Gebelikte kur vs yapilamiyor canm yoksa normalde olsa sogankuru yapardimKist hakkinda hic bir fikrim yok acaba kurlerle falan yok olmazmiki yada azalmazmiki
Sagol surekli ayni dr gidecegm gebelikle birlikte kistide takip edecekmisGeçmiş olsun. Bilgim yok malesef. Ama hamilelik takibiniz için çok iyi bir doktor seçin. Rastgele birine gitmeyin.
Tesekkur ederim benmde kontrolum 15 gun sonra bakalim ne olacak arkadasnzn kisti kac cm acaba bir bilginiz varmiGebeliğiniz hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim arkadaşım aynı sorunla 15 gün arayla doktor kontrolleriyle doğum yaptı, şuan bebeğide kendide çok sağlıklı ama durum açısından farklılık varmıdır bilemem inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza
Niyeki zarar mi veriyorGebelikte kur vs yapilamiyor canm yoksa normalde olsa sogankuru yapardim
İst degilim doktorum iyi bilgili bir dr aslinda ama iste kist patlamaz insallah doguma kadar neyapacagimi sasirdim insallah geriler yada sabit kalir patlamazHiç bir fikrim yok başka doktorlara da gitmeniz de fayda var. İstanbul'da yaşıyorsanız Çapa'da mesai dışı randevu alarak Önay YALÇIN ve ya Halil Saygılı'ya görünün isterseniz. İkisi de Tıp Fakültesinde hoca. Porf. çok iyiler. Önay Yalçın bir yakınımızın doktoruydu. Halil bey ile de ilgili güzel şeyler duydum. Devamlı doktor kontrolüne gidin.
Cok sevinirim habet bekliyorm sizdenYok ama sorup bilgi alınca msj atarım sizede onun kistinin büyüdüğünü falanda söylemişlerdi sanırım kontrol altında yaptı doğumunu net bilgileri almaya çalışıp size bilgi veririm tekrar
Dusuge neden olabiliuormusNiyeki zarar mi veriyor
Amin cok sagolunUmarım bir şey olmaz. Acil şifalar diliyorum..
Sağlıkla kucakla bebeğini inşallah..
Amin cok sagolOf çok kötü acil sifa bulursun ins saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin hz allah
Niyeki zarar mi veriyor
Hmm o zaman en iyisini doktor bilirDusuge neden olabiliuormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?