Burada çırpınarak kendimi açıklamaya çalıştığım esas nokta bu zaten; aseksüel olduğumu bütün ayrıntısı ile biliyor. Bu kadar sık görüşüp her şeyi paylaştığım birinden bunu saklayarak sürece devam etmek her şeyden önce bana kendimi çok kötü hissettirirdi. Bugüne kadar yaptığım her şeyi vicdanımı sorgulayarak yaptım. Keşke karşıma çıkan insanlar da benim kendimi sorguladığım kadar kendilerini sorgulasalardı.
Muhafazakar birisi değilim. Cinsellik yaşamama hatta tabularımın sebebi bile muhafazakarlık değil. Evlenme gibi bir düşüncemiz ikimizin de yok zaten. Ona burada anlattığım kadar anlattım cinsellik ile olan tüm münasebetimi. Bilmezlikten gelip kendini kandırması ya da kabullenemeyip sürekli başa dönmesi onun problemi. Başa sarmasına izin vermekte benim problemim. Ama çözeceğim.
"Zorla" başını açan/kapatan insanlar ile "aynı" hareket kıyasını anlamadım. İlişki sürecimizde zorlayan hep karşımdaki oldu. Şöyle düşünün her şeyi baştan anlatan, kartları açık oynayan birisi var, yeri gelince ayrılmayı sunan hatta. Bir de cinsellik problem değil/önemli değil deyip kimi zaman da olmadığı için çıldıran bir adam. Hangimiz zorbacı?
Biliyorsunuz, erkek arkadaşımda biliyor.
Anlayan birisinin olmasına çok mutlu oldum, teşekkür ederim. Evet ne yazık ki erkekler duygularına yenik düşüp cinsellik önemli değil ben böyle de seviyorum, böyle de sevgililiği sürdürürüm vaadleri veriyor sonra da fikir değiştiriyor. Ben ona bunu yaşamak seninde hakkında ayrılalım dedi kaç kere söyledim daha cümleye başlamadan sinirleniyordu bana bunu nasıl söylersin diye. Ayrılacağım.