Yaşım 34 ve hayatımda biri yok. Aslında bu zamana kadar da seven birisi olmadı sanırım. Ve bu durum artık canımı sıkıyor. Babamla olan iletişimsizliğim bunun kaynağı. Hep yanlış insanları çektim hayatıma. Sizden sadece dua istiyorum, kimin duası kabul olur belli olmaz. Şimdiden teşekkür ederim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevilme isteği
- Konu Sahibi Mulkiyeli
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bir derdim var dua istiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Umarım sizi hakedecek, size iyi gelecek bir hayat arkadaşıyla tanışırsınız en kısa zamanda ve tabi hayırlısıylaYaşım 34 ve hayatımda biri yok. Aslında bu zamana kadar da seven birisi olmadı sanırım. Ve bu durum artık canımı sıkıyor. Babamla olan iletişimsizliğim bunun kaynağı. Hep yanlış insanları çektim hayatıma. Sizden sadece dua istiyorum, kimin duası kabul olur belli olmaz. Şimdiden teşekkür ederim.
- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- 683
Dua ile mi oluyor bu işler?Yaşım 34 ve hayatımda biri yok. Aslında bu zamana kadar da seven birisi olmadı sanırım. Ve bu durum artık canımı sıkıyor. Babamla olan iletişimsizliğim bunun kaynağı. Hep yanlış insanları çektim hayatıma. Sizden sadece dua istiyorum, kimin duası kabul olur belli olmaz. Şimdiden teşekkür ederim.
Sorunun kaynağının farkındasınız; bir uzmandan destek alıp bunu çözmeye çalışmanız daha mantıklı bir çözüm yolu olmaz mı?
Teşekkür ederimUmarım sizi hakedecek, size iyi gelecek bir hayat arkadaşıyla tanışırsınız en kısa zamanda ve tabi hayırlısıyla
Almaya başladım tabi ki. Kendim de bununla ilgili araştırma yapıyorum. Ama buranın enerjisi bana iyi geliyor ve genelde isabetli fikirler çoğunluktaDua ile mi oluyor bu işler?
Sorunun kaynağının farkındasınız; bir uzmandan destek alıp bunu çözmeye çalışmanız daha mantıklı bir çözüm yolu olmaz mı?
- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.612
- 158
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Öncelikle ilişkilerimizde elbette ailenin, yetiştirilişin etkisi var ama bunu suçlayarak aşamazsınız.
34 yaşındasınız insani ilişkilerinizden siz sorumlusunuz.
Elbette herkesin karşısına her zaman doğru insanlar çıkmıyor ama nasıl doğru iletişime geçer doğruyu/yanlışı ayırt edebiliriz diye de destek alabilirs(d)iniz.
Umarım gönlünğze göre karşılıklı olarak anlaşabileceğiniz, seveceğiniz insanlar olur hayatınızda.
Elbette herkesin karşısına her zaman doğru insanlar çıkmıyor ama nasıl doğru iletişime geçer doğruyu/yanlışı ayırt edebiliriz diye de destek alabilirs(d)iniz.
Umarım gönlünğze göre karşılıklı olarak anlaşabileceğiniz, seveceğiniz insanlar olur hayatınızda.
Çok teşekkür ederimAllah kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın inşallah.
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Allah hayırlı insan çıkartsın inşallah karşınızaYaşım 34 ve hayatımda biri yok. Aslında bu zamana kadar da seven birisi olmadı sanırım. Ve bu durum artık canımı sıkıyor. Babamla olan iletişimsizliğim bunun kaynağı. Hep yanlış insanları çektim hayatıma. Sizden sadece dua istiyorum, kimin duası kabul olur belli olmaz. Şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim suçlamıyorum artık çözüm yolları arıyorum geç de olsa. Aslında insanlarla genel olarak iletişimim iyi fakat gönül meselelerinde hala sıkıntılı. Sorun benim sevilme isteğim, çözümü bilsem de uygulamada sıkıntılıyım.Öncelikle ilişkilerimizde elbette ailenin, yetiştirilişin etkisi var ama bunu suçlayarak aşamazsınız.
- 17 Ocak 2020
- 28.035
- 1
- 40.698
- 548
Dua mantık dışı bir eylem miDua ile mi oluyor bu işler?
- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- 683
Dini tartışmalara girmek ban sebebi, o yüzden bu soruyu yanıtlamayacağım. Ama konu sahibi sorununun sebebinin açıkça farkındayken somut adımlar atabilir. Ki o mesajımda ne demek istediğimi açıkça da anlamış zaten.Dua mantık dışı bir eylem mi
- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 133
- 36
öncelikle affetme meditasyonu yapmanızı tavsiye edeceğim. Babanızla olan iletişim eksikliği erkeklere olan bakısacınızı sınırlandırıs. Bilinçaltınızda ki korktugunuz modelde insanları hayata cekmesine sebep olur affetmemek..Yaşım 34 ve hayatımda biri yok. Aslında bu zamana kadar da seven birisi olmadı sanırım. Ve bu durum artık canımı sıkıyor. Babamla olan iletişimsizliğim bunun kaynağı. Hep yanlış insanları çektim hayatıma. Sizden sadece dua istiyorum, kimin duası kabul olur belli olmaz. Şimdiden teşekkür ederim.
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
Dua ederiz ama bunla iş bitmez.Yaşım 34 ve hayatımda biri yok. Aslında bu zamana kadar da seven birisi olmadı sanırım. Ve bu durum artık canımı sıkıyor. Babamla olan iletişimsizliğim bunun kaynağı. Hep yanlış insanları çektim hayatıma. Sizden sadece dua istiyorum, kimin duası kabul olur belli olmaz. Şimdiden teşekkür ederim.
Gideceksiniz ve düzgün bir psikolojik destek alacaksınız. Verilen her egzersizi yapacaksınız.