• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevinleri, hznleri, evliliklerimizi, dileklerimizi, zlemlerimizi paylaalm.

merhaba,
geleyim mi ben de :kedi:
sizden biri konu açınca yazıp yazmamakta kararsız kalıyorum artık :(
yine de bir sorun olursa söyleyin lütfen

merhaba,
geleyim mi ben de :kedi:
sizden biri konu açınca yazıp yazmamakta kararsız kalıyorum artık :(
yine de bir sorun olursa söyleyin lütfen

selam canım hoşgeldin
nedenki?
en başta ben söyleyeyim burda alıonganlık yanlış anlaşılma olmicak herkes içindekı herşeyı paylaşıcak
açkça sölemek gerekırse ben ki kimle neden dargın bılmıyorum butun gergınlıkler benım dısımda gerçekleşti
artık zaten o konularıda açmıyorum çünkü haberim yok
ben içten samimi art niyetsiz olan herkesı buraya beklıyorum...

tamam canım teşekkürler
olaylarla benim de alakam yoktu ama nedense istenmeyen kişi ilan edildim bazıları tarafında
o nedenle söylemiştim
sorun yok o zaman
benim de kimseyle problemim yok zaten
hayırlı olsun yeni topic in
şimdi yemek yapmam lazım
bundan sonra bol bol görüşürüz inşallah
iyi akşamlar...

iyiyim haktannım sarissa sen de hoşgeldin
valla kzılar ben hepinizi çok seviyorum
ben hepinizin iyiniyetli oldugunu düşünüyorm
keşke arkadaşlar konuşup uzlaşma yoluna gittseydi umarım yine aynuı şeyler olmaz

Günaydın kızlar. Bugün son gün. Yarın tatil.....

Sarissa ve Teo hoşgeldiniz a.s.

Teocum valla olaylar benim dışımda da gelişti; ama bir anda suçlu ilan edildim... Sorma...

ya hastane işim var
çıkmam lazım çıkamadım
öğlen görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan

Günaydınn kızlarr öpüyorum hepinizi a.s. diğer topic kapanmış.. nasılsınız nasıl gidiyor. işteim çok yoğun geçiyor mesai yapıoruz kaç gündür. dün kendime ayakkabı aldım :dance: bayadır ilk kez bişe alıorum kendime çok mutlu oldum -tatlicadiarzu-delikafadulden

Begümcüm hoşgeldin. Bakalım uzlaşana kadar kaç topic açılcak merak ediyorum:roflol:ınşallah bu son topic olur da kalıcı oluruz..

Güle güle kullan canım. Valla ben de çok mutlu oluyorum birşeyler aldığımda kendime.

Begümcüm hoşgeldin. Bakalım uzlaşana kadar kaç topic açılcak merak ediyorum:roflol:İnşallah bu son topic olur da kalıcı oluruz..

Güle güle kullan canım. Valla ben de çok mutlu oluyorum birşeyler aldığımda kendime.

İnşallah son topic olur canım.. teşekkürler tatlım :1hug: valla yaa kendime bişeler aldıkça motive oluyorum kendi kendime :roflol: sen neler yapıosun nasıl gidio. bayrama nerdesin. ben köyümüze gidicm

İnşallah son topic olur canım.. teşekkürler tatlım :1hug: valla yaa kendime bişeler aldıkça motive oluyorum kendi kendime :roflol: sen neler yapıosun nasıl gidio. bayrama nerdesin. ben köyümüze gidicm

:roflol: Sen motive oluyorsun şekerim; ama bir de beni düşün benimki hastalık artık:sinifsinif: Her hafta alacak birşey muhakkak buluyorumkaydirigubbakcemile3

Canım iyiyim bende. Artık hiçbirşeyi takmamaya karar verdimşakkıdı

Bayramın ilk günü sabahtan kayınvalidemlere gideceğiz. Öğlen de annemler ananemlere gidecek. Oraya gideceğiz. Akşam döneriz zaten. 2. günden itibaren evimizdeyiz. 3. günü arkadaşımın nişanı var. Orada olacağız... Yani dolu dolu bir tatil ve yorgunluk:kedi:

günaydın kızlar biz ilk gün benin annemdeyiz ikinci ve sonrası günler antalyada olmayı planlıyoruz ü
bizim okullar bu hafta grip nedeniyle tatil
diğer topic kapanmadı kızlar bu arada

sanmıyorm cnm misafir ugurla yemek yap buşlaşık yıka hep bu şekilde gecer,
bnm annemde babamda kardeşlerin en büyüğü
kayınvalidem ve kaynbabamda aynı şekilde

sanmıyorm cnm misafir ugurla yemek yap buşlaşık yıka hep bu şekilde gecer,
bnm annemde babamda kardeşlerin en büyüğü
kayınvalidem ve kaynbabamda aynı şekilde

Anladım canım. Kolay gelsin o zaman; ama Antalya'ya gitmişken de dolaşın azıcık canımyerimseniben

Back