Sagolun Asilama tedavisi sirasinda gelisen yumurtalardan birisi catlamamis buyumeye devam edip kist olmus oncesinde yoktu yani diger yumurtalm catlamis hamile kaldim ama catlamayan kist olmus isteAcil şifalar diliyorum, umarım sağ salim kavuşursunuz bebeğinize.
Kistle ilgili bilgim yok ama şunu merak ettim; aşılama dediniz, aşılamayı yapan doktor kistiniz olduğunu bilmiyor muydu? 8 cm'lik kist öyle birden bire ortaya çıkmış olamaz. Ben de bir süre yumurta geliştirici ilaçlar kullandım, çatlamayan yumurtalar kiste dönüştü. Onların yok olması için bir süre de ona göre başka bir ilaç kullandım.
Buyuyup catlamayan yumurta kiste donusmus 8 cm kadar buyumus sol yumurtalikta dr patlayabilir dediBu kist ne kisti yumurtalığa yapışık mı miyom mu nedir?
Benim başıma gelen şeyin aynısı demek ki, ben hamile değildim, tek şansım o. Umarım gerek kalmaz, kist kendiliğinden yok olur ama hani olur da operasyon gerekirse, bu alanda uzman birine yaptırmalısınız mutlaka. Şimdiden karamsarlığa kapılmayın, ben de tüp bebekle hamileyim şuan. Bu işlerle ilgilenmeye başladıktan sonra öyle şeyler öğrendim, gördüm ki, cidden tıp acayip gelişmiş durumda.Sagolun Asilama tedavisi sirasinda gelisen yumurtalardan birisi catlamamis buyumeye devam edip kist olmus oncesinde yoktu yani diger yumurtalm catlamis hamile kaldim ama catlamayan kist olmus iste
Siz hamile degilken kistten nasil kurtuldunz ve kac cm yidiBenim başıma gelen şeyin aynısı demek ki, ben hamile değildim, tek şansım o. Umarım gerek kalmaz, kist kendiliğinden yok olur ama hani olur da operasyon gerekirse, bu alanda uzman birine yaptırmalısınız mutlaka. Şimdiden karamsarlığa kapılmayın, ben de tüp bebekle hamileyim şuan. Bu işlerle ilgilenmeye başladıktan sonra öyle şeyler öğrendim, gördüm ki, cidden tıp acayip gelişmiş durumda.
doktorun ne dıyo ..Arkadaslar bu 3. Gebeligim ve ben ilkk defe bu gebeligimde keseyi gordum digerleri hemen dustu. ( 3 asilamamdi tuttu sukur )
Ama sol yumurtalikta 8 cm kist olmus ve patlayabilirmis patlarsa ameliyat olmam lazim ameliyat olursam hem bebegim zarar gorebilir hemde yumurtalagim
ayrica kist patladiginda fark edemezsem ic kanama olabilirmis cok kotuyum
Kistin kendiliginden kaybolma gerileme sansi varmi benim gibi olup saglikla evladini kucagina alan varmi
Yada kist ameliyati olup yumurtaligi zarar gormeyen varmi
Luten konum tasinmasin buda benim derdim zira
Dr patlarsa ameliyat olur diyodoktorun ne dıyo ..
bence bı kac dr dan fıkır al
yasamayan bılemez cunku boyle bır durumu.
Benm dr sormadim ben yumurtaligim zarar gorurmu diye ama arastiriyorm hep olumsuz seyler yazilmis zaten pco var zorla tedaviule gebe kaliyorm allah korusun ablanizin kisti kac cm di ve kist adi neydi bircok kist cesidi var ya o bakimdanBenim ablamda yumurtalık kisti ameliyatı oldu bir çok doktora gitti hepsi yumurtalığını alıız dediler en son annemin doktoru olan ve kendisini beni doğurtan doktora gitti ve yumurtalığı zarae görmeden başarılı bir ameliyat geçirdi üstelik kisti çok büyüktü doktor seçiminizi iyi yapın allah yardımcınız olsun
Ay icime su serpildi canm azda olsa narkoz bebege zarar vermedimi birde yumurtaligina zarar gelmedi degilmi canm benmde yumurtamn birisi catlamamis buyumus ve kist olmusBende asilama yla hamile kaldım yumurta geliştirici ilaç kullandım bu sırada yumurta lardan biri çatlama gi için büyümüş ve ters donmus. bir gece sancı icun de acile gittim 5 haftalik hamile iken ameliyatla yumurtligim normale donduruldu v cok sukur sorunsuz gebeliğimi tamamladim .belki sorunlarımız aynı değil ama yakın problemler ,inşallah sende sorunsuz hamileliği ni tamamlar bebeğini sağlıkla kucağına alirsin
8-9 cm civarı ama kistin adı hakkında bilgimiz yok patoloji sonucunda köpek kılı diş dnasıyla eş değer maddelerin olduğu yazılmıştı onu hatırlıyorum istanbuldaysanız fatihte ayşe büyüköğüt doktor gerçekten işinin ehli bi gidip muayene olmanızı öneririmBenm dr sormadim ben yumurtaligim zarar gorurmu diye ama arastiriyorm hep olumsuz seyler yazilmis zaten pco var zorla tedaviule gebe kaliyorm allah korusun ablanizin kisti kac cm di ve kist adi neydi bircok kist cesidi var ya o bakimdan
Cok sagol amin insallhinşALLAH bebeğinizi saglıcakla kucagınıza alırsınız. geçmiş olsun.
Tesekkur ederim yumurtalk zarar gormemis degilmi8-9 cm civarı ama kistin adı hakkında bilgimiz yok patoloji sonucunda köpek kılı diş dnasıyla eş değer maddelerin olduğu yazılmıştı onu hatırlıyorum istanbuldaysanız fatihte ayşe büyüköğüt doktor gerçekten işinin ehli bi gidip muayene olmanızı öneririm
İnsallh geriler canmCanım kistin gerilediği müddetçe sorun olmayacaktır. Ama içinin rahat etmesi için bir periontoloğa görünebilirsin.
Hayır diğer doktorlar hep yumurtalığının biri alınır diğerinin durumu belli olmaz dedi ama iki yumurtalığıda sapa sağlam duruyo üstelik tüplerinide temizlediği için hiç bir problemi yok sende iyi bir doktara denk gelirsin umarımTesekkur ederim yumurtalk zarar gormemis degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?