• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevilme isteği

Mulkiyeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
140
79
48
Yaşım 34 ve hayatımda biri yok. Aslında bu zamana kadar da seven birisi olmadı sanırım. Ve bu durum artık canımı sıkıyor. Babamla olan iletişimsizliğim bunun kaynağı. Hep yanlış insanları çektim hayatıma. Sizden sadece dua istiyorum, kimin duası kabul olur belli olmaz. Şimdiden teşekkür ederim.

Yaşım 34 ve hayatımda biri yok. Aslında bu zamana kadar da seven birisi olmadı sanırım. Ve bu durum artık canımı sıkıyor. Babamla olan iletişimsizliğim bunun kaynağı. Hep yanlış insanları çektim hayatıma. Sizden sadece dua istiyorum, kimin duası kabul olur belli olmaz. Şimdiden teşekkür ederim.
Umarım sizi hakedecek, size iyi gelecek bir hayat arkadaşıyla tanışırsınız en kısa zamanda ve tabi hayırlısıyla 🤲🏻🤲🏻

Dua ile mi oluyor bu işler?
Sorunun kaynağının farkındasınız; bir uzmandan destek alıp bunu çözmeye çalışmanız daha mantıklı bir çözüm yolu olmaz mı?

Dua ile mi oluyor bu işler?
Sorunun kaynağının farkındasınız; bir uzmandan destek alıp bunu çözmeye çalışmanız daha mantıklı bir çözüm yolu olmaz mı?
Almaya başladım tabi ki. Kendim de bununla ilgili araştırma yapıyorum. Ama buranın enerjisi bana iyi geliyor 😊 ve genelde isabetli fikirler çoğunlukta

Öncelikle ilişkilerimizde elbette ailenin, yetiştirilişin etkisi var ama bunu suçlayarak aşamazsınız.
34 yaşındasınız insani ilişkilerinizden siz sorumlusunuz.
Elbette herkesin karşısına her zaman doğru insanlar çıkmıyor ama nasıl doğru iletişime geçer doğruyu/yanlışı ayırt edebiliriz diye de destek alabilirs(d)iniz.
Umarım gönlünğze göre karşılıklı olarak anlaşabileceğiniz, seveceğiniz insanlar olur hayatınızda.

Allah hayırlı insan çıkartsın inşallah karşınıza 🙏🏻🥰

Öncelikle ilişkilerimizde elbette ailenin, yetiştirilişin etkisi var ama bunu suçlayarak aşamazsınız.
34 yaşındasınız insani ilişkilerinizden siz sorumlusunuz.
Elbette herkesin karşısına her zaman doğru insanlar çıkmıyor ama nasıl doğru iletişime geçer doğruyu/yanlışı ayırt edebiliriz diye de destek alabilirs(d)iniz.
Umarım gönlünğze göre karşılıklı olarak anlaşabileceğiniz, seveceğiniz insanlar olur hayatınızda.
Çok teşekkür ederim 😊 suçlamıyorum artık çözüm yolları arıyorum geç de olsa. Aslında insanlarla genel olarak iletişimim iyi fakat gönül meselelerinde hala sıkıntılı. Sorun benim sevilme isteğim, çözümü bilsem de uygulamada sıkıntılıyım.

öncelikle affetme meditasyonu yapmanızı tavsiye edeceğim. Babanızla olan iletişim eksikliği erkeklere olan bakısacınızı sınırlandırıs. Bilinçaltınızda ki korktugunuz modelde insanları hayata cekmesine sebep olur affetmemek..

Dua ederiz ama bunla iş bitmez.
Gideceksiniz ve düzgün bir psikolojik destek alacaksınız. Verilen her egzersizi yapacaksınız.

Back