Evet işe yarıyor müzik açmak.Müzik aç
Benimde beklentim yoktu başlarda zaten yani illa konuşulsun modunda biri degilim ama ilişkiyi etkiliyor yani o sırada magazin, ekonomi konuşmuyoruz sonuçtabiraz saçma olacak ama ne konuşuyorsunuz. benim hiç öyle bir beklentim olmadı da merak ettim
hı yok bizde öyle o hareretle nefes alamazken ne iltifatıKızlar konuşmak derken iltifat, seni seviyorumlar, çok hoşsun iyisin şöyle böyle yükseltici şeylerden bahsediyorum
Hahahah ya bende hani benim askilop çok mu sessiz diye endişelendim böyle olması da normalse alışmaya çalışırımhı yok bizde öyle o hareretle nefes alamazken ne iltifatı
Kişilik meselesi bu, herkes konuşmaz, hatta ben konuştuğumda dikkatim dağılıyor. zamanla uyum sağlarsınız birbirinize, siz devam edin konuşmaya zamanla o da değişebilirMerhaba kızlarr.. yeni evlendim ilk cinselliğimi eşimle yaşıyorum. Duygusal, romantik sayılan bi eşim var. Normal hayatta ilişkimizden memnunum. Cinsel yaşamımız başladığından beri o esnada çok sessiz davranıyor. Benim biraz yükselmek için iltifat ve aşk içerikli sözler duymam gerekiyo gibi.. ilk günler konuşmaya çalıştım bi tık düzeldi. Ama zorlama gibi geliyo ve yetersiz gelince bi daha söylemek istemiyorum. Hani bana güzls sözler söyle diyince duyduğum zaman da yine tahrik olamiyorum. Sessiz devam edince bi sorun yok gayet güzel yeterli süre sevişebiliyoruz. Sürekli göz gözeyiz keyif aldığını farkediyorum. Buna kendimi alıştırmalı mıyım? Ben konuşuyorum az çok. Sessiz kalmıyorum pek. O da bana ayak uydurur mu ileride? Bide böyle olması normal mi.. yani o 1 kere çok güzelsin diyo ama ben 5 6 kere ya da her ilişki sırasında duyma gereği duyuyorum moda girmek için. Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum artık ki bana günlük hayatta hep iltifat eder
Bi de böyle sessiz olmasida normal mi? İşler nasıl yürüyor.. :)
Link açılmıyoronedio.com/haber/cinsel-iliski-sirasinda-konusmak-ya-da-konusmamak-iste-butun-mesele-bu-peki-hangisi-dogru-997743?ref=desktopSidebar böyle bir yazıya denk geldim kızlar
Hâl hatır soracak hali yok yabiraz saçma olacak ama ne konuşuyorsunuz. benim hiç öyle bir beklentim olmadı da merak ettim
Müzik açın.Merhaba kızlarr.. yeni evlendim ilk cinselliğimi eşimle yaşıyorum. Duygusal, romantik sayılan bi eşim var. Normal hayatta ilişkimizden memnunum. Cinsel yaşamımız başladığından beri o esnada çok sessiz davranıyor. Benim biraz yükselmek için iltifat ve aşk içerikli sözler duymam gerekiyo gibi.. ilk günler konuşmaya çalıştım bi tık düzeldi. Ama zorlama gibi geliyo ve yetersiz gelince bi daha söylemek istemiyorum. Hani bana güzls sözler söyle diyince duyduğum zaman da yine tahrik olamiyorum. Sessiz devam edince bi sorun yok gayet güzel yeterli süre sevişebiliyoruz. Sürekli göz gözeyiz keyif aldığını farkediyorum. Buna kendimi alıştırmalı mıyım? Ben konuşuyorum az çok. Sessiz kalmıyorum pek. O da bana ayak uydurur mu ileride? Bide böyle olması normal mi.. yani o 1 kere çok güzelsin diyo ama ben 5 6 kere ya da her ilişki sırasında duyma gereği duyuyorum moda girmek için. Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum artık ki bana günlük hayatta hep iltifat eder
Sevgiliyken benimki seni seviyorum cok güzelsin vs vs derdi sürekli .evlendik sesssizlik ama ben bunun beklentisine girmedim çünkü hali tavrı belli eidyor herşeyi ki sende gözlemlemişsinMerhaba kızlarr.. yeni evlendim ilk cinselliğimi eşimle yaşıyorum. Duygusal, romantik sayılan bi eşim var. Normal hayatta ilişkimizden memnunum. Cinsel yaşamımız başladığından beri o esnada çok sessiz davranıyor. Benim biraz yükselmek için iltifat ve aşk içerikli sözler duymam gerekiyo gibi.. ilk günler konuşmaya çalıştım bi tık düzeldi. Ama zorlama gibi geliyo ve yetersiz gelince bi daha söylemek istemiyorum. Hani bana güzls sözler söyle diyince duyduğum zaman da yine tahrik olamiyorum. Sessiz devam edince bi sorun yok gayet güzel yeterli süre sevişebiliyoruz. Sürekli göz gözeyiz keyif aldığını farkediyorum. Buna kendimi alıştırmalı mıyım? Ben konuşuyorum az çok. Sessiz kalmıyorum pek. O da bana ayak uydurur mu ileride? Bide böyle olması normal mi.. yani o 1 kere çok güzelsin diyo ama ben 5 6 kere ya da her ilişki sırasında duyma gereği duyuyorum moda girmek için. Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum artık ki bana günlük hayatta hep iltifat eder
Bi de böyle sessiz olmasida normal mi? İşler nasıl yürüyor..
Hshshhshshs bu forumu seviyorum..Benim bi cayim
Kahvem eksiktir yaniagauhaha
Hshshhshshs bu forumu seviyorum..
Siz konuşturun, yönlendirin :)Merhaba kızlarr.. yeni evlendim ilk cinselliğimi eşimle yaşıyorum. Duygusal, romantik sayılan bi eşim var. Normal hayatta ilişkimizden memnunum. Cinsel yaşamımız başladığından beri o esnada çok sessiz davranıyor. Benim biraz yükselmek için iltifat ve aşk içerikli sözler duymam gerekiyo gibi.. ilk günler konuşmaya çalıştım bi tık düzeldi. Ama zorlama gibi geliyo ve yetersiz gelince bi daha söylemek istemiyorum. Hani bana güzls sözler söyle diyince duyduğum zaman da yine tahrik olamiyorum. Sessiz devam edince bi sorun yok gayet güzel yeterli süre sevişebiliyoruz. Sürekli göz gözeyiz keyif aldığını farkediyorum. Buna kendimi alıştırmalı mıyım? Ben konuşuyorum az çok. Sessiz kalmıyorum pek. O da bana ayak uydurur mu ileride? Bide böyle olması normal mi.. yani o 1 kere çok güzelsin diyo ama ben 5 6 kere ya da her ilişki sırasında duyma gereği duyuyorum moda girmek için. Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum artık ki bana günlük hayatta hep iltifat eder
konu konuşamak yerine iltifat etmek diye açılsaydı daha net anlardım ama hal hatır sormakta fena değil malum bazı kocalar sadece yatakta anlıyorlar eşleri olduğunu belki merak edip hal hatır sorarlarHâl hatır soracak hali yok yao esnada
Hahhaha demek ki her türlüsü normal kişiler değişik değişikmişşBelki konuşunca tahrik olup çabuk boşalacağıdan korkuyor olabilir, ya da tarzı öyle, bizde de ilişki esnasında çok iltifat eder normal hayatta ağzından kerpetenle laf alırım
Bir de şu göz göze olayını biz hiç yapamıyoruz, ikimiz de çaktırmadan bakarız arada birbirimize