Sevişmediğim için çıldıran ama ayrılmayı kabul etmeyen sevgili

Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Ayrılırım.birinin hayat görüşü sana uygun değilse sessizce iletişimi kesersin.kimseyle kavga edemezsin.

Sevismek istemiyorsaniz yillarca sevgililik neden? Gidin direkt evlilik amaciyla goruşun nişanlanin 6 ay 1 seneye evlenirsiniz olur biter.

Ha böyle adamla sevişmek isteseniz de sevişmeyin o ayri ama uzun yillar boyunca da el ele tutuşup kafelerde gezmekle de ilişki olmaz cocuk gibi.

Sizin sorununuz başka yalnız. Bunların evlilik sonrası değişmeyeceği de ortada. Sizinle birlikte olan ve ayrılmak istemeyen kisilerin de normal olmadığını düşünürsek bunların yaşanması kaçınılmaz.

Yazdıklarınızın hangisi doğru, hangisi değil onu da bilmiyoruz, geçmişte bir sürü tutarsiz mesajlarınız da vardı. Canınız sıkıldıkça konu açıp gidiyorsunuz.

Sen sevgili değil arkadaş istiyorsun.
Normal arkadaştan sevgiliyi ayıran şey birşeyler paylaşmak.
öyle bile olsa bunu iki taraf da istemeli, Ha adam böyle düşünüyorsa ayrılır, ama adam ne yapıyor? bağırıyor çağırıyor hakaretler ediyor, yani istediği olmadı diye bir tür şiddet uyguluyor, ya da öfke kontrol sorunu var. Yani bu ilişkide sıkıntı bir şeyler paylaşıp paylaşmamaları değil bence daha büyük sıkıntı var.

Adam yanlış orasında hemfikiriz.
Ama sizin ilk konunuz değil bu, daha önce de olmuştu aynı temalı.
Siz sadece el ele tutuşalım istiyorsunuz, hatta yanlış hatırlamıyorsam dini hassasiyetim yok, sadece isteğim yok demiştiniz. Yani cinsel isteğiniz yoksa evlenseniz de sevişmek istemeyeceksiniz.
İnanın bana bunu da hiçbir sağlıklı erkek kabul etmez. Bu durumu çözmeden kimseyle ciddi ilişkiye başlamayın derim.
Ya da sizin gibi cinsel isteksizlik duyan birini bulmanız gerek.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama çok küçük değilsiniz sanırım. Bir de belli bir yaştan sonra insanlar artık el ele tutuşup kafe gezerek ilişki yaşamıyor. Muhafazakar insanlar var tabi ama onlar da fazla uzatmadan evleniyor. Siz evliliğe hazır mısınız ki?
Ben hatırladım şimdiiii

Merhabalar, 1 yıllık bir ilişkim var evlilik öncesi sevişmeye karşıyım. Sevgilimde bunu biliyor ve anlayışla karşılıyordu fakat son zamanlarda bekaretimi bozmadan birşeyler yaşamak istiyor. Ona da karşı olduğumu, birşeyler yaşanacaksa hakkının verilmesi ya da hiç yapılmaması gerektiğini dile getirdiğimde de bağıra çağıra tartışmalar, çoluk çocuk hareketler falan. Ayrılmak istediğimi söyleyince de ben seni seviyorum diye yalvarmalar. Ne yapacağımı şaşırdım şaka gibi her şey. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Öncelikle bekaret zarı diye bir şey yoktur önceki konuda da yorum yaptım rahimi mikroplardan korumak için var olan bir zar o sadece erkek milleti buna nasıl bekareti yükleyip kadını seksten men etmiş hayret içindeyim. İkinci olarak sizi tebrik ederim , çünkü sevişmeye olayına girdikten sonra hakkı ile yaşarım demişsiniz ,bravo 👏ilk ilişkiyi eşiniz ile yaşamak istemenize saygı duyuyorum lakin her haltı yapıp sevişip birleşme olmayınca ben bakireyim diye ortada gezen hemcinslerimden iğreniyorum. Bu yüzden gerçekten ters ilişki ,sürtünme bir sürü şey yapıp da ben bakireyim kafasındakiler çok komik geliypr bana :) bu yüzden tebrik ediyorum bilincindesiniz aynı şey olduğunun. Sizin için özel olduğunu eşinizle yaşamak istediğinizi söylemişsiniz ,ısrar etmesi çok çirkin geldi bana,illa yaşayacaksa evlilik teklif etsin o zaman kriterlerinizi biliyor sonuç olarak

Bence söylememiştir.
Bu adamla ilgili konu açmıştı, yanlış hatırlamıyorsam öz bakım sorunu vardı.
Nasıl öpüyorsunuz demiştik hatta, öpüşmüyoruz ki demişti.
Evlenseler olmayacak bir ilişki gibi hâlâ sürdürmeleri bile saçma kadın diyor ki özbakım sorunu var yarın öbür gün evlense bile sevişmek istemeyecek ki şimdi bile hiç öpmemiş

Öncelikle sevgilinizin yaptığı doğru bir şey değil dini hassasiyetleriniz varsa zaten fazla uzatmadan evlenirsiniz çünkü bu konuda hassasiyeti olan insanlar öyle yapıyor ateşle barut yanyana durmaz. Öte yandan genel olarak isteksiz biriyseniz kendiniz gibi isteksiz biriyle sevgili olmalısınız. İlişkiler cinsellik üzerinden ilerler belli bir yaştan sonra bir üyenin de dediği gibi ilişkiler sadece kafede el ele tutuşup kahve içerek ilerlemez. Eğer öncesinde söylediyseniz ve o da bunu kabul ettiyse ilişkiye devam etmezdim.

Bir yıl olmuş, adamdan sevgi ve sadakat bekliyorsunuz değil mi?
Ya uzatmadan evlenin ha olmuyorsa ayrılın
Bu konu tartışma kabul etmez ama hiç bir şey yaşamadan senelerde geçmez adam da taş değil
Böyle bir görüşünüz varsa uzun ilişkilere girişmeyin

Seninki prensip meselesi değil ki hak vereyim. Aseksüel olduğunu, dokunulmaya tahammül edemediğini (artık iğrenç mi buluyorsun ne oluyor bilemiyorum) açıklamadan sevgili olayına girmen yanlış. Senin yaptığın şey karşı tarafa yalan söylemek. Durumunu açıkla, adam isterse devam etsin istemezse ayrılsın

öyle bile olsa bunu iki taraf da istemeli, Ha adam böyle düşünüyorsa ayrılır, ama adam ne yapıyor? bağırıyor çağırıyor hakaretler ediyor, yani istediği olmadı diye bir tür şiddet uyguluyor, ya da öfke kontrol sorunu var. Yani bu ilişkide sıkıntı bir şeyler paylaşıp paylaşmamaları değil bence daha büyük sıkıntı var.

Ben ona normal demedim zaten.
Ama kızın yaptığıda normal değil.
Uymuyorsa ayrıl ozaman.

X