Ben de anlamadım. Gayet de normal, sevişirken bir çok insanın birbirine söyleyebileceği sözleri yazdım. Hangi cümlemden kadın olmadığım sonucuna vardı anlayabilmiş değilim. Herkes onun kendi kafasındaki kalıplara göre sevişiyor sanıyor sanırım. Atla deve de değil yani yazdıklarım oysa ki kusura bakmasın onun cinsellik kalıplarına uymadıysamNeden ki, bunlar söylenen şeylerdir aslında.
Tamam ya sampiyon sensin sakin olBen de anlamadım. Gayet de normal, sevişirken bir çok insanın birbirine söyleyebileceği sözleri yazdım. Hangi cümlemden kadın olmadığım sonucuna vardı anlayabilmiş değilim. Herkes onun kendi kafasındaki kalıplara göre sevişiyor sanıyor sanırım. Atla deve de değil yani yazdıklarım oysa ki kusura bakmasın onun cinsellik kalıplarına uymadıysam
bu yazlıkta ses duydular diye otelde inadına sevişen üyeye döndüTamam hatrin kalmasin diye extra sevisecaaagiimmm
Offff aynı kapasitede ve kendini tamamlamışlık seviyesinde olmadığımızı cümlelerinden o kadar iyi anlıyorum ki. Kuduruyor olmanın verdiği hareketler şu anlamsız gülmeler. Bu da aramızdaki seviye farkını anlamış olmamdan dolayı son cevabım. Git biraz mutlu olmaya çalış daha sahici gülüşlerin olur. İyi günleeerrr.Tamam ya sampiyon sensin sakin ol
Dimi? Ayni seviyede sevisemiyorum bencedeOffff aynı kapasitede ve kendini tamamlamışlık seviyesinde olmadığımızı cümlelerinden o kadar iyi anlıyorum ki. Kuduruyor olmanın verdiği hareketler şu anlamsız gülmeler. Bu da aramızdaki seviye farkını anlamış olmamdan dolayı son cevabım. Git biraz mutlu olmaya çalış daha sahici gülüşlerin olur. İyi günleeerrr.
Aslında ilişkinin evreleri vardır konuşulacak pozisyonlar susulacak pozisyonlarKonuşmamak mezar kadar sessi olmak değil ya, olmamalı yani, doğal sesler konuşmadan daha güzel geliyor bana
Heh mesela kim başlatıyo ilk kim ne diyoAslında ilişkinin evreleri vardır konuşulacak pozisyonlar susulacak pozisyonlarama bilmiyorum ya doğal sesler inlemeler dışında biz fazlasıyla konuşuruz
Başlarda seni istiyorum çok güzelsin dayanılmazsn beni kendine çekiyorsun gibi kelimelerle başlıyor daha sonra işin şiddetine göre laflarda çirkinleşebiliyorHeh mesela kim başlatıyo ilk kim ne diyone zaman ne söylenebilir teşvik etmek amaçlı örnek verir misinizzz
Normal tabi ilişkide tamamen sana odaklaniyor. Kimisi sozcuklere doker kimisi ani bozmamaya çalişir. Insanin yapisiyla alakali birsey. Sen yine soyle zamanla birbirinizin cinsel yonlerini keşfediceksiniz ve birbirinize uymaya çalişacaksinizMerhaba kızlarr.. yeni evlendim ilk cinselliğimi eşimle yaşıyorum. Duygusal, romantik sayılan bi eşim var. Normal hayatta ilişkimizden memnunum. Cinsel yaşamımız başladığından beri o esnada çok sessiz davranıyor. Benim biraz yükselmek için iltifat ve aşk içerikli sözler duymam gerekiyo gibi.. ilk günler konuşmaya çalıştım bi tık düzeldi. Ama zorlama gibi geliyo ve yetersiz gelince bi daha söylemek istemiyorum. Hani bana güzls sözler söyle diyince duyduğum zaman da yine tahrik olamiyorum. Sessiz devam edince bi sorun yok gayet güzel yeterli süre sevişebiliyoruz. Sürekli göz gözeyiz keyif aldığını farkediyorum. Buna kendimi alıştırmalı mıyım? Ben konuşuyorum az çok. Sessiz kalmıyorum pek. O da bana ayak uydurur mu ileride? Bide böyle olması normal mi.. yani o 1 kere çok güzelsin diyo ama ben 5 6 kere ya da her ilişki sırasında duyma gereği duyuyorum moda girmek için. Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum artık ki bana günlük hayatta hep iltifat eder
Bi de böyle sessiz olmasida normal mi? İşler nasıl yürüyor.. :)