Sevişirken hiç ses çıkarılmaz mi

Nişanlımla yakinlasiyoruz sevişirken konuşulmaz hiç ses çıkarılmaz diyor birde fazla yakinlastigimizda uzaklaştiriyorum bundan rahatsız oluyor ne yapmalıyım
Tabiki ses de çıkarılır, konuşulurda. Yani bana göre. Ama herkesin fikri, zevki farkkı sonuçta. Onun tarzı d abu demekki ancak baya baya sıkıcı bir cinsel hayatınız olur bu şekilde. Ha ama zamanla değişirmi değişebilir tabi. Ama bu haliyle çook sıkıcı renksiz ruhsuz gibi gelir bana

Nişanlımla yakinlasiyoruz sevişirken konuşulmaz hiç ses çıkarılmaz diyor birde fazla yakinlastigimizda uzaklaştiriyorum bundan rahatsız oluyor ne yapmalıyım
Ses de çıkar konuşulur da. Ama yakınlaşmak istiyor musunuz istemiyor musunuz bir karar verin. Yakınlaşmak istiyorsanız itmeyin adamı, istemiyorsanız bekleyin. Bu cidden sinir bozucu bir hareket olur

Bunla ilgili bir şey okumuştum: bazı erkekler cinsel ilişkilerinin asla duyulmasını istemiyormuş. Bazıları kadının erkeğe gaz vermek için ses çıkardığını düşünerek kendini iyi hissetmiyormuş vs. Bazılarıysa utanıyormuş. Aslında kadınların çıkardığı sesle ilgili de araştırmalar var. Biz orgasm olduğumuz için değil, cinsel birliktelik yaşadığımız kişiyi iyi hissettirmek için ses çıkartıyormuşuz😀 yani siz seslerden etkileniyorsanız söyleyin. Sizin de hoşunuza gidiyorsa devam edin. Anormal bir durum değil. Önce bir sorun neden sessiz oluyoruz diye.

X