• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevilememek

ya bazı tipler vardır hani çok hippi serseri..onlara mı evet diyosunuz

düzgün biri derken sizin düşüncenize göre kafamnıza göre düzgünü kastetmiştim zaten.. 1 2 günde de bitmiyodur herhale. 2 ayda da anlaşılabilir olmayacağı, biter

Hayır, hippiyle serseriyle işim olmaz asla. :110:
Evet 2 ayda anlaşılabilir haklısınız, bana hep olmayacaklar denk geldi sanırım.

Doğru kişiyi bulamamışsın.Bazıları şanslı hemen buluyor,bazıları da yıllarca bekliyor..
Uzun süreli ilişki olması için doğru kişi olmasına gerek yok ama sanırım. Bazı insanların doğru olsun yanlış olsun bütün ilişkileri uzun sürüyor, sonuçta bitse de sürüyor işte. Bunun formülü ne acaba.

Kendimi değiştirmeyi hiç düşünmedim açıkçası. Kıskançlıktan erkegin iligini kurutan, sürekli ilgi alaka bekleyen, şunu al bunu al diyen, triplerden çıkmayan kadınlar bile sevilebiliyorken benim sevilmem çok zor olmasa gerek diye düşünürdüm hep. Şimdi diyorum ne oluyor yahu ? Yani ben nerde yanlış yapıyorum illa kötü olmak mi gerek. Uzun ilişki insanlarinda bende olmayan ne var onu bir cozsem. :KK45:

canim en dogrusunu yapiyorsun! kendini kandirmiyorsun! Olmayinca olmuyor Allah Allah ... gidende gitsin yolu acik olsun ... nedne zamanini harciyasin yanlis insanlarla.... Dogru insan gelince zaten ucucaksinnnnnnnn :KK49::KK76:bence senin bir hatan yok!

Back
X