Konuşmak yerine ses çıkarmayı (inlemeyi) deneyin, belki farklı bir etki yaratırsınız. Konuşmak konsantrasyonu olumsuz etkiliyor olabilir, kişiden kişiye değişir…Merhaba kızlarr.. yeni evlendim ilk cinselliğimi eşimle yaşıyorum. Duygusal, romantik sayılan bi eşim var. Normal hayatta ilişkimizden memnunum. Cinsel yaşamımız başladığından beri o esnada çok sessiz davranıyor. Benim biraz yükselmek için iltifat ve aşk içerikli sözler duymam gerekiyo gibi.. ilk günler konuşmaya çalıştım bi tık düzeldi. Ama zorlama gibi geliyo ve yetersiz gelince bi daha söylemek istemiyorum. Hani bana güzls sözler söyle diyince duyduğum zaman da yine tahrik olamiyorum. Sessiz devam edince bi sorun yok gayet güzel yeterli süre sevişebiliyoruz. Sürekli göz gözeyiz keyif aldığını farkediyorum. Buna kendimi alıştırmalı mıyım? Ben konuşuyorum az çok. Sessiz kalmıyorum pek. O da bana ayak uydurur mu ileride? Bide böyle olması normal mi.. yani o 1 kere çok güzelsin diyo ama ben 5 6 kere ya da her ilişki sırasında duyma gereği duyuyorum moda girmek için. Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum artık ki bana günlük hayatta hep iltifat eder
Bi de böyle sessiz olmasida normal mi? İşler nasıl yürüyor.. :)
İlk başlarda eşimde böyleydi hiç konuşmadan ama zamanla açıldı tabi ben hiç şikayetçi olmadım illa konuş demedim herkesin ilişki dinamigi farklıdır belki konuşunca eşiniz odaklanamıyo olabilir zamana bırakınMerhaba kızlarr.. yeni evlendim ilk cinselliğimi eşimle yaşıyorum. Duygusal, romantik sayılan bi eşim var. Normal hayatta ilişkimizden memnunum. Cinsel yaşamımız başladığından beri o esnada çok sessiz davranıyor. Benim biraz yükselmek için iltifat ve aşk içerikli sözler duymam gerekiyo gibi.. ilk günler konuşmaya çalıştım bi tık düzeldi. Ama zorlama gibi geliyo ve yetersiz gelince bi daha söylemek istemiyorum. Hani bana güzls sözler söyle diyince duyduğum zaman da yine tahrik olamiyorum. Sessiz devam edince bi sorun yok gayet güzel yeterli süre sevişebiliyoruz. Sürekli göz gözeyiz keyif aldığını farkediyorum. Buna kendimi alıştırmalı mıyım? Ben konuşuyorum az çok. Sessiz kalmıyorum pek. O da bana ayak uydurur mu ileride? Bide böyle olması normal mi.. yani o 1 kere çok güzelsin diyo ama ben 5 6 kere ya da her ilişki sırasında duyma gereği duyuyorum moda girmek için. Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum artık ki bana günlük hayatta hep iltifat eder
biraz saçma olacak ama ne konuşuyorsunuz. benim hiç öyle bir beklentim olmadı da merak ettimİlk başlarda eşimde böyleydi hiç konuşmadan ama zamanla açıldı tabi ben hiç şikayetçi olmadım illa konuş demedim herkesin ilişki dinamigi farklıdır belki konuşunca eşiniz odaklanamıyo olabilir zamana bırakın
biraz saçma olacak ama ne konuşuyorsunuz. benim hiç öyle bir beklentim olmadı da merak ettim
Kızlar konuşmak derken iltifat, seni seviyorumlar, çok hoşsun iyisin şöyle böyle yükseltici şeylerden bahsediyorumhahahaha iyi ya bi tek ben bunu merak etmemişim
cevapta gelirse süper olurhahahaha iyi ya bi tek ben bunu merak etmemişim
Yeni evlenmişsiniz ve tatmin oluyorsunuz. Daha ne olsunMerhaba kızlarr.. yeni evlendim ilk cinselliğimi eşimle yaşıyorum. Duygusal, romantik sayılan bi eşim var. Normal hayatta ilişkimizden memnunum. Cinsel yaşamımız başladığından beri o esnada çok sessiz davranıyor. Benim biraz yükselmek için iltifat ve aşk içerikli sözler duymam gerekiyo gibi.. ilk günler konuşmaya çalıştım bi tık düzeldi. Ama zorlama gibi geliyo ve yetersiz gelince bi daha söylemek istemiyorum. Hani bana güzls sözler söyle diyince duyduğum zaman da yine tahrik olamiyorum. Sessiz devam edince bi sorun yok gayet güzel yeterli süre sevişebiliyoruz. Sürekli göz gözeyiz keyif aldığını farkediyorum. Buna kendimi alıştırmalı mıyım? Ben konuşuyorum az çok. Sessiz kalmıyorum pek. O da bana ayak uydurur mu ileride? Bide böyle olması normal mi.. yani o 1 kere çok güzelsin diyo ama ben 5 6 kere ya da her ilişki sırasında duyma gereği duyuyorum moda girmek için. Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum artık ki bana günlük hayatta hep iltifat eder
Merhaba kızlarr.. yeni evlendim ilk cinselliğimi eşimle yaşıyorum. Duygusal, romantik sayılan bi eşim var. Normal hayatta ilişkimizden memnunum. Cinsel yaşamımız başladığından beri o esnada çok sessiz davranıyor. Benim biraz yükselmek için iltifat ve aşk içerikli sözler duymam gerekiyo gibi.. ilk günler konuşmaya çalıştım bi tık düzeldi. Ama zorlama gibi geliyo ve yetersiz gelince bi daha söylemek istemiyorum. Hani bana güzls sözler söyle diyince duyduğum zaman da yine tahrik olamiyorum. Sessiz devam edince bi sorun yok gayet güzel yeterli süre sevişebiliyoruz. Sürekli göz gözeyiz keyif aldığını farkediyorum. Buna kendimi alıştırmalı mıyım? Ben konuşuyorum az çok. Sessiz kalmıyorum pek. O da bana ayak uydurur mu ileride? Bide böyle olması normal mi.. yani o 1 kere çok güzelsin diyo ama ben 5 6 kere ya da her ilişki sırasında duyma gereği duyuyorum moda girmek için. Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum artık ki bana günlük hayatta hep iltifat eder