Sevişmediğim için çıldıran ama ayrılmayı kabul etmeyen sevgili

Sevgili demek eski zamandan beri aralarında duygusal bağ bulunan veya öyle olduğunu düşünen iki kişi demek. Sevişen iki kişi demek değil siz evlilikle karıştırdınız sanırım. Cinsellik için evlilik şart değil ama sevgili olmak içinde sevişmek şart değil. Bence orta yolu bulabiliriz ne dersin? :)

Konu sevismek degil ki. Oradan baya uzagiz zaten bu konuda. Ben zaten sana aranizda guzel bi dostluk varmis bitse yazik olur dedim. Ama icinden hicbir cinsel dürtü gecmiyorsa sevgililiği sürdüremezsin. Evlilige gelene kadar ohooooo yüz fırın ekmek var yenilmesi gereken.

Söylüyorum işte. Mesele dürtülerin bile olmayışı. Eylemi geçtim.
Kendisi zaten önceki konusunda söylemişti. Adama özel bir durum değil, genel olarak cinsellikten hoşlanmıyor konu sahibi.
Evlense de hoşlanmayacak çünkü evliliğin libido artırıcı bir özelliği yok.

Hatta libido killer bi özelliği var :KK70:
Samantha ben bundan dolayı yargılayamam, sen niye böylesin diyemem. İstemiyorsa istemiyordur.
Ama kadın erkek ilişkisi yaşayacağım diyorsa karşı taraf da kendi gibi değilse mümkün değil mutlu olamaz.
Hadi sevgililikte hassasiyetim var dedi, adam evlenince isteyecek, o zaman ne olacak? Adamı boş vaatler verip oyalamış olacak işte. Sonra bir sürü kavga, boşanma aşaması, huzursuzluk... Değer mi yani şuna?

Söylüyorum işte. Mesele dürtülerin bile olmayışı. Eylemi geçtim.
Evet öyle ise tabi ki sıkıntılı. Tamam cinsellik yaşamak istemeyebilir ama cinsel istek duymamak olmaz, olmamalı

Ki sevgilik dönemlerinde insanların en pik yaşadığı duygu bu. Cinsel istek

Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Kesinlikle eğer istemiyorsanız sevişmeyin. Bakın hiçbir şeyin garantisi yok kadınlar duygusal varlıklardır erkeğe güvenmek ister ve hep yanında olmasını ister bunun için evlilik vardır. Evlilik öncesinde bir şeyler yaşadınız diyelim sonrasında ayrıldınız. Çok pişman olacaksınız yaşadıklarınıza psikolojik olarak üzüleceksiniz çünkü kadınlar ilişkiyi sadece tensel olarak düşünmez bunun psikolojik boyutları da var. Kendini güvende hissetmek istiyorsan evlenmeden önce o işlere bulaşma. Ve bu adam seninle sevişmek için mi beraber yoksa gerçekten sevdiği için mi? Ayrıca olayın dini boyutundan bahsetmiyorum bile(belki inanmıyorsunuzdur anlayışla karşılarım).

Kesinlikle eğer istemiyorsanız sevişmeyin. Bakın hiçbir şeyin garantisi yok kadınlar duygusal varlıklardır erkeğe güvenmek ister ve hep yanında olmasını ister bunun için evlilik vardır. Evlilik öncesinde bir şeyler yaşadınız diyelim sonrasında ayrıldınız. Çok pişman olacaksınız yaşadıklarınıza psikolojik olarak üzüleceksiniz çünkü kadınlar ilişkiyi sadece tensel olarak düşünmez bunun psikolojik boyutları da var. Kendini güvende hissetmek istiyorsan evlenmeden önce o işlere bulaşma. Ve bu adam seninle sevişmek için mi beraber yoksa gerçekten sevdiği için mi? Ayrıca olayın dini boyutundan bahsetmiyorum bile(belki inanmıyorsunuzdur anlayışla karşılarım).
Evet tam da bu gibi sebeplerden kaynaklı tabularım vardı aslında. Kadınlar için uyarılmak şart. Tabulardan dolayı uyarılmayı da reddettiğim için aseksüel olmama sebep oldu bu durum aslında olayın iç yüzü güvensizlik.

Evet tam da bu gibi sebeplerden kaynaklı tabularım vardı aslında. Kadınlar için uyarılmak şart. Tabulardan dolayı uyarılmayı da reddettiğim için aseksüel olmama sebep oldu bu durum aslında olayın iç yüzü güvensizlik.
Ben de tabuları ve dini hassasiyeti olan biriydim. Ama karşımdaki beni sözleri ve hareketleri ile manipüle edip o kadar güzel kullandı ki. Zaten psikolojik açıdan iyi olmadığım bir dönemde tanışmıştık bakış açılarımız bile uyuşmuyordu ama beni ikna etmeyi başardı bende de hata var çok duygusal ve saftım aşık olduğumu düşünüyordum meğerse onun tek amacı beni cinsel yönden kullanmakmış. Şimdi 6 aydır depresyondayım suçluluk duygusu hissediyorum cinsel olarak istemsizce bir dürtü bile hissetsem kendimden tiksiniyorum resmen soğudum kendimden ve cinsellikten

Ben de tabuları ve dini hassasiyeti olan biriydim. Ama karşımdaki beni sözleri ve hareketleri ile manipüle edip o kadar güzel kullandı ki. Zaten psikolojik açıdan iyi olmadığım bir dönemde tanışmıştık bakış açılarımız bile uyuşmuyordu ama beni ikna etmeyi başardı bende de hata var çok duygusal ve saftım aşık olduğumu düşünüyordum meğerse onun tek amacı beni cinsel yönden kullanmakmış. Şimdi 6 aydır depresyondayım suçluluk duygusu hissediyorum cinsel olarak istemsizce bir dürtü bile hissetsem kendimden tiksiniyorum resmen soğudum kendimden ve cinsellikten
Kendinize yüklenmeyin hormonel bir durum sonuçta. Sadece ilişkiye girmek değil, aşık olmak, sevmek bile hormonel. Yaşadığımız her şey bir tecrübe, güzel bir anı. Kullandı kelimesini de kullanmayın. Cinsellik karşılıklı alınan hazdan ibaret. Haz almaktan utanmayın. doğanın, fizyolojinin bir parçası ve çok doğal bir durum.

Kendinize yüklenmeyin hormonel bir durum sonuçta. Sadece ilişkiye girmek değil, aşık olmak, sevmek bile hormonel. Yaşadığımız her şey bir tecrübe, güzel bir anı. Kullandı kelimesini de kullanmayın. Cinsellik karşılıklı alınan hazdan ibaret. Haz almaktan utanmayın. doğanın, fizyolojinin bir parçası ve çok doğal bir durum.

Malesef bende hiç güzel anılar ve etkiler bırakmadı. Psikolojik olarak çok berbat bir hale soktu.

Malesef bende hiç güzel anılar ve etkiler bırakmadı. Psikolojik olarak çok berbat bir hale soktu.
Kullanılmak kelimesinin ağırlığı etkiliyor sizi, kullanılmak yerine kullandım değil. Karşılıklı kullandık ve bitti deyin ya da. Erkeğin kadını kullandığı bir durum olmamalı ilişki.

Kullanılmak kelimesinin ağırlığı etkiliyor sizi, kullanılmak yerine kullandım değil. Karşılıklı kullandık ve bitti deyin ya da. Erkeğin kadını kullandığı bir durum olmamalı ilişki.
Hayatımı mahvetti kullanmak kelimesi bile hafif kalır

Cinsellik olmadan da epey vakit gecirebilen bi ciftseniz ayrilmaniz yazik olur diye düşündüm. Normalde iliskilerde şu olur çünkü. Arzu tavansa kadin erkeği erkek kadini biraz tolere eder iki farkli kutbun birlikte gezmesi eğlenmesi zordur aslinda çünkü. Zamanla ask ve tutku azaldikca yani sevisemedikce ciftler birbirinden sıkılır. En kuvvetli asklar bile 3. Yılın sonunda bi sıkıcılasir gormek istememeye baslarsin genelde bu erkeklerde daha cok olur. 40li yaslardan sonra da iki tarafta da zaten libido azaliyor geriye kalan güzel bi dostlugu oturtabilmek oluyor temelde maalesef. Hic öpüştünüz mü? Evetse ne hissettiniz. Belki bi sekilde kendinizi alistirabilirsiniz? Mastürbasyon yapıyor musunuz? Sadece erkeklere gelince mi uzaklasiosunuz yoksa?
40 dan sonra libido azalıyor mu ulan bari bu tutsaydı be 🥲🥲 ben neden böyleyim neden neden 🤣

X