- 29 Nisan 2015
- 31.437
- 105.685
- 598

Merhaba CaNıSıLar

Size birbirinden tatlı,sevimli,şahane cupcake yaptım umarım begenirsiniz.

MaLzEmEleR
Cupcake İçin;

Labneli tarifi için;

YaPıLıŞı
Öncelikle soğuması için labneli pudinglerimizi yapalım.
Her bir puding için 3 su bardağı süt kullandim koyu olması icin.Daha koyu kıvamlı olmasını isterseniz 2.5 bardak süt koyulabilir.
Tenceremize sütümüzü döküyoruz üzerine toz pudingimizi karıştırarak döküyoruz ve ocağa alıyoruz. Sürekli Karıştırarak pişiriyoruz.Pisen pudingimizi ocaktan alıp her bir puding için 1 yemek kaşığı dolusu

Pudinglerimizi soğuması için buzdolabına koyuyoruz.Fakat ara ara kabuk tutmamasi için karıştırmayı unutmayın.
Kremsantimizi 1 su bardağı süt ile mikser yardımı kullanarak cirpiyoruz ve dolaba koyuyoruz.
Cupcake İçin;
Öncelikle yumurta ile şekeri çırpıyoruz ardından sıvıyağ,süt,vanilya,kabartma tozu, kakao ve unu ekleyip çırpıyoruz.
Kepçe yardımı ile(silikon) kalıplarımıza ilave ediyoruz. Hepsini fırın kabımızın içine koyuyoruz ben yuvarlak borcam kullandım.180° fırında 25 dk pişmeye bırakıyoruz.
Pişen cupcakeleri soğuduktan sonra kalıptan çıkartıyoruz.Ortalarını bıçak yardımı ile yuvarlak şekilde oyuyoruz ve içerisine hazırladığımız Labneli pudinglerimizi koyuyoruz ve süslemeye devam ediyoruz...

Veee Sunumlaar

Son düzenleme: