- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bazı tipler vardır hani çok hippi serseri..onlara mı evet diyosunuz
düzgün biri derken sizin düşüncenize göre kafamnıza göre düzgünü kastetmiştim zaten.. 1 2 günde de bitmiyodur herhale. 2 ayda da anlaşılabilir olmayacağı, biter
Uzun süreli ilişki olması için doğru kişi olmasına gerek yok ama sanırım. Bazı insanların doğru olsun yanlış olsun bütün ilişkileri uzun sürüyor, sonuçta bitse de sürüyor işte. Bunun formülü ne acaba.Doğru kişiyi bulamamışsın.Bazıları şanslı hemen buluyor,bazıları da yıllarca bekliyor..
Keşke öyle olsa, teşekkür ederim.hayatın sana hazırladığı daha güzel şeyler vardır belki
Kendimi değiştirmeyi hiç düşünmedim açıkçası. Kıskançlıktan erkegin iligini kurutan, sürekli ilgi alaka bekleyen, şunu al bunu al diyen, triplerden çıkmayan kadınlar bile sevilebiliyorken benim sevilmem çok zor olmasa gerek diye düşünürdüm hep. Şimdi diyorum ne oluyor yahu ? Yani ben nerde yanlış yapıyorum illa kötü olmak mi gerek. Uzun ilişki insanlarinda bende olmayan ne var onu bir cozsem.
Belki de, olabilir. Teşekkürler.belki karşınızdaki kişiye değer verdiğinizi göstermiyorsunuzdur. herhangi biri gibi mesela. istemsiz yapıyor da olabilirsiniz bunu. deneyimle söylemiyorum bu arada sadece tahmin bilemiyorum