Sevişirken sessizlik

Neden ki, bunlar söylenen şeylerdir aslında.
Ben de anlamadım. Gayet de normal, sevişirken bir çok insanın birbirine söyleyebileceği sözleri yazdım. Hangi cümlemden kadın olmadığım sonucuna vardı anlayabilmiş değilim. Herkes onun kendi kafasındaki kalıplara göre sevişiyor sanıyor sanırım. Atla deve de değil yani yazdıklarım oysa ki kusura bakmasın onun cinsellik kalıplarına uymadıysam

Tamam ya sampiyon sensin sakin ol

Bazı insanlar konuşur, bazı insanlar konuşmaz. Konuşmayan adama konuş, konuşan adama kapa çeneni demek olmaz.

Bi sevgilim vardı bir zamanlar, aman allahım adamın çenesi hiç durmuyordu. Bi de sürekli şöyle mi böyle mi diye sorular, onu söyle bunu söyle diye zorlamalar. Odaklanamıyordum asla. Postaladım mecburen

Tamam ya sampiyon sensin sakin ol
Offff aynı kapasitede ve kendini tamamlamışlık seviyesinde olmadığımızı cümlelerinden o kadar iyi anlıyorum ki. Kuduruyor olmanın verdiği hareketler şu anlamsız gülmeler. Bu da aramızdaki seviye farkını anlamış olmamdan dolayı son cevabım. Git biraz mutlu olmaya çalış daha sahici gülüşlerin olur. İyi günleeerrr.

Dimi? Ayni seviyede sevisemiyorum bencede ogretseneagauahah

Konuşmamak mezar kadar sessi olmak değil ya, olmamalı yani, doğal sesler konuşmadan daha güzel geliyor bana
Aslında ilişkinin evreleri vardır konuşulacak pozisyonlar susulacak pozisyonlar ama bilmiyorum ya doğal sesler inlemeler dışında biz fazlasıyla konuşuruz

Aslında ilişkinin evreleri vardır konuşulacak pozisyonlar susulacak pozisyonlar ama bilmiyorum ya doğal sesler inlemeler dışında biz fazlasıyla konuşuruz
Heh mesela kim başlatıyo ilk kim ne diyo ne zaman ne söylenebilir teşvik etmek amaçlı örnek verir misinizzz

Heh mesela kim başlatıyo ilk kim ne diyo ne zaman ne söylenebilir teşvik etmek amaçlı örnek verir misinizzz
Başlarda seni istiyorum çok güzelsin dayanılmazsn beni kendine çekiyorsun gibi kelimelerle başlıyor daha sonra işin şiddetine göre laflarda çirkinleşebiliyor adamın sülalesine
sövsem çok iyisin devam et der

Yani seks esnasında seni seviyorum falan denmesi bence absürt daha farklı şeyler söylenir o da zaten ortamın gidişatına göre. Bazen ben konuşurum esim susar bazen o konusur ben agzımı açmam. Şartlanarak yapılacak şeyler değil esasen

Normal tabi ilişkide tamamen sana odaklaniyor. Kimisi sozcuklere doker kimisi ani bozmamaya çalişir. Insanin yapisiyla alakali birsey. Sen yine soyle zamanla birbirinizin cinsel yonlerini keşfediceksiniz ve birbirinize uymaya çalişacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…