede yok etrafta arabasına götürdü o zamanlar babasının içi yapılıminibüsler olur ya vip derler ondan vardı camlar felan film li kapılarıda kapattı bende bu maskülen tavırlara dayanamadım gaza geldim yapmıştık evet arkadaşlar hadi bakıyım dökülünnnn bu arada daha detay veriyim olay ankara gölbaşında mogan gölünün yanında oldu "

Yaşamış kadar olduk kardeş

hahahha aynen yaşamış kadar olduk

S Sedeffedes :
"Lisede öğret masasında
Ev partisin de boş oda
Sinema da
Araba da
Orman da
Evin camları ve perdeleri açık şekil de
Teras balkonun da
Ev arkadaşlarım ile grup sex
Otoparkta
İş yeri ofisim de
Bar ve okul tuvaletin de
Günlük ilişkim de aynı anda iki kişi ile ( tavsiyemdir )
Plaj da ve deniz de

Aklıma gelenleri yazdım :) Ayrıca çok itiraf vardır da millet susuyor bariz belli ve sinema da nasıl yapıldığını da kısaca anlatırım"

Vay anasını.

bu sanki uydurma gibi yeni üyenin fantezileri

Hadi digerlerini anladim da grup seks nedir ya? Igrenc ya igrenc. Saka gibi cidden. Bi de marifet gibi itiraf etmis... Ne diyelim hadi altin madalya bizden sana, bravo bravo grupca ......... icin..... !!!

Vayyy anam vay neler öğrendim bu konudan
Handjobu da öğrendim sayenizde hatunlar sağolun

Okumak zevkli bu arada yazacak ilginç mekanım yok.
İçimiz mi geçmiş yaşımız mı nedir anacıııım

Şimdi tabi, başlık malum, itiraf başlığı.
Nadir de olsa hayli 'keskin' itiraflar gelebiliyor. Yeni üyelerden gelen itiraflar da doğal olarak daha fazla dikkat çekiyor.
Kimisi feyktir, kimisi değildir, bilemiyoruz. Onlar da bi kültür öğesi ama neticede.
Buraya yazamadıklarından haberiniz olmasa da, verilen bazı sert tepkilere ciddi anlamda kırılan / üzülenler oluyor. Başlık mühim değil de, itiraf okumak isteyen arkideşler, biraz daha ılımlı tepkiler vermeye gayret edelim.
:ılımlısmiley

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…