• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgisizlik

sonbaharsonuyok

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.217
813
323
merhaba arkadaşlar, 12 senelik evliyim. Eşim ilk aşkım. Çok ciddi mücadeleler ve zorluklarla evlendik sonrasında da çok fazla hastalık ve sıkıntı yaşadık. İlk seneler ailesi yüzünden ciddi sorunlar yaşadık. Kendimden bahsetmem gerekirse aşırı savaşçı ve gerçekten güçlü bir kadınım. Kendi ayaklarım üzerinde duruyorum eşime de her konuda sonsuz destek veriyorum kendisi de bunu iyi biliyor. Ve çok da seviyorum. Eşim genel olarak aşırı sessiz biridir. Beni böyle kabul et der. Ama tam bir anne kuzusudur. Kendisi aksini iddia etse de. Ailesine karşı hiçbir konuda durun yapmayın demedi. Ailesiyle birkaç senedir aram çok iyi çünkü bana yaşattıkları her şeyi yaşadılar ve pişman oldular. Ben de geçmişi kapattım. Gel gelelim yoruldum. Yorulduk sanırım. O kadar çok yoldaş olmak zorunda kaldık ki karı koca olmayı unuttuk. Sevgi ve saygı baki olsa da eşim sadece hastalık sağlık ya da sıradan konularda ilgilenir oldu benimle. Kariyerine çok destek oldum hatta çocuğuma tek başına bakıyorum şu an. Görev sık sık yurt dışında. İnanın bunlar da sorun değil. Kendi hayallerimi de boşvermedim evladım için de çok çaba gösteriyorum. Ama ben kendime artık bir eş istiyorum. Ruhumu besleyecek bana özel olduğumu hissettirecek ben söylemeden beni sevecek bir eş. Özel günlerimi unutmayacak, bir gün olsun sarılıp sarmalayacak bir eş istiyorum. Biliyorum hakkım da. Her şeyden önce çok seviyorum. Ama sevildiğimi hissetmiyorum. Ben grip olsam dağları aşan adam bir gün olsun saçımı okşasın istiyorum. İki arkadaş gibi evli olmaktan çok yoruldum. Bunu son 3 senedir sürekli dile getiriyorum. Anlatıyorum hislerimi kırıp dökmeden ama resmen umursamıyor. Ne alakası var ben seni seviyorum diyip geçiyor. Karı koca muhabbeti de kalmadı. Artık bunu da açıkça söyledim. Hiç umursamadı. Boşanmayı da düşündüm gözümün nuru yavruma iyi bir baba ve şu an olmaz biliyorum. Her yol denendi mi bilmiyorum.

Yavrunuza her şeyden önce sizin mutlu olma borcunuz var, mutsuz bir anne ile büyüyen çocuk ilerde kendini ne yapıp edip mutlu etmemeyi başarıyor , ona göre insanlar seçiyor bilinç altına kazınıyor sizin mutsuzluğunuz ve nesilden nesile aktarılıyor

Yavrunuza her şeyden önce sizin mutlu olma borcunuz var, mutsuz bir anne ile büyüyen çocuk ilerde kendini ne yapıp edip mutlu etmemeyi başarıyor , ona göre insanlar seçiyor bilinç altına kazınıyor sizin mutsuzluğunuz ve nesilden nesile aktarılıyor
Biliyorum mutsuz olduğumu gizlemekte zorlanıyorum ama umudumu kesmek istemiyorum yani bundan sonrası nasıl olacak ki diyorum. Aşk istiyorum diye güvenli alandan çıktığımda ömür boyu yalnızlık beni bulacak. Korkuyorum yalnız kalmaktan. Yaşlanmaktan.

Terapi sürecinde okuma yapıyordum.
En azından 1 kere alevlenmiş, tutku olmuş, sevginin var olduğu çiftlerde sönen duyguların yerine gelebileceği yazıyordu.
Belli ki konuşarak yapamıyorsunuz. O halde çift terapisine gidilecek.
Şu haliyle çekip gitmek iyi olmaz. Çocuğu falan geçtim, zaten size de iyi gelmez diye düşünüyorum.
Terapiye şans verin.

Back