Ben yıllardır içimden ilgi görmeyen bir kadınım yani ilgiden kastım adam evet benimle ilgileniyor ama herhangi bir arkadaşımın annemin babamın seninle ilgilendiği gibi ilgileniyor yıllardır bizim aramızda Arzu yok yani ondan yana yok kendimi onun gözünde kadın gibi hissetmiyorum yani nasıl anlatsam bilmiyorum ama bir erkeğin karşı cinse beslediği duyguları bana beklediğini düşünmüyorum bir dediğimi ki olmaz her dediğimi yapar ben her istediğimi yaparım bana karşı kaba değil ama bunun evlilik için yeterli olduğunu düşünmüyorum aramızda doğru düzgün özel bir an bile yok diğer konularıma bakan bilir ben yıllarca falan cinsel isteksizliğinden şikayet ettim ve yıllarca çözüm aradım bu beni çok yordu çok yıprattı en son ki cinsellik kavgamızdan sonra belki burada aldığım yorumların da etkisiyle ya da çevremdeki arkadaşlarımın anlattığı özel hayatlarının etkisiyle adamın beni arzulamadığını ve sevmediğini kabullendim evet bazı insanlar sever ama belli edemez ama her erkek bir kadını arzuladığını saklayamaz ya da ne bileyim gerçekten seven her defasında aynı yerden bulmaz ilgi ve sevginin bu olmadığını kabullendim bu süreç çok yorucu çok bunaltıcı ama bir yandan da rahatlatıcı çünkü şimdiye kadar hep bir umudum vardı belki düzelir belki biz de normal çiftler gibi oluruz diye ama şöyle oturup düşündüğümde kaç kez ben bu umutlarla yıkılmışım kaç kere Umut edip yine aynı şeylerle karşılaşınca yerde bir olmuşum ve yine toparlanmak bana düşmüş hem yaralı alıp hem de yaramı kendi başıma sarmışım hangisi daha çok yorucu diye düşündüm sonra dedim ki eğer biri ölürse olan öldüğü için üzülüyoruz sonrasında da öldüğünü kabullenip bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz ben de artık onu öyle görüyorum ben hayatıma onunla yine aynı evin içerisinde devam edeceğim gidebildiği yere kadar ama bir evin içerisinde iki farklı hayat olacak telefonlarını kurcalamayacağım nerede ne yaptığını sorgulamayacağım aynı evin içerisinde iki arkadaş gibi yatakları zaten ayırdım çok önceden dün onunla da konuştum bunu artık bu konuları konuşmak midemi bulandırıyor çok yoruldum dedim bundan sonra iki arkadaşız bu evde bu şekilde kabulleniyorsa kabulleneceksin kabullenmiyorsan da yollarımızı ayıracağız dedim bizim cinsellik dışında bir kavgamız yok benim senden bir şikayetim yok aramızdaki cinsellik sorunu hiçbir zaman çözülmedi o zamandan sonra da zaten çözüleceğini sanmıyorum dedim o yüzden cinsellik defterin tamamen kapatarak normal bir hayat sürelim bir çocuğumuz var ne annesinden ne de babasından ayrı büyümesin yine ikimiz de onun yanında olalım bu durumu zaten ikimizden başka kimse bilmiyor bu şekilde de aramızda kapansın gitsin bizden olmuyor dedim o ne dedi derseniz çok şey dedi ama inanın ilk defa hiçbirini duymadım ona karşı bütün algılarımı kapattım olur da yine inanırım diye şu an Bir yoldayım ama sonumu bilmiyorum göremiyorum çok üzgünüm belki de sağlıklı düşünemiyorum ama çıkar bir yolda bulamıyorum kadın kadının kurdu olmasın yurdu olsun ben yıllarca zaten üzüldüm şu anda fazlasıyla üzgünüm şu anda bulunduğum durum da benim için yeterince zor kafamı dağıttı çok karıştıracak beni daha çok üzecek yorumlar yapmayın lütfen ve herkesten de dua bekliyorum