Sevişmeden direk iliski oluyor

Saçmalama yaaaa şu kadınlar beni öldürecek. Adam sevişmeyi bilmiyor , işi beş dakikada bitiyor. Ama erkeklik egosundan bir şey kaybetmiyor. Kadın da sorun bende mi diye üzülüyor.
Daha yeni evliyiz ona zaman vermeye çalışıyorum bı şekilde destek olmam lazım biraz daha belli edicem bundan sonra kırıcı olmaya gerek yok fikir almaya çalışıyorum

Daha yeni evliyiz ona zaman vermeye çalışıyorum bı şekilde destek olmam lazım biraz daha belli edicem bundan sonra kırıcı olmaya gerek yok fikir almaya çalışıyorum
Kırıcı olmak gibi bir niyetim yoktu. Sadece sizin sorun ayan beyan adamdayken, adamdan ötürü zevk alamazken "acaba sorun bende mi" diye düşünmenize takıldım.
Sorun neden sizde olsun ki? Neden hemen sorumluluğu ustlenme yarısına giriyor bu kadınlar?
Tabii ki sorun adamda. Yoksa siz değil kim olsa on sevisme olmadan bodoslama girilen ve kısa süren ilişkide zevk alamaz.
Hiç kendinizde sorun aramayın , sorunun kaynağı çözsün.
Bir de 'onun için sorun yok' demişsiniz. Onun için neden sorun olsun ki? Beş dakikalık performansini alkışlayan var. Adam işini görüyor,yatıyor. Sorun sizin sorununuz.

Kırıcı olmak gibi bir niyetim yoktu. Sadece sizin sorun ayan beyan adamdayken, adamdan ötürü zevk alamazken "acaba sorun bende mi" diye düşünmenize takıldım.
Sorun neden sizde olsun ki? Neden hemen sorumluluğu ustlenme yarısına giriyor bu kadınlar?
Tabii ki sorun adamda. Yoksa siz değil kim olsa on sevisme olmadan bodoslama girilen ve kısa süren ilişkide zevk alamaz.
Hiç kendinizde sorun aramayın , sorunun kaynağı çözsün.
Bir de 'onun için sorun yok' demişsiniz. Onun için neden sorun olsun ki? Beş dakikalık performansini alkışlayan var. Adam işini görüyor,yatıyor. Sorun sizin sorununuz.
Evet haklısınızda bende ne yapacağımı bilemiyorum yani ama bugün kesin karar verdim direk konusucam hayırlısı olsun 😅

Bide tatmin olamadim demeyi deneseniz? Belki o zaman opup koklasir. Erken bosaliyorsa sık sık pozisyon değiştirin, bosalacagi zaman kendini tutsun tekrar devam edin. İnternette var bu teknikler

Onu tatmin ediyor bu ona yetiyor beni de suanlik pek rahatsız etmiyor ama bende sizinle aynı fikirdeyim o yüzden ön sevişmeyi uzatmaya calisicam umarım işe yarar
Agresiflik sizin açınızdan ortaya çıkar zaten. Zamanla tahammül biter. Ufacık hareketi gözünüze batar. Burda bı ton konu var, kökeni cinsellik olup, başka şekilde ortaya çıkan.
En kısa zamanda taviz vermeden, bı şekilde çözüm bulmanız lazım.

Sorunu erken boşalma da?Kaç dakika mesela?Yani insan 1.5 saat dayanmasını da beklemiyor ama.İkinci turda mı kısa sürüyor?

Eşimle cinsel birlikteliğimiz düzenli bı sekilde oluyor fakat çok kısa sürüyor kendi agzimla istiyorum dokun diyorum öp falan yani sadece öyle ne bilim zevk alıyorum ama bosalamiyorum ilskiden sonra çok aglayasim geliyo elimde olmayarak bi kere ilişki sırasında mastürbasyon yaparak boşaldim ve her ilişkide soruyo boşaldın mi diye hep evet diyorum sadece kendi boşalmasına odaklanıyor sanki ilişki konusunda çok istekli fakatt ben tatmin olmuyorum dokunmuyor yani sadece içine koyuyor boşalana kadar ve kısa sürüyor
Siz söyleyin bu şekilde olmaz, şöyle guzel bi ön sevişme yapalim diye konuşabilir siniz

5 dakika kısa.Ben genelş bilemem ama ilk zamanlarda çok turlu olur.

🙁Hiç bilmiyordum.
Evlendigimiz ilk ay öyleydi hergun her saat desem tamam dicekti acaba kaynanamgille birlikte kalıyoruz suanlik mecburi bunun bı etkisi olabilir mi başlarda böyle değildi ilk ay yani günde 3 kere duş aliyoduj

Evlendigimiz ilk ay öyleydi hergun her saat desem tamam dicekti acaba kaynanamgille birlikte kalıyoruz suanlik mecburi bunun bı etkisi olabilir mi başlarda böyle değildi ilk ay yani günde 3 kere duş aliyoduj
O zaman da mı 5 dakikaydı?Yani ilk ay.

X