sevinemedim bile

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
Arkadaslar bu 3. Gebeligim ve ben ilkk defe bu gebeligimde keseyi gordum digerleri hemen dustu. ( 3 asilamamdi tuttu sukur )

Ama sol yumurtalikta 8 cm kist olmus ve patlayabilirmis patlarsa ameliyat olmam lazim ameliyat olursam hem bebegim zarar gorebilir hemde yumurtalagim
ayrica kist patladiginda fark edemezsem ic kanama olabilirmis cok kotuyum
Kistin kendiliginden kaybolma gerileme sansi varmi benim gibi olup saglikla evladini kucagina alan varmi
Yada kist ameliyati olup yumurtaligi zarar gormeyen varmi

Luten konum tasinmasin buda benim derdim zira

Umarım bir şey olmaz. Acil şifalar diliyorum..
Sağlıkla kucakla bebeğini inşallah..

Geçmiş olsun. Bilgim yok malesef. Ama hamilelik takibiniz için çok iyi bir doktor seçin. Rastgele birine gitmeyin.

Gebeliğiniz hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim arkadaşım aynı sorunla 15 gün arayla doktor kontrolleriyle doğum yaptı, şuan bebeğide kendide çok sağlıklı ama durum açısından farklılık varmıdır bilemem inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza

Hiç bir fikrim yok başka doktorlara da gitmeniz de fayda var. İstanbul'da yaşıyorsanız Çapa'da mesai dışı randevu alarak Önay YALÇIN ve ya Halil Saygılı'ya görünün isterseniz. İkisi de Tıp Fakültesinde hoca. Porf. çok iyiler. Önay Yalçın bir yakınımızın doktoruydu. Halil bey ile de ilgili güzel şeyler duydum. Devamlı doktor kontrolüne gidin.

Tesekkur ederim benmde kontrolum 15 gun sonra bakalim ne olacak arkadasnzn kisti kac cm acaba bir bilginiz varmi

Yok ama sorup bilgi alınca msj atarım sizede onun kistinin büyüdüğünü falanda söylemişlerdi sanırım kontrol altında yaptı doğumunu net bilgileri almaya çalışıp size bilgi veririm tekrar

İst degilim doktorum iyi bilgili bir dr aslinda ama iste kist patlamaz insallah doguma kadar neyapacagimi sasirdim insallah geriler yada sabit kalir patlamaz

Yok ama sorup bilgi alınca msj atarım sizede onun kistinin büyüdüğünü falanda söylemişlerdi sanırım kontrol altında yaptı doğumunu net bilgileri almaya çalışıp size bilgi veririm tekrar
Cok sevinirim habet bekliyorm sizden

Acil şifalar diliyorum, umarım sağ salim kavuşursunuz bebeğinize.
Kistle ilgili bilgim yok ama şunu merak ettim; aşılama dediniz, aşılamayı yapan doktor kistiniz olduğunu bilmiyor muydu? 8 cm'lik kist öyle birden bire ortaya çıkmış olamaz, aşılama sırasında bir belirti görmemiş mi, hayret verici şey. Ben de bir süre yumurta geliştirici ilaçlar kullandım, çatlamayan yumurtalar kiste dönüştü. Onların yok olması için bir süre de ona göre başka bir ilaç kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…