Sevişirken sessizlik

biraz saçma olacak ama ne konuşuyorsunuz. benim hiç öyle bir beklentim olmadı da merak ettim
Benimde beklentim yoktu başlarda zaten yani illa konuşulsun modunda biri degilim ama ilişkiyi etkiliyor yani o sırada magazin, ekonomi konuşmuyoruz sonuçta ilişki ile ilgili şeyler oluyor genelde niye garibinize gitti ki bazı insanlar begenildigini, arzulandıgını duymak ister bu ilişkiyi olumlu etkileyen bişey bizim açımızdan ne konuştuğumu detaylı anlatmak istemem hayal gücünüze kalsın orası da

Kişilik meselesi bu, herkes konuşmaz, hatta ben konuştuğumda dikkatim dağılıyor. zamanla uyum sağlarsınız birbirinize, siz devam edin konuşmaya zamanla o da değişebilir

Son düzenleme:
onedio.com/haber/cinsel-iliski-sirasinda-konusmak-ya-da-konusmamak-iste-butun-mesele-bu-peki-hangisi-dogru-997743?ref=desktopSidebar böyle bir yazıya denk geldim kızlar

Müzik açın.

Sevgiliyken benimki seni seviyorum cok güzelsin vs vs derdi sürekli .evlendik sesssizlik ama ben bunun beklentisine girmedim çünkü hali tavrı belli eidyor herşeyi ki sende gözlemlemişsin bence zamanla birbirinizi tanırsiniz -cinsel anlamda- sonrasinda oturur bazı seyler. Hep ayni şekilde devam etmiyor zaten

Siz konuşturun, yönlendirin :)

Belki konuşunca tahrik olup çabuk boşalacağıdan korkuyor olabilir, ya da tarzı öyle, bizde de ilişki esnasında çok iltifat eder normal hayatta ağzından kerpetenle laf alırım
Bir de şu göz göze olayını biz hiç yapamıyoruz, ikimiz de çaktırmadan bakarız arada birbirimize

Hahhaha demek ki her türlüsü normal kişiler değişik değişikmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…