Sevişirken sessizlik

Zeynoo35

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
60
60
Merhaba kızlarr.. yeni evlendim ilk cinselliğimi eşimle yaşıyorum. Duygusal, romantik sayılan bi eşim var. Normal hayatta ilişkimizden memnunum. Cinsel yaşamımız başladığından beri o esnada çok sessiz davranıyor. Benim biraz yükselmek için iltifat ve aşk içerikli sözler duymam gerekiyo gibi.. ilk günler konuşmaya çalıştım bi tık düzeldi. Ama zorlama gibi geliyo ve yetersiz gelince bi daha söylemek istemiyorum. Hani bana güzls sözler söyle diyince duyduğum zaman da yine tahrik olamiyorum. Sessiz devam edince bi sorun yok gayet güzel yeterli süre sevişebiliyoruz. Sürekli göz gözeyiz keyif aldığını farkediyorum. Buna kendimi alıştırmalı mıyım? Ben konuşuyorum az çok. Sessiz kalmıyorum pek. O da bana ayak uydurur mu ileride? Bide böyle olması normal mi.. yani o 1 kere çok güzelsin diyo ama ben 5 6 kere ya da her ilişki sırasında duyma gereği duyuyorum moda girmek için. Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum artık ki bana günlük hayatta hep iltifat eder

Bi de böyle sessiz olmasida normal mi? İşler nasıl yürüyor.. :)

İlişki sırasında kim kendini daha rahat hissediyosa öyle davranmalı . Mesela belli ki eşin konuşmayı sevmiyo ve senin konuşmandan- onun konuşmasını istemenden rahatsız oluyodur moda giremiyodur .
Biraz empati yaparsan olayı çözersin bence

Konuşmak yerine ses çıkarmayı (inlemeyi) deneyin, belki farklı bir etki yaratırsınız. Konuşmak konsantrasyonu olumsuz etkiliyor olabilir, kişiden kişiye değişir…

Konuşma olunca dikkat dağınıklığı olup belkide o modda olmayacağını dusunuyordur

İlk başlarda eşimde böyleydi hiç konuşmadan ama zamanla açıldı tabi ben hiç şikayetçi olmadım illa konuş demedim herkesin ilişki dinamigi farklıdır belki konuşunca eşiniz odaklanamıyo olabilir zamana bırakın

biraz saçma olacak ama ne konuşuyorsunuz. benim hiç öyle bir beklentim olmadı da merak ettim

Konuşmak benim dikkatimi dağıtıyor eşimde konuşmaz bende, o an sadece benim inlemelerimi dinler daha da ateşli olur öyle olunca çok nadir konuşur ama bu sefer de benim dikkatim dağılır Hamilelikten kaynaklı nerdeyse 3 aydır tık yok ne yaptığımızı unutmuşum siz konuşmayın bırakın aranızda ki ateş konuşsun

Yeni evlenmişsiniz ve tatmin oluyorsunuz. Daha ne olsun Genelde erken boşalma sorunu olur başlarda seni seviyorum lafı da romantik bir anda söylenir bence. Sekste ateşli laflar olur

Ben de sessizlik severim , konuşulması hoşuma gitmiyor . Normal yani .

Konu sahibinin bahsettiği konuşup muhabbet etmek değil o anın hazzı ve ses tonuyla çok güzelsin oflar havada uçuşsun istiyor. Bende seviyorum her türlü lafı sözü siz konuşun ara ara teşfik edebilir..
Böyle harika oluyor devam et
Harikasın dudaklarına bayılıyorum
Kasıklarını hissetmek beni çıldırtacak
Gibi gibi şuh sesle söylemeye devam edersen onunda hoşuna gider seninde zamanla karşılık alınabilir..

İsteklerini söyleme konusunda ısrarcı ol. (Pavlovun köpeği deneyindeki gibi) o güzel sozler söylemeye başladığında da biraz üstün performans göster :) klasik kosullanma hesabi
Ben de hiç sevmem sessizlik, cenazede miyiz???

Ahahaha sen sus da vücudun konuşsun oluyor bizim de. Hic konuşma gereği duymadım.
Odaklanamam galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…