Gebeliğe Hazırlık Sevinemiyorum korkudan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
3 düşük gebeligim var. 3 yasinda bir kızım var cok şükür ,ondan evvel 2 ondan sonra yine 1 düşük yaptim. Malesef gectigimiz kasim ayinda da 12 haftalikken bebegimin kalbi durunca kurtaj oldum. Bu ay 2 aylik korunma surem dolunca kendimi hazir hissettim ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim.Ay basinda folik asite basladim. Yumurtlama gunumden itibaren coraspin ictim. Pihtilasma sorunum var doktor gebe kalırsan basla demisti 3 sene evvel. Ben garanti olsun diye ovulasyonda başladım. Adetime 5 gun var ve sonuç bu ....hissettim o yuzden test yaptım ,ben ne zaman gebe kalsam bas agrim ve bulantim başlıyor.korkuyorum 5 gun var kimyasal olabilir degilse bile beni yine bırakabilir... Bu cuma gününün hurmetine tanimasaniz da bana dua eder misiniz... Cok etkilendim kurtaj yüzünden

Eklentiler

• 20180223_194555-1.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 109
Hamilesin insallah canim, Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Sana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, kimseyi evlat acısıyla sinamasin aminnnn

Amin cok tesekkur ederim. Ben cinsiyet icin gittim ama beni biraktigini ogrendim 12.haftada atlatamadim uyuyamadım bir daha denemeyecegim dedim. Ruya görüp durdum. Bu ay sans verdim. Sali günü normal adet günüm. Herkes 2.çizgi icin yanar ben 6.kez gebeyim sanırım. Ama o kadar korkuyorum ki... Kimselere söylemeyecegim devam ederse

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım iyi düşün iyi olsun. Benımde 2 kaybım var ama malesef hamile kalamıyorum eşimde de sorun var.

Insallah kimyasal degildir .Ben de yasadim cok zor once seviniyorsun sonra uzuluyorsun .Allah yuzunuze baksin .

Hamilemiymişsiniz? Bende 12 haftalık dusuk ve akabınde temızleme amaclı kürtaj oldum. Banada uc ay korunma verdı adetten sonra folıkasıde basla dedı. Ne yapacagımı bılmıyorum. Korunmalımıyım korunmamalımıyım. Tekrar olurmu kafam cok karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…