- 2 Ağustos 2013
- 34.130
- 101.549
Ohooo o kadar çok şey var ki konuşulacakbiraz saçma olacak ama ne konuşuyorsunuz. benim hiç öyle bir beklentim olmadı da merak ettim
Senin kadin oldugundan suphe ediyorum suanOhooo o kadar çok şey var ki konuşulacakKonuşmak derken uzun uzun hiç susmadan değil de arada o mükemmel ses tonuyla bir şeyler söylemesi. Zaten öpüş, içine gir çık boşal tarzında olan 10 dklık sevişmelerde çok aşırı olmuyor bu muhabbetler. Ama uzun uzun tadını alarak uzunca öpüşürek her yerine dokunarak yani uzun bir ön sevişme varsa işin içinde konuşmak çok güzel oluyor.
Bak şimdi biraz açık olcam
Kokun beni deli ediyor, of sırılsıklamsın çok güzel, hadi içime gel artık, her yerini yalamak emmek istiyorum, içine girmek istiyorum, içine boşalmak istiyorum, sıcacıksın, benimle birlikte boşal, dibine kadar almak istiyorum, semsertsin sevgilim beni deli ediyorsun, seni iliklerime kadar hissediyorum gibi gibi sonsuz cümleler kuruyoruz bizBeni de aşırı aşırı tahrik ediyor, aniden bi cümle duyunca içimden bir şeyler akıyor erkek arkadaşım da aynı şekilde. Yani bu tarz hem duyguların hem tutkunun işin içine girdiği günlerde aldığımız zevk de katlanıyor. Çoğu zaman bunları gözlerinin içine bakarak söylemek ya da kulağına fısıldamak etkiyi çok arttırıyor.
SebepppSenin kadin oldugundan suphe ediyorum suan
Ne diyorsunuz siz Allah aşkına? Bu forumda herkes birbirine sataşma birbirine saçma sapan ithamlarda bulunmak için neden çaba sarfediyor. Sen hariç herkes anlamıştır ne demek? Konuşmalarınıza dikkat edin lütfen.Sen haric herkes anlamistir bence sebebini
Ne sinirleniyon yaaNe diyorsunuz siz Allah aşkına? Bu forumda herkes birbirine sataşma birbirine saçma sapan ithamlarda bulunmak için neden çaba sarfediyor. Sen hariç herkes anlamıştır ne demek? Konuşmalarınıza dikkat edin lütfen.
Arkadaş yapanlar nasıl konuşmalar yapıyor diye sormuş ben de kendimin ve sevgilimin kurduğu cümlelerden örnekler verdim. Yüzlerce mesajım var beni tanıyan da tanıyor daha sebep sunamadığınız saçma sapan fikirlerinizi kendinize saklayın.
Git buyur şikayet et kazen ya da muneye cevabını al. Hadi git başkalarına bulaşmaya çalış ablacım.Ne sinirleniyon yaatamam ikna olduk kadin olduguna
Bir de çoğul konuşup olayın etkisini arttırmaya çalışma senden başka hiç kimsenin böyle bir iddası olmadı. Yok senden başka herkes anladı, yok tamam ikna olduk falanlar. Kendi adına konuş grup sözcüsü değilsin. Boş boş millete bulaşmaya çalışma.Ne sinirleniyon yaatamam ikna olduk kadin olduguna
Bence biraz daha seviste sinirlerin yumusasin canimBir de çoğul konuşup olayın etkisini arttırmaya çalışma senden başka hiç kimsenin böyle bir iddası olmadı. Yok senden başka herkes anladı, yok tamam ikna olduk falanlar. Kendi adına konuş grup sözcüsü değilsin. Boş boş millete bulaşmaya çalışma.
Sevişte değil seviş de. Bence sen biraz seviş de kafan meşgul olsun millete bulaşmazsın.Bence biraz daha seviste sinirlerin yumusasin canim
Tamam hatrin kalmasin diye extra sevisecaaagiimmmSevişte değil seviş de. Bence sen biraz seviş de kafan meşgul olsun millete bulaşmazsın.
Neden ki, bunlar söylenen şeylerdir aslında.Senin kadin oldugundan suphe ediyorum suan
Benim de Çok nadir çıkar ağzımdan böyle sözler, bizde inleme tarzı sesler bile daha yeni başladı, nasıl sıkıyormuluz kendimizi, çoxuklar duyacak diye, belki birbirimizden utanmak da var işin içinde. Nasıl bir toplumda yaşıyorsak her şey içimize kaçıyorBen utanıyorum hala ya eşime öyle sözler söylemeye
Konuşmamak mezar kadar sessi olmak değil ya, olmamalı yani, doğal sesler konuşmadan daha güzel geliyor banaKonuşulur hatta çok konuşulur güzel sözlerle olur sövmekle olsuniltifat etmek olsun tahrik etmek için harikasınlar faln konuşmadan ne tad alınır ki