Teşekkür ederim canım benimmÇok şirin olmuş canımEllerine sağlık,bol şanslar
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım benimm
Tek çocuklar mi 50' lik çıtırlar da bayıldı bu minnoşlaraLABNELİ SEVİMLİ CUPCAKE hu
Eki Görüntüle 2589184
Merhaba CaNıSıLar
Size birbirinden tatlı,sevimli,şahane cupcake yaptım umarım begenirsiniz.
MaLzEmEleR
Eki Görüntüle 2589185
Cupcake İçin;
2 yumurta
1 su bardağı şeker
1.5 su bardağı süt
Yarim su bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı kakao
2 su bardağı un
Labneli tarifi için;
1 paket çikolatalı puding
1 paket vanilyalı puding
1 paket sade kremşanti
YaPıLıŞı
Öncelikle soğuması için labneli pudinglerimizi yapalım.
Eki Görüntüle 2589186
Her bir puding için 3 su bardağı süt kullandim koyu olması icin.Daha koyu kıvamlı olmasını isterseniz 2.5 bardak süt koyulabilir.
Tenceremize sütümüzü döküyoruz üzerine toz pudingimizi karıştırarak döküyoruz ve ocağa alıyoruz. Sürekli Karıştırarak pişiriyoruz.Pisen pudingimizi ocaktan alıp her bir puding için 1 yemek kaşığı dolusu
PıNaR LabNe ekliyoruz ve güzelce karıştırıyoruz.
Pudinglerimizi soğuması için buzdolabına koyuyoruz.Fakat ara ara kabuk tutmamasi için karıştırmayı unutmayın.
Kremsantimizi 1 su bardağı süt ile mikser yardımı kullanarak cirpiyoruz ve dolaba koyuyoruz.
Cupcake İçin;
Eki Görüntüle 2589188
Öncelikle yumurta ile şekeri çırpıyoruz ardından sıvıyağ,süt,vanilya,kabartma tozu, kakao ve unu ekleyip çırpıyoruz.
Kepçe yardımı ile(silikon) kalıplarımıza ilave ediyoruz. Hepsini fırın kabımızın içine koyuyoruz ben yuvarlak borcam kullandım.180° fırında 25 dk pişmeye bırakıyoruz.
Pişen cupcakeleri soğuduktan sonra kalıptan çıkartıyoruz.Ortalarını bıçak yardımı ile yuvarlak şekilde oyuyoruz ve içerisine hazırladığımız Labneli pudinglerimizi koyuyoruz ve süslemeye devam ediyoruz...
Veee Sunumlaar
Eki Görüntüle 2589181
Eki Görüntüle 2589184 Eki Görüntüle 2589201 Eki Görüntüle 2589203 Eki Görüntüle 2589204 Eki Görüntüle 2589205 Eki Görüntüle 2589213 Eki Görüntüle 2589214 Eki Görüntüle 2589215 Eki Görüntüle 2589216 Eki Görüntüle 2589219 Eki Görüntüle 2589219 Eki Görüntüle 2589221 Eki Görüntüle 2589224 Eki Görüntüle 2589225 Eki Görüntüle 2589228
PINAR LABNE ile çocuklar bu cupcakelere bayılacak.
Ay ablayaaa yirim seniiiiTek çocuklar mi 50' lik çıtırlar da bayıldı bu minnoşlaraYemesek de gözümüz gönlümüz şenleniyor.
Ellerine sağlık mavi pericim. Başarılar dilerim kuzum....Keşke annem olsan
Teşekkür ederim kuzum aynen öyle yapcan fazla fazla değişik güzel oluyor .Ellerine emeginw sağlık tam doğum gunu kutlamaları için ideal olmuş çok beğendim
Başarılar dilerim
Bu kadar da vefakar, sevgi dolu bir periAy ablayaaa yirim seniiiigel
yavrııımmm anne de bağaa
Canimsiiiiiiin
Amin ablaciim o güzel görüşünBu kadar da vefakar, sevgi dolu bir peri
Sen de bizim canimizsin.
Bebeginle hep mutlu yaşa inşallah.
Ya hic sorma baci ben de seni ozledimÖzledim kız seni karsilasamiyozteşekkür ederim canisi
Teşekkür ederim canım benimeline sağlık canım başarılar
Teşekkür ederim tatlisimCok sirinlerrr
Teşekkür ederim balkupuum beniiim balimmEllerina saglik balım cok tatliş olmuslar
Basarılar dilerim
Kalmadı nanaaaam kalmadiiii bittiiiiiOyyy perim perim ne guzel gorunuyorlar periimmm, ye beni diyorlar perimmm
Nana kimki zaten, bana kalsınKalmadı nanaaaam kalmadiiii bittiiiii ☺
Kurban oluruuuum yaparım sen iste ballllNana kimki zaten, bana kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?