harıkasın talin ya cok guzeldı emegıne saglıkŞeniz
çok çok güzeldi sağol canım....a.s.
Cok güzel bir paylasimdi canim, tessekkür ederim.
çok güzel bir yazı ,o kadar önyargılı olmuşuzki insanlara karşı ve o kadar maddesellik ön plana geçmişki kalplere bakmayı unutmuşuz,önemli olan insanların gönüllerindekini görmektir ,kimseyi dışgörünüşüne göre ayırt etmeden ama öncellikle bunu görebilecek gönül güzümüz açıkmı ona bakmalıyız
Cok begendim eline,emegine saglik evet bazen bu tip hatalara aslinda hepimiz düsüyoruz insanlari kiyafetleri ile yargiliyoruz malesef benim esim ne zaman bir alkolik yada serseri tipli birini görse cok üzülür ve sunu söyler :""Acaba neden bu hale geldi o da gecmisté bir cocuktu ve hayalleri vardi su anda bu durumda insan gelecekte ne olacagini bilemez yazik bu insanlara ve yazik ulasamadiklari umutlarina"" evet bencede böyle lütfen insanlari kiyafetlerine göre yargilamayalim onlarda birzamanlarin masum cocuklari idi unutmayalim hayatta hersey insanlar icin.:1hug::1hug::1hug:
talincim çok güzeldi teşekkürleer.insanları dış görünüşleriyle yargılamamak lazım.
tüylerim diken diken oldu okurken...gözyaşlarımı tutamadım..senağlama hani derler ya ne insanlar gördüm üstünde elbise yok,ne elbiseler gördüm içinde insan yok!!!:çok üzgünüm:
yine döktürmüşsün Talin çok güzel bir yazı aslında birçoğumuzun cicili bicili tertemiz kıyafetlerimizin içinde ne kadar katranlar olduğunu, bazılarının pis pasaklı yırtık pırtık kıyafetlerin içinde bile ne kadar sevgi temizliğinin olduğunu haırlatıyor bize keşke herkes her ikisini de beraber taşıyabilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?