Sevgi'nin Başarı Öyküsü 31 Kilo Verdi

merhaba tebrik edrim bebeekkkk gibi olmuşsunuzz.. bir iki şey sorucam daha önce sorulduysa kkusura bakmayın bebekle çok takip edemıyorum fırsat vermıyor..
1. her gün sadece 1 çeşit mi yediniz. mesela patates günü dışında.. sabah ne yediysenız dıyo ya, sabah elma yediysen öğlen akkşam damı elma , yoksa sabah elma armut şeftali yediysen öğlen ve akşam da onlarmı yenılıyor?

2. serbest günler için örnek bişey söyleyebilirmisiniz?

3. spor sadece koşu bandında 1 saat yürüyüşmüydü??

teşekkürlerr

of sana nasıl özendim bilemezsinnn bende 63tüm 5 günde 5 kilo diyetini yaptım ( tam anlamıyla uygulamadım sebze gününde nesfit falan yedim,meyve günündede bi dilim kek yedim mesela,cuma günü yumruta sarılarını kayısı kıvamında yedim hep akşam yağsız fırında balık yemiştim yeşllkle beraber ) yani bu diyeti biraz kendime göre ayarladım haftsnuda çok dkkatli besleniorum yani bugün için öyleydi diğer günlerde öyle olacak... :):) Sen benim modelim diyebilirim.. :) Televizyonda behzat ç.de oynayan harunun 3 ayda 25 kilo zayıfladığını görünce şok oldum dedim sen neden yapmıyorsun neden yanii boyumun kısa olmasından dolayı kilolarım daha iğrenç duruyor ama bugüne kadar ciddi anlamda kilo verme olayına hiç girmedim :) Her neyse uzatmayım Fatih Artman'dan ilham alıp siteyi açtığımda senin başarı hikayeni okuyup hemen kilo verme yarışına attım kendimi :))))

BU YÜZDEN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HİKAYENİ PAYLAŞTIĞIN İÇİN :) Ben dediğim gibi biraz diyeti kendime göre değiştirdim 7 güne yaydım 5 gün de 5 kilo değilde 7 günde 3 kilo versem benim için yine süper birşey olur.Yanlış yapmıyorumdur umarım.Dediğim gibi sebze gününde nesfit yedim sebzeyle berebr ama o da çok şekerli nesfit yerine başka birşey bulmam gerk blki haftaya yağsız yoğrtla yerim veya annem sebze haşlar o şklde yerim :))) Birde sabahları bir bardak greyfurt suyu içip 40-60 dk hızlı yürüyüş yapıyorum evde boş olduğum her dk serbest spor yapmaya çalışıyorum,bakalım neler olacak,63 tüm 60 olmuşum bugün tartıldım :) bu bile çok mutluluk verdii :))

Senin vermek istediğin püf noktalar var mı çok merak ediyorum sayfaları tek tek okumak imkansız :)) Kendine çok iyi bak,fit günler :)

Son düzenleme:

yok tatlım sadece patates ve yumurta bi çeşit yumurtanında sarısını 3 taneden fazla yemiyordum zaten
patatesin çeşiti olmuyor malesef ben haşlayıp aziyorum püre tarzında sonra bol baharatla rahat oluyor sebzede de bi sürü seçenek var mesela koca bi kase salata yaparım ben herşeyden koyarım akşama kadar gelir gider yerimmm et güününde tavuk haşlıyorum bütün tavuk onuda acıktıkça, didikliyorum gün içerisinde meyveden konu açmışsın meyvede tek çeşit değil sadece muz kivi ve portakal suyu yasak diğerleri istediğin kadar serbest sabah mesela bi meyve tabağı yapablirsin herşeyden koyabilirsin ama akşama kadar aynı şeyleri ye ok azı oğu sana kalmış tabi serbest günlerde de sorma anacım yapış yumul ne bulursan yiii yesende yemesende serbest günlerde 1 kiilo alıyorsun yani haftada 3 kilo versen 1ini alıyorsun mecbur spor evet sadece yürüyüş zorlananlar yarım saatlede başlayabilir ilk hafta yarım saat yürüyün diğer hafta 40 ondan sonra 50 60 şart değil ben hiç tam saat yürümedm bandım otomatik çünkü 50den sonra kitliyor kendini mecbur bırakıyorum ama ip atlıyorum zorlanmadan mekik çekmeye calışıyorum yani yürüyüşten sonraki kısım sana kalmış ama mutlaka birini yap

tatlışkom formül güzel ama inan senin için bişey diyemicem çünkü bu şekilde hiç denemedim ben bi ısırık patatesle gün biitirdiğim günler oldu senin yediklerin fazla gibime geldi bana istediğin kadar ye ama oyunu kuralına göre oynamak lazım
önce orum hedefini belirle bu şekilde bi sınır koyabilirmisin bilmem ama yinede sen bilirsin ama hedeflerin büyük olsun ok saol bende sana teşekür ediyorummm

ihiiiöö öle mi dersinnn peki misal patates gününde ben yanında yeşllk yiyebilir miyim ? veya meyve gününde meyvenin yanında yağsız yoğurt.. tamam patatese okeyim ama merakımdan soruyorum... :) sebze gününü çok iğrenç buluyorummmmmm bide :/

[ı][sıze=3]tatlım ne yazdıysam o adı üstünde patates günü yanında yeşillk günü değil sadece haşlanmış patatessssssssssssss sebze gününde yoğurt yemekte yok[/sıze][/ı]

Çok güzel olmuşsun.
Ben az az yiyorum bikaç gündür ve leslie programını yapıyorum.
Bu 5 kil diyeti hep içimde denemek istedim erteledim.
Şuan kpss hazırlığımda tam gaz.
Başlasam diyorum yarın ne güzel olur.
Evde yapılacak spor olarak hareketler ve lesliede kararlıyım.
yarında buna başlıyım ben iyisi.

gerçekten tebrikler azmin zaferi bravo darısı başımıza yarın bende başlıyorum bu diyete 169 boyum 63 kiloyum 24 yaşında iki çocuk annesi kızım yedi yaşında oğlum 7 aylık gene 50 kilo olucam inşallah eski kıyafetlerime girecem bana çok ilham verdin sağol paylaşımlarının devamını bekliyorum bu arada fıstık gibi olmuşsun

inşallah canım 50ye düşeyim bırakıcam zaten o zaman son kez koyucam fotoğraflarımı

harikasın azimine hayran kalmamak mümkün değil hele sabah dört buçukta kalkıp spor yapmak sonrada işe gitmek takdir ediyorum seni Allahım bana da öyle bir irade verir mi acaba :26:

harikasın azimine hayran kalmamak mümkün değil hele sabah dört buçukta kalkıp spor yapmak sonrada işe gitmek takdir ediyorum seni Allahım bana da öyle bir irade verir mi acaba :26:

sadece iste tatlım :)

Sevgi öncelikle TEBRİK ediyorum
Bende 5 günde 5 kilo diyetine başladım.Bu gün et günüm sana bir sorum olacak tavuk sote yemeği düşünüyorum ama 1 dometes 1 biber koyup koymamakta kararsızım lezzetlendirmek açısından yoksa sadece tavukmu yapıyım.Bu gün 3.günüm 700gr. vermişim haftada 1 kiloda versem razıyım.Senin başarınıda görünce bende hırslandım bu hafta spor yapmadım ama haftaya başlarım inşallah

Sevgicim slm ben 79 kiloyla diuetisyene başladım. Sonra bu kilonun 9 kilosunu bir bucuk ayda verdim ama geri kalan 3 ay boyunca kilo veremdedim 3 ay boyunca diyetisyene gitim geldim yemeklerimi evden taşıdım her gün bir saat yürüyüşümü yaptım ama 1 grm bile veremdim 3 ay boyunca 70 te takılıp kaldım...Sonra kendime kzıdım ve doktora gitmeyi bıraktım bana hiç yardımcı olamadı yani ne bir çay ne bir şe hiç bir şey vermiyor du artık sonunda tamamen kesmiştik yemeği hiç bir şey yemiyordum nerdeyse son iki aydır uyguladığım liste
sabah
1 kk peynir/domatez salatalık 15 gün böyle sonra 1 yumurta domatez salatlık
ara
1 meyva
ölen
4yk sime sebze yemeği
1 yk yoğurt
ara
1 meyva
4.30 ara
1 adet grisni
akşam
4 yk silme sebze
2 ay boyunca böyle beslendim hiç yazdıklarımın dışına çıkmadım evden yaptım işe getirdim ama olmadı olma bende bayramda bıraktım diyeti ozamandan beri 4 kilo almışım bıraktım bıraktımda okadar da çok yemiyorum ekmek 1 dilim yiyorum makarna ve ya pilav ölenleri 2 yk yiyorum buna ramen şiştim yine senide dert ağacına çevirdik ama canım bir tahminde bulunumusun bana bu 5 günde 5 kilo diyetini yapsam zayıflarmıyım acaba çok yoruldum çünkü hep diyetteyim 13 yaşından beri hep diyeteyim bıktım artık hep hüsranla bitmesindenhüsrana uğramak istemiyorum... Ne olur be arkadaşım bir akıl versen bana...

şimdi kısaca sen 5 günde 5 kilo diyetini uyguladın
önce: 9 haftada 77 den 68 düştün (haftada 1 kilo)
sonra: 4 haftada 68 den 60 düştün (haftada 2 kilo)
en son olarak ta: 2 haftada 60 dan 57 düştün (haftada 1,5 kilo) hemi:26:
acaba aralıksız yapabilirsek aynı etkiyi sağlayabilir miyizki?

çok tebrik ederim.çok güzel olmuşsun.ama bu şekilde bir beslenme şekli karaciğere zarar vermemişmi?yani bunu seni tenkit etmek için yazmadım.yaşadıkların o kadar zorki?günlerce spor yapıp aç kalıp sadece az az kilo vermek.bazıları az bişi kıssa hemen verirlr ama sendeki trioit e rağmen çok çabalamışsın çok iyi vermişsin...gerçktn çok azimlsin maşllah.karaciğer yağlanması için bi daha dr a gittinmi acaba?benim eşimdede çıktı ondan merka ettim de.

evet gittim karaciğerdeki yağlanma kilodan ziyade cilt probemi yaptı sivilce mesela onun için de roaccutane vermişti 8 ay onu kullandım aralıksız

tebrik ederim bu nasıl bir değişim.çok güzel olmuşsun.
allahım bizede nasip etsin
sormak istediğim şu canım 5 günde 5 kilo diyeti yaptın ya uzun süre
mesela patatesi nasıl farklı pişirdin yedin,sebzeyi hep aynımı yedin(pişirme ya da çiğ)
bunları nasıl çeşitlendirdin anlatabilirsen çok teşekkür ederim canım.
BÖYLE BİR AZİM VERMİŞ ALLAH SANA MAAŞALLAH.

ben hiç değiştirmedim canım patatesi haşladım yedim
sebzede salata yedim yağsız bol limonlu bazende sadece domates salatalık
etide but veya fileto göğüs alıp haşlayıp yedim hiç ızgara yapmadım
meyve zaten belli
yumurtayıda haşlıyordum salatasını yapıyordum az maydanozla ama o biraz sarsıyodu beni çok olunca sonradan yoğurda çevirdim bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…