Sevişmediğim için çıldıran ama ayrılmayı kabul etmeyen sevgili

O zaman neden erkeklerle görüşüyor ya da evlenme hayali kuruyor anlamadım ki.
Aseksüellerde de homoromantiklik görülebiliyor hatta yer yer cinsel çekimde duyabilirler. Tarihin gördüğü en büyük aseksüellerden biri Hitlerdir mesela fakat nice kadınla ilişkisi de olmuştur. (Bazı kadınlarla el sürmeden ilişki yaşadığı iddiası da var)
Fakat konu sahibinin aseksüel olduğunu düşünmüyorum konularına baktım farklı psikolojik sıkıntıları var.

isteklerinize saygı duymayan kişilerle ilişkide kalmayın zaten, arkadaşlık da dahil. ama bu konuda erkek tarafını da haksız bulamıyorum. 1 sene güzel bi zaman. belli yaşın üzerindeki insanların ilişkisinde cinsellik gerçekten önemli. muhafazakar bi insansanız o tamamen ayrı konu, ona dencek bişe yok, ama o durumda da erkek arkadaşınız muhafazakar değilse yine ilişkinizin ilerisi için başka sorunlar cıkar. ilişkide iki tarafın da belli konularda aynı sayfada olması gerekiyor.
siz istemediğiniz bişeyi yapmak zorunda değilsiniz burada haklısınız, ama adam da sevdiği kadınla 1 sene sonunda bişeler yaşamak ister artık. o da haklı. sizin hayata bakış anlamında fikir ayrılıklarınız var. evlenmeden sevişmek istemeyen daha muhafazakar düşünen erkekler ile daha mutlu olursunuz. onlar da 1 senede maks evlenir zaten.

Kocaman bir yıl yani 12 ay sadece çocuk gibi el ele gezmiş adamla. Bir de aseksuel olduğunu kendisi söylüyor. Yetiskin erkekler oğlan çocuğu gibi film izleyerek ilişki götüremez. Kız ayrılsın adam da rahat rahat sevişsin
Kiz öyle deme. Bi sevgilim vardı taş gibi çocuk. Ben bir sene sadece elele gezdim bununla. Evlenelim diyordu evlenince sevisiriz dedim bende. Üstelik libidom da çocuğa tavan. Sonra bu çocuk geliyor gidiyor çiçekler hediyeler sürekli elele dipdibe. Üstelik bosanmisim ben. Öyle dindar bir çocuk da değil saygı duyuyor sadece. Benim derdim de şey ozguvensizlik. Beğenmez beni falan diye aslında. Yoksa deliriyorum adama resimlerini öpüyorum. Sonra bir akşam kamp yapmaya gittik kamp kapanmış. Kaldık sokakta. Arabanin arkasını yatırdık oraya battaniye serdik. Yiyecek içecek aldı bir sürü. Müzik açtık falan yalnız kalınca yakinlasmaya başladık ki jandarma geldi. Rezil olduk baya baya. Bir saat dil döktük. Sonra o beni eve bıraktı o arabada uyudu kapının önünde. Her işte bir hayır vardır.

Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Seni bir yatağa atsa , belki ayrılır erkeklere güvenim sıfır!!!

Kiz öyle deme. Bi sevgilim vardı taş gibi çocuk. Ben bir sene sadece elele gezdim bununla. Evlenelim diyordu evlenince sevisiriz dedim bende. Üstelik libidom da çocuğa tavan. Sonra bu çocuk geliyor gidiyor çiçekler hediyeler sürekli elele dipdibe. Üstelik bosanmisim ben. Öyle dindar bir çocuk da değil saygı duyuyor sadece. Benim derdim de şey ozguvensizlik. Beğenmez beni falan diye aslında. Yoksa deliriyorum adama resimlerini öpüyorum. Sonra bir akşam kamp yapmaya gittik kamp kapanmış. Kaldık sokakta. Arabanin arkasını yatırdık oraya battaniye serdik. Yiyecek içecek aldı bir sürü. Müzik açtık falan yalnız kalınca yakinlasmaya başladık ki jandarma geldi. Rezil olduk baya baya. Bir saat dil döktük. Sonra o beni eve bıraktı o arabada uyudu kapının önünde. Her işte bir hayır vardır.
Valla iyi dayanmışsınız resimlerini öpmek falan 🤣ben dayanamaz öperdim🤣

Sadece bir şey söyleyip gideceğim. Evlendikten sonraya bırakılan seks kumar gibidir. Bir baktınız asla memnun değilsiniz o zaman ne olacak? Burada bir sürü konu görüyoruz sonra bu uyumsuzluktan doğan. Sizin kendi kararınız ama hayatınız için bu kadar önemli olacak olan konuyu şansa bırakmak büyük risk.

Ya yeri gelmişken sorayım, böyle konularda aseksuelsen kendin gibi birini bul diyorlar ya, tam olarak nereden bulabilir bir insan böyle aseksuel birini😅 yani grupları falan mı vardır, ortada konuşulan bir şey olmuyor bu genelde 🤔 sağa sola haber de salamazsin.
İnternet ne güne duruyor? 😂 Redd*t'te falan böyle gruplar var diye biliyorum çok bakmadım ama.

İnternet ne güne duruyor? 😂 Redd*t'te falan böyle gruplar var diye biliyorum çok bakmadım ama.
Doğru gerçi vardır muhtemelen grupları falan. Doğal ortamında tanışma şansın yok gibi bir şey ama bence. Konusulmayan konular, cinsel yönelim konularını konuşmak çok daha kolay mesela.

Sevgiliniz fikirlerinize saygı duymak zorunda size istemediğiniz bir şeyi zorla yaptıramaz. Eğer aseksüelseniz bu ilişkiyi bitirip yolunuza bakmanız gerekiyor. Ben de aseksüel biriyim ve bu sebepten bir ilişkimi bitirdim.

Bu adamdan ayrılmayıp evlendiğinizi ve biçok kadının yaşama ihtimali olan vajinismusu yaşadığınızı ve cinsel ilişkiye giremediğinizi düşündümde.. Size nasıl baskı uygulayabileceğinizi hayal edebiliyor musunuz? Daha sevgiliyken bağırıp çağırıp hakaret etme haddini nasıl verebiliyorsunuz?
Haddi ben vermedim o kendinde buldu, sevişmek istemeyen birini ikna etmeye çalışmak gibi.
Siz bu adama aseksüel olduğunuzu söylediniz mi?
Evet ilişkinin başında söyledim yeri geldi kabullendi yeri geldi geçiştirdi
İstemediginiz bir seyi kesinlikle yapmayin sonra pisman olursunuz.Bu olay siz razi olana kadar gider gibi duruyor.Dusuncenize saygi duymayan adam sizi zaten yeterince sevmiyordur.Bu arada yaşiniz kaç?
26 yaşındayım
Hayır erkek haksız, kızın istemediğini bilerek sevgili olmuş. Şimdide zorla kıza istediğini yaptırmaya çalışıyor. Erkek kızla çıkmadan önce kendi dürtülerinin ve isteklerinin ne olduğunu bilerek davranacaktı. Muhtemelen ya nolucak ileride yaşarız birşeyler kafasıyla bu ilişkiye yatırım yaptı şimdi de şekeri eline verilmeyen çocuk gibi ağlıyor
En başından beri biliyordu ikna ederim değişir diye düşündü ya da kendini kandırdı bilmiyorum
Sizin sorununuz başka yalnız. Bunların evlilik sonrası değişmeyeceği de ortada. Sizinle birlikte olan ve ayrılmak istemeyen kisilerin de normal olmadığını düşünürsek bunların yaşanması kaçınılmaz.

Yazdıklarınızın hangisi doğru, hangisi değil onu da bilmiyoruz, geçmişte bir sürü tutarsiz mesajlarınız da vardı. Canınız sıkıldıkça konu açıp gidiyorsunuz
Benimle ilgisi olmayan bir konu hakkında görüş alsam bana ne katacak ki? inanın hiç zamanım yok buna. Bana yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi de başkasına yapmadım. Dijital iletişim sektöründe en sevmediğim şeydir yalan/fake durumları. Hepimizin hayatında tutarsız ve çelişkili durumlar olabiliyor.
Henüz bakireyseniz aseksüel olduğunuza nasıl kanaat getirdiniz ben orayı merak ettim
Aseksüellik kendini tek başına tatmin eden, hayal dünyasındaki fantaziler gerçeklikten daha çekici bulan kişilere denir aynı zamanda (ve tabii başka türleri de var) Ben de zamanında ailesel tabulardan yola çıkarak zamanla aseksüel oldum çıktım şimdi kendimi rahat bıraksam da içimden gelmiyor. Belki de tutku ile istediğim biri olmadı hala.

Kocaman bir yıl yani 12 ay sadece çocuk gibi el ele gezmiş adamla. Bir de aseksuel olduğunu kendisi söylüyor. Yetiskin erkekler oğlan çocuğu gibi film izleyerek ilişki götüremez. Kız ayrılsın adam da rahat rahat sevişsin
1.5 yıl oldu aslında ve her seferinde en başından beri ona durumu anlattım. Seviyorum vazgeçemiyorum diyor, %5lik bir umut için bile devam edebilirim diyo. Ne diyeyim ki ayrılmayı da denedim hep ikna etti. Ben de herkes seçimlerinin sonucunu yaşar dedim ve müdahale etmiyorum artık.

Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
bu sapiktan aklin varsa derhal ayril sonun hic iyi görünmüyor

1.5 yıl oldu aslında ve her seferinde en başından beri ona durumu anlattım. Seviyorum vazgeçemiyorum diyor, %5lik bir umut için bile devam edebilirim diyo. Ne diyeyim ki ayrılmayı da denedim hep ikna etti. Ben de herkes seçimlerinin sonucunu yaşar dedim ve müdahale etmiyorum artık.
Bi seçim yapan varsa o da sizsiniz. Erkeklere bişeycik olmaz, yarın her anlamda kendini doyuran birini bulur, ben aşık oldum der, elinde çocukla popo gibi bırakır ortada. Şimdi gitmiyor çünkü çok seçeneği yok. Sevdiğinden değil yani.

Cinselliği evlendikten sonraya bırakabilirsiniz hassasiyetleriniz vardır anlarım, ne kadar desteklemesem de. Çünkü evlendikten sonra cinsellikte hiç ummadığınız problemler çıkabilir, geri dönüşü de zordur. Sonra burada başka konular açabilirsiniz:) Ama müsait bir yerde bile öpmüyor musunuz yani içinizden mi gelmiyor? Bence ya aseksüelsiniz ya da bu çocuğu sevmiyorsunuz istemiyorsunuz.

Haddi ben vermedim o kendinde buldu, sevişmek istemeyen birini ikna etmeye çalışmak gibi.

Evet ilişkinin başında söyledim yeri geldi kabullendi yeri geldi geçiştirdi

26 yaşındayım

En başından beri biliyordu ikna ederim değişir diye düşündü ya da kendini kandırdı bilmiyorum

Benimle ilgisi olmayan bir konu hakkında görüş alsam bana ne katacak ki? inanın hiç zamanım yok buna. Bana yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi de başkasına yapmadım. Dijital iletişim sektöründe en sevmediğim şeydir yalan/fake durumları. Hepimizin hayatında tutarsız ve çelişkili durumlar olabiliyor.

Aseksüellik kendini tek başına tatmin eden, hayal dünyasındaki fantaziler gerçeklikten daha çekici bulan kişilere denir aynı zamanda (ve tabii başka türleri de var) Ben de zamanında ailesel tabulardan yola çıkarak zamanla aseksüel oldum çıktım şimdi kendimi rahat bıraksam da içimden gelmiyor. Belki de tutku ile istediğim biri olmadı hala.

Durumunuzu anlattığınız halde bu şekilde ısrarcı davranması çok saçma . Sizden ayrılıp libidosu yüksek birini bulsun kendine

valla hiç şu an kafede buluşup parkta el ele gezerek ilişki falan yaşayamam
eğer yalnız yaşamıyorsa veya sık sık otele/kalacak yere para verme potansiyeli görmüyorsam karşımdaki adayı bile eliyorum ben sırf bu yüzden
o yüzden adam cinsellik istemekte haksız değil ama davranış biçimi doğru değil
en başından senin durumunu biliyordu o zaman hiç ilişkiye başlamasaydı
veya bi an önce evlenme yoluna girmeli madem o kadar seviyor

X