- 27 Ekim 2022
- 4.680
- 13.404
-
- Konu Sahibi Butterfly193
Zannetmiyorum bunun etkisi soyle olabilirdi uzun araliklarla yapiyor olsaydiniz ama siz nerdeyse hergun yapiyormussunuz. Bunun tamamen tecrubesizlikten oldugunu dusunuyorumAcaba ailesiyle birlikte de kaldığımız için onunda bı etkisi oluyor olabilir mi bundan da şüpheleniyorum
Büyük konuşmamis, dogru olani söylemişBüyük konusmamanizj öneririm
Umarım çözeriz bı an önceZannetmiyorum bunun etkisi soyle olabilirdi uzun araliklarla yapiyor olsaydiniz ama siz nerdeyse hergun yapiyormussunuz. Bunun tamamen tecrubesizlikten oldugunu dusunuyorum
Evet aslında haklı ama çok sevdiğim için toz kondurmak istemediğinden tepkimBüyük konuşmamis, dogru olani söylemiş
Evet teşekkür ederim ben hep tam tersini düşünmüştüm ama artık konuşmaya kararlıyımKonu sahibi burda size öneri veren insanlari dikkate alin, sizin iyiliğiniz için konuşuyolar.
Siz o tepkiyi kocaniza gösterinEvet aslında haklı ama çok sevdiğim için toz kondurmak istemediğinden tepkim
Haklısınız vallaSiz o tepkiyi kocaniza gösterin
Rol yapmayın.Biraz da kendi uğraşsın.Ön sevişme isteyin.Evet teşekkür ederim ben hep tam tersini düşünmüştüm ama artık konuşmaya kararlıyım
5 dk sürüyomuş ya. 5 dk için seksi don bile giymem. Don israfı olur.Nasıl rahatsız etmiyor? Etmiş ki böyle bir konu açmışsınız. Eşiniz boşalıp rahatlamak için kullanıyor sizi resmen. Böyle bir adam için değil banyoya girmek, elimi bile yıkamam.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinRol yapmayın.Biraz da kendi uğraşsın.Ön sevişme isteyin.
Giymiyok zaten bildiğin gibi değil5 dk sürüyomuş ya. 5 dk için seksi don bile giymem. Don israfı olur.
Üzerinde daha az giyili duruyordur. 2 dk giydi diye mecburen at makineye.5 dk sürüyomuş ya. 5 dk için seksi don bile giymem. Don israfı olur.
5 dk için tümden soyunmaya gerek var mı ki?Soyunmak da bir 5 dakika sürer.5 dk sürüyomuş ya. 5 dk için seksi don bile giymem. Don israfı olur.
Yok donsuz oluyomuş5 dk sürüyomuş ya. 5 dk için seksi don bile giymem. Don israfı olur.
EvetÜzerinde daha az giyili duruyordur. 2 dk giydi diye mecburen at makineye.
Ben istekli olursam 2 dk bile soyunuyorum5 dk için tümden soyunmaya gerek var mı ki?Soyunmak da bir 5 dakika sürer.
Hayır da soyunmak 2 dk zatenKonu sahibi 5 dakikaya soyunmak dahil mi?
Donu şöyle bi geri attım mı tamam.5 dk için tümden soyunmaya gerek var mı ki?Soyunmak da bir 5 dakika sürer.